You are here

Hadbjerg, Selling, Voldum

Velkommen til dagplejerne i Hadbjerg, Selling, Voldum

Livet på landet er fyldt med muligheder, stor glæde ved alle årstider, leg på boldbanerne og cykelture til skoven med vores ladcykler.
Legestuen en gang om ugen giver kendskab til andre børn og voksne, hvilket er en stor fordel ved gæstedagpleje, og børnene skal videre til børnehaven.

Dagplejere:

Billede af dagplejer Annie Lindgaard

Anni Jacobsen Lindgaard

H.C. Andersensvej, Selling.

Ansat som dagplejer fra 2007.

Dyr: Hund

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor sammen med min mand og 3 børn i et parcelhus med indhegnet legeplads i haven.

Jeg er åben og smilende med en anerkendende tilgang til børn og forældre. Det er vigtigt for mig, at hvert enkelt barn føler sig set og hørt og mødes med omsorg og udfordringer i dagligdagen. Jeg lægger stor vægt på barnets sproglige og motoriske udvikling. Vi er meget ude i haven, på opdagelse i naturen og tit på besøg på legepladsen hos Selling Børnehus, med hvem, vi dagplejere i Selling har et stort pædagogisk samarbejde.

Billede af dagplejer Birgitte Lystlund

Birgitte Lajer Lystlund

Clausholmvej, Voldum.

Ansat som dagplejer fra 2015.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00 -16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor sammen med min mand og vores 3 børn. Jeg bor i et hus med en stor lukket have som ligger tæt på en dejlig stor skov. I min fritid er jeg gymnastikinstruktør for børn. I min hverdag vægter jeg meget tryghed, omsorg og fællesskab. Det gælder for mig at have sunde, glade og små selvstændige mennesker og en masse oplevelser ude i naturen.

Carina Jensen

Carina Jensen

Tåstrupvej, Selling.

Ansat som dagplejer fra 2017.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.15-17.00. Fredag: kl. 7.15-16.15.

Jeg bor  i Selling. Jeg har et dejligt stort legeværelse og gang at lege i. Udenfor har jeg en stor have med forskellige ting som legehus, rutchebane og vipper, som vi kan udfordre motorikken på/i. I hverdagen vægter jeg nærvær og omsorg højt. Her er plads til masser af kram og knus, samt tid til at være sammen om f.eks. at læse en bog og synge. Vi laver motorikbaner og meditation/velvære. Jeg er grøn spirer, hvilket betyder at vi inddrager naturen meget i vores hverdag. Vi er ude og opleve naturen hele året rundt. Vi sår blomster, laver kreative ting af naturmaterialer. Vi har også en cykel, som vi tager på tur med. Jeg har fokus på børnenes udvikling og deres potentiale. Sammen med forældrene sætter jeg de bedste rammer for netop jeres barn.

Billede af dagplejer Connie Sørensen

Connie Bjørn Sørensen

Voldum-Rudvej, Voldum.

Ansat som dagplejer fra 1995.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag: kl. 6.30-16.15. Tirsdag: kl. 6.30-16.30. Onsdag og torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.15.

Jeg bor i hus med stor lukket have og legeplads. Jeg er en glad, nærværende og stabil dagplejer, som gør meget for at børnegruppen kommer til at fungere godt sammen. Jeg er fleksibel og tilpasser mig det enkelte barn. Jeg er meget ude i naturen, enten i haven eller en gåtur til en legeplads. Jeg prioriterer et godt og åbent forældre samarbejde.

Billede af dagplejer Conny Hansen

Conny Hansen

Skjoldborgsvej, Selling.

Ansat som dagplejer fra 1992.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30

Jeg bor i hus med lukket have.

Jeg er et roligt, smilende og stabilt menneske. At give tryghed, omsorg, kærlighed og nærvær er det vigtigste i mit pædagogiske arbejde med børnene. Jeg giver ro og tid til det enkelte barn. Vi er meget ude, leger i haven, på tur i naturen, på legeplads og sammen med kollega. Jeg synger meget med børnene. Jeg har meget fokus på sproget, snakker om hvad vi ser, og hvad vi laver. Jeg arbejder på, at børnene bliver selvhjulpne. Jeg arbejder på et tæt og åbent forældersamarbejde.

