You are here

Børnehuset Bymarken

Velkommen til Børnehuset Bymarkens vuggestue og børnehave

Børnehuset Bymarken er en integreret institution med plads til 16 børn i vuggestue og 70 børn i børnehave. 

Åbningstid

  • Mandag til torsdag: 6.30-17.00
  • Fredag til 16.00
     

Vi er en del af Hinnerup Syd/Vest området med fælles forældrebestyrelse, principper for forældresamarbejde, pædagogiske lærerplaner samt andre politikker og planer. 

Om os

Vi har et dejligt stort hus med gode rum og højt til loftet. Skoven og Haldum-Hinnerup skolen er vores nærmeste nabo.

Børnene er delt op i stuerne: Troldeungerne 0-2 årige, Fjeldtrolde 3-4 årige, Skovtrolde 3-4 årige og Bjergtrolde stuen for de 5-6 årige.

Om formiddagen er vi stueopdelt, men rigtig mange af husets aktiviteter foregår på tværs af grupperne. Om eftermiddagen er vi ét stort fælles hus med forskellige funktioner.

Vi tror på at gode og trygge overgange i et barns liv er vigtige og har derfor et udvidet samarbejde med både dagplejen og skolen. Vi samarbejder også med Hinnerups andre institutioner og mødes på kryds og tværs i byen eller ved hinanden.

Vores aktiviteter tager udgangspunkt i vores pædagogiske læreplaner og er organiseret i et årshjul. Personalegruppen skiftes til at planlægge og arrangere forløbene, som typisk løber over 3 uger, så alle medarbejdere skiftevis inddrages og bidrager med deres forskellige viden og kompetencer.

Udover aktiviteter på legepladsen og ture i skoven deltager vi også gerne i de lokale kulturelle aktiviteter på biblioteket, teater forestillinger i Hinnerup og svømning.

Vores dygtige og imødekommende personalegruppe har høje faglige ambitioner for vores arbejde og glæder sig til at modtage jer.

Mad

Vi er en del af den kommunale frokostordning

Praktisk info

Inden dit barn starter i børnehaven, modtager I et velkomstbrev, der beskriver alt vedrørende hverdagen lige fra Garderobe, Forældrebestyrelse, Fødselsdage m.m.

Forældretilfredshed 2019

Der er i efteråret 2019 gennemført en forældretilfredshedsundersøgelse blandt forældre til børn i daginstitutioner og dagpleje.

Læs resultatet for Børnehuset Bymarken her [pdf]

Læreplaner

Læs læreplaner for Børnehuset Bymarken her
 

Er dokumenterne ikke tilgængelige for dig, er du velkommen til at kontakte os på tilgaengelig@favrskov.dk. Så præsenterer vi dokumenterne for dig på anden vis inden for 48 timer.

Kontakt

Børnehuset Bymarken
Vestergade 33
8382 Hinnerup
Tlf. 89 64 57 50
Daglig leder
Kristine Ingemann Langvad
Tlf. 89 64 57 51
Mob 51 24 71 83

Senest opdateret

04.11.2020
riz