You are here

Grævlingehulen

Velkommen til Grævlingehulen. Her har vi 27 vuggestuebørn og 67 børnehavebørn. Vi vægter aktivitet og udeliv højt.

Om os

Vejret skal være rigtig dårligt, før børn og voksne bliver indendørs i Grævlingehulen. 

I sommerhalvåret er der meget udeliv og mulighed for fysisk aktivitet som leg i sandkassen, gynger, klatretårn, rutsjebaner, bålplads og meget mere.

Vi tager ofte på tur i det blå, hvor børnene ofte bruger deres egne cykler og Grævlingehulens. Vi har en cykelbane, hvor børnene øver sig. Derudover har vi tre ladcykler, som vi bruger til de yngste. 

Når vejret indbyder til indendørs aktivitet fylder vi dagen ud med leg, tegninger, klippe/klistre, sang, musik, højtlæsning og spil; både klassiske og elektroniske. Til det har vi både iPads og et elektronisk gulv, som kaldes Vidensbrønd. 

Vi har læring for øje og tænker det skal være trygt, sjovt og udviklende, at være i Grævlingehulen.

Vores hverdag

Vores dagligdag har en rimelig fast rytme, som følger en ugeplan, som følger en årsplan.

Årsplan revideres hvert år i januar og er inddelt i læreplanstemaer, som vi arbejder med løbende og laver tema-uger omkring. 

Vi arbejder både i de faste grupper og på tværs af grupper i hele huset. Dagligt er vuggestue og børnehaven sammen først og sidst på dagen.​

Åbningstid

  • Mandag til torsdag 6.30 - 17.00
  • Fredag til 16.00
     

Mad

Grævlingehulen er en del af den kommunale frokostordning

Praktik og politik

Når dit barn blevet meldt ind i Grævlingehulen, modtager I et velkomstbrev med en masse praktisk information til hverdagen. 

Derudover får I adgang til intranettet, hvor I bl.a. kan læse de politikker, som området har udviklet i samarbejde med forældre og medarbejdere. 

Grævlingehulen deler vision, forældrebestyrelse og pædagogiske lærerplaner med de andre institutioner i Hammel Syd/Øst-området.

Du kan finde et link til Favrskov Kommunes Børne- og Ungepolitikken længere nede på siden.

Forældretilfredshed 2019

Der er i efteråret 2019 gennemført en forældretilfredshedsundersøgelse blandt forældre til børn i daginstitutioner og dagpleje.

Læs resultatet for Grævlingehulen her [pdf]

Læreplaner

Læs læreplan og evaluering af læreplan for Grævlingehulen her

 

Er dokumenterne ikke tilgængelige for dig, er du velkommen til at kontakte os på tilgaengelig@favrskov.dk. Så præsenterer vi dokumenterne for dig på anden vis inden for 48 timer.

 

Kontakt

Grævlingehulen
Grævlingevej 2
8450 Hammel
Tlf. 89 64 37 42
Daglig leder
Britt Kold Poulsen
Mob 22 86 32 63

Senest opdateret

30.08.2021
riz