You are here

Hadsten

Nærmiljøet er i fokus i vores gruppe. Vi bor tæt på eng og skov.

Vi er to grupper af dagplejere i Hadsten. Vores grupper bor tæt på eng og skov, hvilket gør at vi alle er meget i udelivet. Her er flere gode legepladser, lukkede stisystemer og dejlige skove. Vi har fire ladcykler, som gør det muligt at komme på lidt længere udflugter.

Vi går i legestue - det giver børnene mulighed for at lære andre dagplejere og børn at kende, og på den måde styrkes børnenes sociale kompetencer. Vi har et tæt samarbejde med hinanden, og vi arbejder med at give børnene en tryg opstart med masser af læring, omsorg, gå-på-mod og frisk luft.

Vi er i løbende dialog med hinanden og hinandens børn, hvilket giver børnene en tryghed i forbindelse med vores gæstesystem. Årligt afholder vi arrangementer med forældre og har udover det et samarbejde med biblioteket, børne-bio og byens børnehaver. Hvert år deltager vi aktivt i byens forskellige kulturelle aktiviteter, blandt andet sangens dag, idrætsdag, sommerfest og juletræsfest.

 

Dagplejere:

Anette Naja Rieper Holm

Anette Naja Rieper-Holm

Kirkevej, 8370 Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2010.

Dyr: 2 katte.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i murstensvilla med stor have, legeplads og lille skov. Jeg arbejder som grøn spirer, hvilket betyder, at vi bruger tid på ude-livet og at se på naturens ressourcer.​ Ud over det følger vi med i årstidens skiften, fodrer dyrene om vinteren, passer vores køkke​nhave om sommeren og hygger med bålmad. Jeg går op i at være nærværende og lader børnene fordybe sig i sanselige oplevelser, blandt andet gennem kreativitet.

Ann Christina Friis Thomsen

Ann Christina Friis Thomsen

Odinsvej, Hadsten

Ansat som dagplejer fra 2016.

Dyr: Hund og kanin.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor sammen med min mand og vores to børn i et stort lyst hus med masser af plads til leg og udfoldelse. Jeg har en dejlig have med et lille stykke "troldeskov", hvor børnene kan løbe ind og lege. Det er vigtigt for mig, at børnene har en stabil og tryg hverdag, og hvor hvert enkelt barns behov kommer i fokus. Børnene skal være trygge og godt tilpas. Jeg vægter et godt forældresamarbejde. Vi er meget ude i hverdagene. Vi passer vores kanin, fodrer den og snakker med den. Vi går tit på legepladsen i nærområdet, og vi snakker om alt vi krydser på vores vej. Vi synger mange sange og laver motoriske aktiviteter, men samtidig er der også plads til fri leg. Jeg tager ofte de største børn med i køkkenet og bager boller, knækbrød eller andet.

Anna-Marie Langberg

Anna Marie Langberg

Enghaven, Galten, Hadsten

Ansat som dagplejer fra 2020.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Billede af dagplejer Annalise Meisner

Annalise Bjerregaard Meisner

Norgesvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 1992.

Dyr: Kat.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15.

Som  grønne spirers naturdagplejer og spring ud i naturen, er vi ude hver dag. Vi bruger haven, marken og skoven dagligt. Vi har en ladcykel, som vi er rigtig glade for. Vi cykler ud og ser på dyrene og majetærskeren, vi har madpakker med. Naturen er verdens største legeplads og fuld af oplevelser. Vi hopper i vandpytterne, og vi må gerne blive beskidte. Vi laver bålmad med andre børn og kollegaer. Vi  benytter lokale oplevelser som biblioteket, bio og spejderhytten. Vi går også i legestue. Jeg vægter at børnene har en tryg og sjov hverdag.

Billede af dagplejer Anne-Dorthe Jørgensen

Anne-Dorthe Jørgensen

Vinterslevvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 1995.