Gitte L. Hedegaard

Gitte Lystlund Hedegaard

Bavnehøjvej, Hadbjerg.

Ansat som dagplejer fra 1993.

Dyr: En kanin og en lille hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en ældre rødstensvilla, i hyggelige rammer med masser af muligheder for leg, både ude og inde. Børnene og jeg opholder os i hele underetagen, alt efter hvad legen byder. Min have er lille og hyggelig, og med masser af små kroge til leg og hygge. Jeg har en god stor, overdækket sandkasse og en dejlig lang havegang til scooter-fræs. I vores store træ, hænger en sansegynge hvor vi ofte får en gyngetur og en sang. I hverdagen vægter jeg, at være nærværende, se det enkelte barns behov og tilpasse dagens udfordringer efter børnegruppen. I de sidste fem år, har jeg været naturdagplejer i form af ”Grønne Spirer” og jeg er lige blevet optaget som ”Spring-ud-i-naturen”-dagplejer. Derfor lægger jeg stor vægt på udeliv og –leg. Vi besøger både skov, strand og nærområde, som vi bruger i vid udstrækning til leg og læring. Børnene og jeg mødes fast med en anden naturdagplejer i byen, én gang om ugen. Her er vi kreative, kigger på naturens små vidundere og spiser madpakker eller laver mad sammen. Jeg har min egen ladcykel til 4 børn, så det er nemt (og sjovt) at komme omkring. Vi er i legestue én gang om uge og ses jævnligt med de andre dagplejere i gruppen.

 

Billede af dagplejer Jette Saabye

Jette Saabye

Voldum-Rudvej, Voldum.

Ansat som dagplejer fra 1995.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 6.30–16.15. Fredag: kl. 6.30–15.30.

Jeg bor i hus med en stor have, hvor der er plads til leg. Vi bruger naturen rigtig meget, og vi er ude hver dag. Kosten er sund og varieret og som regel hjemmebagt brød. Jeg vægter højt, at alle børn trives og forældrearbejdet fungerer godt.

Karen Ødum Bjørn

Karen Ødum Bjørn

Kærsmindevej, Hadbjerg.

Ansat som dagplejer fra 2000.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15.

Det betyder meget for mig, at alle børn skal have en god og tryg hverdag. Godt samarbejde med forældrene er ligeledes vigtigt for at jeg kan dække hvert barns behov.
Jeg er grøn dagplejer, hvilket betyder, at vi er rigtig meget ude både i vores store have og rundt i området. I vores gruppe er vi nogle stykker der har samarbejde om udendørsaktiviteter som dækker læreplanerne, hvilket gør at vi har meget fokus på de kompetencer der passer til børnenes alder.

Billede af dagplejer Lene Magnussen

Lene Magnussen

Rigtrupvej, Voldum.

Ansat som dagplejer fra 2004.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en nyistandsat ældre villa med stor have og legeplads som indbyder til leg og aktivitet.

Jeg vægter højt at tilgodese det enkelte barns behov. Alle børn bliver set, hørt og inkluderet i alle aktiviteter. Det er en hverdag fyldt med glæde, smil, varme, knus og hjerterum, og ikke mindst masser af tid og tålmodighed. Jeg har en aktiv hverdag, hvor jeg bruger de muligheder, der er i lokalområdet. Vi bruger skoven, legepladsen, hallen, by-parken og ikke mindst den ladcykel som dagplejen har til rådighed, hvor der tages på længere ture. Jeg har et rigtig godt samarbejde med Voldum børnehave, hvor jeg er på besøg hver uge. Det giver børnene en tidlig relation, som er god og tryg og gør overgangen let for både børn og voksne. Jeg benytter ofte egen have, hvor jeg får besøg af kolleger og deres børn.

Lone Bruun Schjødt

Lone Bruun Schjødt

Voldum Rud Vej, Voldum

Ansat som dagplejer fra 2018.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i hus med min mand og min datter. Haven er lukket af og indhegnet. Der er mulighed for at sove udenfor under halvtag, i egen vogn. Indenfor er det er bryggers med hver sit skab til børnenes tøj/ting, toilet og et legerum, hvor der er mulighed for alverdens leg og hygge. Jeg lægger vægt på et godt og tillidsfuldt samarbejde med jer forældre og at børnene skal føle sig trygge, og at anerkende børnene i deres legende og udforskende måde at se verden på. Jeg går meget op i at børnene får en god start på dagen ved afleveringen. Jeg tager så vidt muligt udgangspunkt i det enkelte barns behov, dog skal vi hverdagen til at fungere sammen. Vi bevæger os meget sammen i aktiviteter og leg. Vi går i legestue en gang om ugen og er ofte ude i haven og ude på gåture.

