You are here

Børnehuset Bymarken

Børnehuset Bymarken er integreret med plads til 16 i vuggestue og ca. 70 i børnehave. Åbningstid 6.30-17.00 - fredag til 16.00

Vi har et dejligt stort hus med gode rum og højt til loftet. Børnene er delt op i stuerne: Troldeungerne 0-2 årige, Fjeldtrolde 3-4 årige, skovtrolde 3-4 årige og Bjergtrolde stuen for de 5-6 årige.

Vi har en stor legeplads og skoven som nærmeste nabo, hvilket giver en skøn beliggenhed.

Vi er en dygtig og imødekommende personalegruppe, der glæder sig til at modtage jer og har høje faglige ambitioner for vores arbejde.

Vi har frokostordning pr. 1. januar 2019.

Her kan du finde links til de andre institutioner i området.

Om Børnehuset Bymarken

 • Kontakt

  Børnehuset Bymarken
  Vestergade 33
  8382 Hinnerup
  Tlf. 89 64 57 50
  Mobil 51 22 49 46
   

  Daglig leder
  Kristine Ingemann Langvad
  Tlf. 89 64 57 51
  Mobil 51 24 71 83

   

  Områdeleder
  Annette Green Kjærgaard
  amgk@favrskov.dk
  Mobil 24 98 15 08


   
  Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30-17.00. Fredag kl. 6.30-16.00

 • Medarbejdere

  Daglig leder

  9 pædagoger

  1 pædagogisk assistent

  2 medhjælpere

  1 studerende

 • Pædagogik

  Vi er et stueopdelt hus. Vi består af: vuggestuen 0-2, fjeldtrolde stuen for de 3-4 årige, skovtrolde stuen også for de 3-4 årige, samt Bjergtrolde stuen hvor alle de kommende skolebørn går.  Om formiddagen er vi stueopdelt men rigtig mange af husets aktiviteter foregår på tværs af grupperne, vuggestuen er selvfølgelig også med. Om eftermiddagen er vi ét stort fælles hus med forskellige funktioner.

  Vores aktiviteter tager udgangspunkt i de seks læreplaner men er også organiseret i et årshjul, så vi fordyber os i de forskellige temaer over længere tid. Typisk er et forløb over 3 uger. Vi skiftes til at planlægge og arrangere forløbene, så alle medarbejdere skiftevis inddrages og bidrager med deres forskellige viden og kompetencer.

  Vi har en fantastisk stor, spændende og kuperet legeplads, som dagligt giver børn glæde, sjove legesteder og motoriske udfordringer. Og med skoven som nabo bliver det let at komme på tur i naturen. Derudover deltager vi også meget gerne i de lokale kulturelle aktiviteter, så som tur til biblioteket, teater forestillinger i Hinnerup og svømning.

  Vi tror på, at det er vigtigt at skabe gode og trygge overgange i et barns liv og har derfor et udvidet samarbejde med både dagplejen og HH skolen, som er nærmeste nabo. Derudover samarbejder vi også med Hinnerups andre institutioner og mødes på kryds og tværs i byen eller ved hinanden.

  Bymarken har fokus på børns leg og læring. Forudsætningen herfor handler også om omsorg, nærvær og tæt forældresamarbejde. Vi søger at skabe de bedste rammer for børnenes udvikling ved hele tiden at udvikle på vores rammer og indretning samt pædagogiske praksis.

  Vores mål er at skabe børn, som hviler i sig selv, er selvhjulpne og robuste til, at kunne håndtere deres liv og videre udvikling.  

 • Sådan gør vi - planer og politikker

 • Forældreintra

  Link til Forældreintra


  Vær opmærksom på, at du skal have et login for at besøge institutionens​ forældreintra.

 • Studerende

 • Forældretilfredshed 2019

  Der er i efteråret 2019 gennemført en forældretilfredshedsundersøgelse blandt forældre til børn i daginstitutioner og dagpleje.
   

  Se resultatet for Børnehuset Bymarken her.

   

   

Kontakt

Børnehuset Bymarken
Vestergade 33
8382 Hinnerup
Tlf. 89 64 57 50

Senest opdateret

30.01.2020
riz