Dyr: Kat.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et parcelhus i rolige og grønne omgivelser med masse af sti forbindelser. Jeg lægger stor vægt på at stimulere barnets udvikling gennem leg, sang og aktiviteter der passer til min børnegruppe, at inkludere hvert barn, så alle føler sig trygge og værdsat i hjemlige og hyggelige omgivelser. Vi er ude hver dag og i løbet af ugen tager vi på besøg (formiddag) i bl.a. børnehaven - legestuen - skoven - legepladser i omegnen og hos kollegaer. Faste traditioner i min dagpleje er fastelavn - dagplejens dag - børnejule-gudstjeneste og juletræsfest. 

Billede af dagplejer Anette Bonde

Annette Bonde Olesen

Jupitervej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 1993.

Dyr: Hund

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15.Fredag kl.  6.30-15.30.

Jeg bor i et parcelhus med have.

I min dagpleje lægger jeg vægt på at børnene oplever tryghed, nærvær, anerkendelse og at alle inkluderes. Endvidere lægger jeg vægt på børnenes trivsel og at de mødes der, hvor de er i deres udvikling. Dagen i dagplejen byder på leg,sang,dans, gymnastik, læsning af bøger, udeliv på legepladsen, i naturen, samvær med andre børn og kollegaer. Jeg vægter forældresamarbejdet højt, da vi der igennem kan give barnet de bedste vilkår for at få en tryg og god tid i dagplejen.

Billede af dagplejer Anni Lauridsen

Anni Lauridsen

Vesterskovvej, Hadsten

Ansat som dagplejer fra 2017.

Dyr: Ingen

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i en villa, hvor vi har indrettet et legeværelse med udgang til en stor dejlig have. Her er der er plads til at børnene kan udfolde sig motorisk og lege i vores nye sandkasse. Det er vigtigt for mig, at børnene har en tryg og stabil hverdag med udfordringer der passer til det enkelte barn. Dette kan ske gennem en gåtur i skoven, på jagt efter spændende blade, blomster og måske en frø eller to. Til middag kan vi finde på at lave tag-selv-bord med lækre rugbrødsmadder og et lækkert glas vand. Vi kan også finde på at sidde indenfor og synge lærerige rim og remser eller laver tegninger til mor og far. Hos mig vil hver dag ikke være den samme.

Billede af dagplejer Berit Leth Hansen

Berit Leth Hansen

Venusvej, Hadsten

Ansat som dagplejer fra 2016.

Dyr: Hund

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et et-plans hus med eget legeværelse til dagplejebørnene. Udendørs er der en god stor indhegnet have, hvor der både er plads til at køre på scooter, lege i sandkassen eller hygge på græsplænen. Jeg vægter en rolig og genkendelig hverdag hvor tryghed, omsorg og nærvær vægtes højt. Vi synger, læser, øver motorik og leger dagen igennem. Vi har ture ud af huset så som: børnehavens legeplads, skolens gymnastiksal, skoven, biblioteket, besøge eller få besøg af mine kollegaer etc. Vi øver meget selvhjulpenhed f.eks. tage tøj/sko af og på. Kravle op på puslebordet og op på høj-stol.

Betina Nielsen

Betina Nielsen

Sverigesvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2018.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl.6.30-15.30.

Jeg bor i et to-etager hus tæt på skov, mark og grønne områder. Jeg har egen indgang til min dagpleje. Jeg har et dejligt legeværelse og en stor have, hvor der er plads til leg og læring. I min hverdag vægter jeg trivsel, tryghed, nærvær og omsorg i arbejdet med børnene, og hvor fokus er på det enkelte barns kompetencer og behov. Jeg arbejder med/ud fra de 6 læreplanstemaer. Jeg vægter både ude- og hjemmelivet lige højt, fordybelse i at læse en bog, tegne/male, synge, traditioner som jul, påske, fastelavn, lege i haven, en tur i skoven, hoppe i vandpytter, gå med bare tæer i græsset, kigge på krible krable dyr. Jeg øver børnene  i at blive selvhjulpne,  selv tage sko på/tøj på mv. Jeg vægter et godt forældresamarbejde højt som bygger på tillid, ærlighed og åbenhed omkring jeres barns trivsel og udvikling. 

