You are here

Aarhus 2017: My Playground

My Playground er et bud på fremtidens legeplads og kan opleves i Hadsten i august og september 2017.

My Playground er et mobilt legelandskab, hvor man sætter sine egne grænser, mærker efter i maven og prøver sig frem. Det er et nytænkende og poetisk bud på fremtidens legeplads.

Åbningen af legepladsen sker 3. august mellem kl. 14.00 og 16.00. Se programmet her.

My playground er et socialt og legende landskab med unikke oplevelser for alle. Et sted, hvor man stopper op, og hvor nysgerrigheden vækkes. My Playground er et sammenhængende areal på 300 m2, der består af mere end 20 hvide kuber. Kuberne, hvoraf nogle er mere end 3 meter høje, kan kombineres på et utal af måder og tilpasses det enkelte byrum. My Playground bygger videre på den helt unikke danske tradition, hvor kroppens grænser udfordres gennem fri leg. Her kan alle gå på opdagelse. Man kan kravle til vejrs, lytte til musikalske lydbilleder inde i kuberne, hoppe, svinge, lege, snakke og forsvinde i den tætte tåge, der sendes udover pladsen, på udvalgte tidspunkter - og når man mindst venter det.

Legelandskabet besøger fire byer i Region Midtjylland – Hadsten (Favrskov), Aarhus, Randers og Holstebro - fra april til november 2017. I Hadsten placeres legepladsen på Sunds Plads ved Sløjfen i august og september. I denne periode bliver pladsen et bankende hjerte for et lokalt aktivitetsprogram med teater, dans, kor, gymnastik, street idræt og meget mere – alt sammen arrangeret i samarbejde med frivillige og det lokale foreningsliv.

Det er gratis, og alle er inviteret med - legende børn, unge studerende, børnefamilier, kunst- og arkitekturinteresserede og de ældre. Det er et sted, hvor man smiler til hinanden og nye møder opstår.

Fakta om My Playground

  • Mere end 20 hvide komposit-kuber
  • Et areal på mere end 300 m2
  • Mellem 45 og 300 cm høj
  • Underlag af certificeret faldgummi
  • LED-belysning i farver
  • Poetiske tekster og grafisk ornamentik
  • Hazer/røg-maskine skaber en tæt tåge på udvalgte tidspunkter
  • Stålrør til leg i galvaniseret stål.

Læs om My Playground i Århus Stiftstidende eller på Kulturhuset Sløjfens hjemmeside.

Senest opdateret

21.08.2017
tjoh