You are here

Børnehuset Bymarken

Velkommen til Børnehuset Bymarkens vuggestue og børnehave

Børnehuset Bymarken er en integreret institution med plads til 16 børn i vuggestue og 70 børn i børnehave. 

Åbningstid

  • Mandag til torsdag: 6.30-17.00
  • Fredag til 16.00
     

Vi er en del af Hinnerup Syd/Vest området med fælles forældrebestyrelse, principper for forældresamarbejde, pædagogiske lærerplaner samt andre politikker og planer. 

Om os

Børnehuset Bymarken er beliggende i den vestlige del af Hinnerup med Frijsenborgskoven og HH-skolen som nærmeste naboer.

Børnehuset Bymarken er en integreret institution med vuggestue og børnehave. Vuggestuen består af 2 stuer – Spirerne og Rødderne. I børnehaven har vi Fjeldtrolde (3-4 årige), Skovtrolde (3-4 årige) samt Bjergtroldestuen for de 5-6 årige.

Vi er et åbent hus, som hjælper og lærer af hinanden på tværs af grupperne - alle kender alle. Om formiddagen er vi stueopdelt, og om eftermiddagen er vi ét stort fælles hus med forskellige funktioner.

Vores aktiviteter tager udgangspunkt i vores pædagogiske læreplaner og er organiseret i et årshjul. Personalet skiftes til at planlægge og arrangere forløbene, så alle medarbejdere inddrages og bidrager med forskellig viden og kompetencer.

Vi har et godt samarbejde med både skolen og dagplejen og ser en stor værdi i at skabe de bedste overgange for børnene, så de trygt kan bevæge sig fra dagpleje til dagtilbud til skole.

Lokalområdet byder på meget, og vi er ofte på tur til biblioteket, skoven, søen, gymnastiksalen på skolen eller en af de mange offentlige legepladser. Derudover deltager vi også gerne i de lokale kulturelle aktiviteter og svømning. Vuggestuegrupperne tager af sted på deres Christianiacykler og kommer på den måde vidt omkring.

Vores dygtige og imødekommende personale har høje faglige ambitioner for deres arbejde - vi glæder os til at møde jer.

Mad

Vi er en del af den kommunale frokostordning

Praktisk info

Inden dit barn starter i børnehaven, modtager I et velkomstbrev, der beskriver alt vedrørende hverdagen lige fra Garderobe, Forældrebestyrelse, Fødselsdage m.m.

Forældretilfredshed 2019

Der er i efteråret 2019 gennemført en forældretilfredshedsundersøgelse blandt forældre til børn i daginstitutioner og dagpleje.

Læs resultatet for Børnehuset Bymarken her [pdf]

Læreplaner

Læs læreplan og evaluering for Børnehuset Bymarken

Er dokumenterne ikke tilgængelige for dig, er du velkommen til at kontakte os på tilgaengelig@favrskov.dk. Så præsenterer vi dokumenterne for dig på anden vis inden for 48 timer.

Kontakt

Børnehuset Bymarken
Vestergade 33
8382 Hinnerup
Tlf. 89 64 57 50
Daglig leder
Kirstine Ingemann Langvad
Tlf. 89 64 57 50
Mob 51 24 71 83

Senest opdateret

30.08.2021
riz