Billede af dagplejer Bettina Kristensen

Bettina Kristensen

Vinterslevvej Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 20001.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i en et-plans villa med stor have.

Jeg elsker at danse, synge og læse bøger - og lige nu er vi i gang med skriftsproget og vil lære hele ABC-en, og mange små ord at kende, f. eks. børnenes egne navne. At lege i haven er dejligt; vi kører f.eks. de små barnevogne rundt om de mange træer. Bagefter er det skønt at komme ind og spise frokost og selv smøre rugbrød med sin kniv og spise med gaffel. 

Billede af dagplejer Birgitte Goulding

Birgitte Boeriis Goulding

Kirkevej, Hadsten

Ansat som dagplejer fra 1997.

Dyr: Hund, kat, høns.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

I mit dagplejehjem skal der være trygt og harmonisk. Der skal være plads til hvert barns behov og deres individuelle udvikling. Som person er jeg nærværende, rummelig og altid i godt humør. I hverdagen er børnene med til dagligdagens gøremål, vi bager boller ca. en gang om ugen. Vi sidder næsten hver dag på gulvet og synger nogle sange. Der bliver brugt meget tid ude i vores store gamle have, hvor børnene frit kan boltre sig. Børnene er hver dag med til at fodre hønsene og samle æg. Om sommeren plukker vi bær, som bliver nydt om eftermiddagen. En gang imellem tager vi gerne Christiania cyklen og cykler en tur ned i skoven.

Billede af dagplejer Birgitte Pedersen

Birgitte Bülow Pedersen

Solbakken, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2010.

Jeg bor i et parcelhus for enden af blind vej.

Dyr: ingen.

Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 7.15-17.00. Fredag 7.15-16.15.

Jeg vægter en tryg og rolig hverdag, hvor tingene foregår på børnenes præmisser og i deres tempo. Dagens aktiviteter tager udgangspunkt i den enkelte børneflok, alt efter lyst, vejr og årstid. Det er vigtigt for mig at børnene lærer at gøre tingene selv (være selvhjulpne), f.eks. når de skal tage overtøj og fodtøj på. Et godt samarbejde med forældrene er naturligvis også meget vigtigt, og det betyder meget at der er gensidig tillid.

 

Billede af dagplejer Charlotte Lysgaard

Charlotte Lysgaard

Vesselbjergvej i Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2006.

Dyr: Ingen

Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 6.45-16.30. Fredag kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i hus, hvor skoven er lige i baghaven.

Jeg vægter nærvær, omsorg og tryghed i mit arbejde med børnene. Jeg tager mig kærligt af børnene og passer dem i et rumligt miljø præget af sikkerhed, åbenhed og tillid samt respektfuld opmærksomhed på det enkelte barns individuelle behov, grænser og selvværdsfølelse.

Hverdagen her fungerer som et udviklings- og læringsmiljø, hvor børnene støttes, stimuleres, udfordres, opdrages og vejledes til at udvikle dets kompetencer og personlighed, eks. fri leg, voksenstyret leg, motorik, tilberede mad, læse, synge, tegne, ture ud af huset, sanser m.m.

Silhouet af en person m/k

Dorthe Dahl Jensen

Toftegårdsvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2019.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16-30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Billede af dagplejer Dorte Pedersen

Dorthe Petersen

Tværvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 1998.

Åbningstider: mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Dyr: Ingen.

Jeg bor i en villa med stor have.

Jeg vægter en tryg og rolig hverdag, hvor tingene foregår på børnenes præmisser og i børnenes tempo. Aktiviteterne tager udgangspunkt i den enkelte børnegruppe. En gang om ugen er vi sammen med en kollega, hvor børnene lærer at være sammen i en større gruppe. I forbindelse med højtiderne ​laver vi noget kreativt og markerer fastelavn, påske og jul. Det er vigtig for mig, at børnene bliver selvhjulpne, blandt andet ved at de selv tager tøj af og på, kravler op og ned fra stole. Vi er meget i haven, hvor der er god plads til forskellige udfoldelser.