 

Billede af dagplejer Louise Friis Jensen

Louise Friis Jensen

Selling Hedevej, Selling.

Ansat som dagplejer fra 2016.

Dyr: en lille hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et stort hus centralt i Hadbjerg by. Jeg har et godt indeklima og har god plads til børn og voksne. Jeg har indrettet et dejligt lyst værelse til dagpleje, og derudover leger vi også i køkken-alrummet. Min forhave er indhegnet og tilbagetrukket fra vejen. Der er flisegang til scooter kørsel, sandkasse, legehus, græsplæne, rutsjebane og andet sjov der indbyder til leg. I min dagpleje er vi meget udenfor. Enten leger vi i haven eller også benytter vi byens grønne arealer. Jeg går i legestue, så børnene lærer at lege i store og små grupper og derved udvikler deres sociale evner. Jeg ser det enkelte barns behov og lægger stor vægt på nærvær og tryghed i hverdagen. Et tillidsfuldt og ærligt samarbejde med forældre er ligeledes meget vigtig for mig, da det afspejles i børnene og det giver glade og trygge børn.

Nanna Christensen

Nanna Christensen

Rudbjergvej, Hadbjerg.

Ansat som dagplejer fra 2018.

Dyr: Kanin.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7-16.45. Fredag: kl. 7-16.

Jeg bor i huset for enden af vejen sammen med min mand og vores 2 børn. I vores hus er der plads til leg, læring og masser af hygge og nærvær. Vi har en stor have med masser af plads til at udforske, gemme sig og lege købmand ude i legehuset, eller hvad man nu kunne finde på. For mig er det vigtigt at have et godt forældresamarbejde, for at hverdagen fungerer og alle børns behov bliver dækket. Vigtigst for mig er at vise nærvær - omsorg og give børnene tryghed, så alle føler sig set og hørt.

Billede af dagplejer Sussi Jensen

Sussi Munk Jensen

Smedebakken, Hadbjerg.

Ansat som dagplejer fra 2006.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 06.45-16.30. Fredag: kl. 06.45-15.45.

Jeg bor i et nyere træhus med et godt indeklima. Dejlig lukket have med både fliser og græs.

For mig er det vigtigt med trygge rammer og glade børn. At man ser på det enkelte barns behov og at børnene føler sig set og hørt. Hjælpe børnene til at styrke deres personlige udvikling og sociale færdigheder. At vi har et godt samarbejde, med god kommunikation, gensidig respekt og hensyntagen til hinanden. Dagen er planlagt efter børnenes behov, der skal være en god balance imellem udeliv, rolig leg og kreativitet. Der skal også være plads til at tumle og grine sammen.

Billede af dagplejer Zennie Lyager

Zennie Lyager

Rudbjergvej, Hadbjerg

Ansat som dagplejer fra 2016.

Dyr: 2 katte.

Åbningstider: Mandag- torsdag: kl.06.15-16.00. Fredag: kl.06.15-15.15.

Jeg bor i et dejligt hus, hvor der er rigeligt med plads til leg. Vi har en dejlig stor indhegnet have, med plads til masser af udeleg. Jeg vægter forskelligheder, relationer, nærvær, respekt og trivsel meget højt. Det er vigtigt for mig at der er plads til hver enkelt barn og dennes behov i hverdagen, hvorfor man nogen gange i min dagpleje vil opleve planlagte aktiviteter kan blive vendt på hovedet eller aflyst – da en aktivitet den ene dag, vil fungere bedre en anden dag. Vi bruger meget tid ude, både i haven men også rundt omkring i nærmiljøet. Der er altid plads og overskud til knus og kram, en god sludder, til at læse en bog højt, studere fuglene på vores terrasse, eller bygge huler under bordene. Det er kun fantasien der sætter grænsen for, hvad vi finder på her hos mig. Hvem vil i også møde i mit hus: Min mand Peter og vores 2 drenge.

Senest opdateret

20.02.2020
mekl