Silhouet af en person m/k

Eva Rytter Handberg

Vestergade, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2017.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg er stadig et legebarn, og vi leger meget og på børnenes principper. Jeg bager gerne og bager tit boller. Vi er gerne ude i den friske luft hver dag. Vi holder øje med naturen og årstidernes skiftende. Vi finder bøgerne frem og hygger med højtlæsning.

Billede af dagplejer Heidi Jerking

Heidi Kjær Jerking

Hadbjergvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2004.

Dyr: Kat.

Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 6.45–16.30. Fredag:  kl. 6.45–15.45.

Jeg bor centralt i en gammel villa – tæt ved Hadsten skole. Udenfor er der et stort område til leg der både indeholder flise- og græsareal. Der er gynger, shelter, bålsted, sandkasse og en lille bakketop med rutsjebane. Indenfor har jeg en stor entre med adgang til et legeværelse og badeværelse. Jeg vægter højt det gode samspil – at både børn og forældre føler sig trygge. Ser på det enkelte barns kompetencer og inkluderer det i fællesskabet. Bruger meget naturen til aktiviteter og legeplads. Er ude hver dag; så årstidens gang følges tæt. Har siden 2011 arbejdet som Grønne Spirer; en certificering af Friluftsrådet, for at arbejde i og med naturen.

Billede af dagplejer Henny Hedevang

Henny Hedevang Rasmussen

Over Hadstenvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2001.

Dyr: kat og hund (golden retriever).

Åbningstider: Mandag-onsdag: kl. 6.35-16.15. Torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.45.

Jeg bor i hus med stor lukket have. Fokus er en tryg og rolig hverdag, hvor børnene bliver styrket på et alderssvarende niveau sproglig og socialt gennem leg og aktiviteter. Vi bruger sanserne i udelivet både hjemme og i nærområdet, hvilket udvikler børnenes robusthed og motorik, hvor de fornemmer skiftende årstider. Synger en gang om måneden for de ældre på plejehjemmet Møllegården. Prioritere et tillidsfuldt samarbejde med forældrene ved daglig dialog, hvor aktiviteter og udfordringer drøftes.

Henriette Brøchner Johansen

Henriette Brøchner Johansen

Finlandsvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2017.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl.7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i en villa på et lukket vænge i nærheden af store grønne arealer, legeplads, skov og centrum.

Tryghed og omsorg er nøgleordene. Samvær med børn giver mig glæde, og jeg elsker børns umiddelbarhed og væren i nuet. Jeg har fokus på det enkelte barns behov, støtter barnets udvikling og planlægger aktiviteter ud fra børnegruppen som helhed. Jeg vægter et godt forældresamarbejde. Læring igennem leg og udelivet prioriteres højt - vi må gerne være beskidte, rulle og løbe op og ned ad bakker og hoppe i vandpytter på en våd regnvejrsdag. Vi tager på ture ud af huset, i skoven, på legepladsen, biblioteket, bio og legestuen. Jeg lader der være tid til fordybelse, fremmer børnenes selvhjulpenhed, så de kan finde lyst til selv at tage initiativ. Vi vil være kreative, læse bøger, lege samt synge sanglege og danse fjollet til høj musik.

Billede af dagplejer Henriette Meisner

Henriette Langhave Meisner

Ørnevænget, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 1988.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i et parcelhus med lukket have og med skoven som nabo. Jeg er natur/spring-ud-i-naturen dagplejer. Som naturdagpleje er vi ude i naturen og skoven. Vi laver mad på bål, og vi samler ting fra naturen. Jeg har også min egne ladcykel, som vi bruger til at komme rundt i skoven og på landet og se dyrene. Jeg har også et stort legeværelse, hvor børnene kan lege og bevæge sig. For mig er omsorg, tryghed og nærvær vigtig. Jeg vægter at give jeres barn en god dag.

Billede af dagplejer Iben Larsen

Iben Larsen

Vestergade, Hadsten. 

Ansat som dagplejer fra 2007.

Dyr: 2 marsvin.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i villa med stor have med rig mulighed for at børnene kan lege.

I hverdagen tager jeg udgangspunkt i den børnegruppe, jeg har. Jeg er særligt optaget af, at hver enkelt barn føler sig tryg, set og en del af et fællesskab. Jeg er grøn spire og er derfor sammen med børnene optaget af naturen. Vi er i skoven, på cykelture og i haven, hvor vi undersøger naturen. Det er vigtigt for mig, at børnene får mulighed for at fordybe sig i leg og aktiviteter. Vi tegner, maler, klipper, synger, danser, laver mindfulness og meget mere.

Billede af dagplejer June Annika Jensen

June Annika Jensen

Uffesvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2016.

Dyr: Lille hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl.6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en villa op til en dejlig park og nær Hadsten byskov.

I min dagpleje er der fokus på barnets trivsel, læring og udvikling. Jeg arbejder ud fra det enkelte barns behov og ressourcer både mentalt, fysisk og socialt. Jeg lægger stor vægt på at skabe et trygt, varm og roligt miljø for børnene. Jeg arbejder målrettet ud fra de 6 læreplantemaer for at sikre mig, at der er fokus på alle barnets potentialer og kompetencer. Vi er ude og lege i naturen næste hver dag, vi spiser sund og varieret, vi deltager i områdets aktiviteter med andre dagplejere og institutioner. Det gode forældresamarbejde og den daglige åbne dialog er meget vigtig, da den er det grundlæggende for barnets trivsel, udvikling og læring. Jeg vil gøre mit til at børnene føler sig velkommen og får en rigtig dejlig dag ud fra deres individuelle behov og ressourcer med masser af knus og omsorg.

Billede af dagplejer Karin Poulsen

Karin Annelise Poulsen

Siøvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 1993.

Dyr: 2 hunde.

Åbningstider: Mandag-tirsdag: kl. 7.00-16.45. Onsdag: kl. 7.00-17.00. Torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-15.45.

Jeg bor i en et-plansvilla i stille villakvarter, tæt på skov, bæk, store grønne områder, børnehaver og skoler. Jeg er grøn spirer med fokus på bevægelse og økologi. Det er vigtig for mig at understøtte børnenes sprog, motorik og personlige udvikling, samt gøre dem så selvhjulpne som muligt. Det meste af det jeg serverer, er hjemmelavet. Med udgangspunkt i børnenes behov deltager vi i fælles dagplejeaktiviteter. 

Silhouet af en person m/k

Karina Anette Malta-Müller

Hjaltesvej, Hadsten

Ansat som dagplejer fra 2020.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45

Silhouet af en person m/k

Lene Holm

Høgevænget, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2020.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i hus med have og plads til leg på fliser, græs og sandkasse. Der er også en stor legeplads over for vores hus. Jeg har køkken-alrum og værelse, hvor der er god plads til leg. Jeg lægger vægt på at give børnene en tryg og rolig hverdag som er tid og kærlig omsorg. Jeg vægter, at børnene udvikler gode venskaber, respekterer og hjælper hinanden. Det gode forældresamarbejde er vigtigt, da det påvirker børnene positivt. Vi går i legestue og til gymnastik, hvor vi mødes med de andre dagplejere og deres børn. Jeg holder af at være ude med børnene, både for at de får nogle gode naturoplevelser men også for at styrke børnenes motorik. Vi synger, spiller og laver kreative ting som at tegne og male. Vi læser bøger med henblik på sproglig udvikling.

Billede af dagplejer Lis Rasmussen

Lis Mølgaard Rasmussen

Vestervangen, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 1980.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

I min dagpleje forsøger jeg at tage hensyn til det enkelte barns behov, at give tryghed og ro til fordybelse. Jeg vil lære børnene at tage hensyn og være omsorgsfulde over for hinanden. Vi er ude hver dag, hvor barnet selv skal hjælpe med at tage tøj og sko af og på. Vi leger i haven, går tur i skoven eller engen. Der skal også være tid til leg, sang, musik, læse og være lidt kreativ.

Billede af dagplejer Lone Eg Steffensen

Lone Eg Steffensen

Merkurvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2001.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en villa med have, med plads til leg.

Vi leger ude/inde, går tur, læser, synger, danser og er kreative. Dagens aktivitet tager udgangspunkt i den enkelte børnegruppe, alt efter lyst, vejr og årstid. Jeg vægter en tryg og rolig hverdag, hvor tingene foregår på børnenes præmisser og i deres tempo. Hvor der er tid til fordybelse. Jeg har et tæt samarbejde med kollegaer,  hvor vi mødes og laver aktiviteter sammen og fejrer højtiderne og børnene lærer at være i større gruppe.

Lone Elgaard Boman Madsen

Lone Elgaard Boman Madsen

Siøvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2018.

Dyr: Hund.

Åbningstider:  Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15.

Jeg bor i parcelhus for enden af en rolig vej, omgivet af stisystemer til dejlige gåture. I hverdagen vægter jeg at børnene har en god dag fyldt med nærvær, tryghed, omsorg og læring. Jeg møder børnene hvor de er hver især og tilrettelægger aktiviteter derudfra. Jeg holder af at se de ”små ting” i hverdagen. – f.eks. når børnene hjælper hinanden, når de bliver glade for at se hinanden, når det endelig lykkedes at tage sko på helt selv, begejstringen i øjnene når der hoppes i vandpytter, når der synges, når der danses skørt til musik osv. Jeg bruger babytegn, da det er et fantastisk værktøj til at forstå og motivere børn til at kommunikere og hermed stimulere deres sproglige udvikling. Forældrene er nu en gang dem der kender deres barn bedst, så derfor vægter jeg også et godt forældresamarbejde højt, så vi sammen sikrer barnets trivsel og udvikling bedst muligt.

Louise B. Hansen

Louise Bygballe Hansen

Sverigesvej, Hadsten

Ansat som dagplejer fra 2019.

Dyr: Hund.

Jeg bor i en murstenvilla for enden af en lukket vej. Området giver muligheder for at benytte legepladser, skov og åbne arealer. Her bor jeg med min mand og tre børn. Mit arbejde vil bære præg af de seks læreplanstemaer, hvor jeg vil have særlig fokus på det sansemotoriske, selvhjulpenhed, barnets nærmeste udviklingszone, kommunikation (bl.a. tegn-til-tale og forældresamarbejde) samt barnets egen nysgerrighed, som jeg vil inddrage i de forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Min hverdag er planlagt efter børnegruppens udviklingsniveau. Jeg vil inddrage børnene i så meget af hverdagen som muligt med fokus på det enkle barns niveau, så jeg højner deres selvstændighed og selvhjulpenhed. Jeg arbejder ud fra faste rammer og rutiner, så børnene oplever en genkendelighed i løbet af dagen, men hvor der imellem tidspunkterne er plads til spontanitet. Forældresamarbejde med en gensidig respekt er også en høj prioritering i mit arbejde.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Billede af dagplejer Marianne Kristoffersen

Marianne Christoffersen

Finlandsvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 1997.

Dyr: 1 kat

Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en villa med tilhørende lukket gårdhave og ca.100m til en legeplads.

I hverdagen vægter jeg:

Sprog og motorik

At barnet udvikler færdigheder, skabe tryghed for barnet, styrke deres sociale kompetencer samt udvise respekt for hinanden. Vi er en del ude hvor det motoriske bliver udfordret. Når vi er inde synger, hører musik, danser og læser vi meget.

At jeg har et godt forældre samarbejde.

At udvise gensidig respekt og feedback.

Silhouet af en person m/k

Mona Christensen

Nørregårdsvej, Hadsten

Ansat som dagplejer fra 2017.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en villa med lukket have, på en stille og lukket vej. Dejlig tæt på skoven, legepladser, børnehaver og andre dagplejere. Vi er ude at lege hver dag, året rundt. Nogle dage leger og hygger vi os i haven, andre dage går vi tur, alene eller sammen med andre dagplejere. En gang om ugen mødes vi på børnehavens legeplads. Indimellem tager vi på cykelture på dagplejens ladcykel. Den giver os mulighed for at komme lidt længere omkring og se nye og spændende ting. Når vejret er til det, spiser vi ofte frokosten udenfor. Jeg lægger stor vægt på at give børnene en tryg og sjov hverdag, med aktiviteter tilpasset den aktuelle børnegruppe.


 

Billede af dagplejer Pia Sørensen

Pia Brændstrup Sørensen

Merkurvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 1986.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i et parcelhus med en dejlig lukket have, hvor børnene kan lege trygt og sikkert. Jeg vægter, at børnene har en dejlig og rolig hverdag, hvor vi har god tid til leg og læring. Hverdagen tager udgangspunkt i den enkelte børnegruppe, når vi dagligt b.la. leger, synger, øver motorik, danser og er kreative. Børnene øver sig i at blive selvhjulpne og selvstændige. Vi går dagligt ture og bruger naturen og snakker om de forskellige årstider. 

Silhouet af en person m/k

Rikke Lyberth Holm

Drejøvej, Hadsten

Ansat som dagplejer fra 2016.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl.6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i parcelhus med  min mand og vores 3 børn. vi bor i et rolig kvarter med grønne områder og flere forskellige legepladser, som vi benytter en del. Jeg har en stor lukket have, hvor der er plads til at udfolde sig, motorisk i sandkassen, en tur på scooter, tage en rutsjetur og hvad vi ellers finder på. I hverdagen lægger jeg vægt på sprog og motorik, og jeg lægger i særdeleshed vægt på at børnene føler sig trygge og glade og har en stabil hverdag, hvor det enkelte barns behov er i fokus og hvor der er tid til fordybelse, læring, nærvær og omsorg. Vi synger, læser, hører musik og danser, og  jeg arbejder med børnene, så de udvikler sig og bliver selvhjulpne. Vi er en del ude, hvor vi er i haven, vi går en tur eller mødes med andre dagplejere. Jeg lægger vægt på et godt samarbejde med forældrene.

Sanne J. Mikkelsen

Sanne Juldal Mikkelsen

Østervangsvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2017.

Dyr: Ingen dyr inde, i haven fodrer vi høns og kaniner.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

 

Susanne Larsen

Susanne Larsen

Mejerivænget, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 1985.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16-45. Fredag: kl. 7.00-16.00

Jeg vil det allerbedste for jeres barn, så det oplever tryghed og nærvær. Jeg vægter, at børnene oplever en kærlig, stabil og rolig hverdag. At børnene trives, danner venskaber og har det sjovt. Jeg arbejder ud fra at børnene bliver selvhjulpne og selvstændige. Laver aktiviteter som styrker deres sprog, motorik og selvværd. Vi går dagligt ture f.eks i skoven, engen eller til legestuen, hvor vi mødes med andre voksne. 

Billede af dagplejer Susanne Willesen

Susanne Sander Willesen

Hjaltesvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 1997.

Dyr: 2 hunde.

Åbningstider: Mandag til torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i parcelhus med dejlig lukket have. Huset er indrettet med et stort legeværelse og der er indrettet et motorik-rum i kælderen.

I hverdagen vægter jeg at være ude og bruge naturen som vores legeplads. Jeg er ”grøn spirer”, så vi fanger krible krable dyr og laver bålmad.  Ind imellem låner vi dagplejens ladcykel, så vi kan komme ud på landet og se på dyr og lege på markerne. Krop og bevægelse er en stor del af vores hverdag, både i skoven på træstammer, op og ned af bakker eller her hjemme.

Vi synger meget både ud og inde, og her igennem udvikles børnenes sprog. Jeg kan godt lide at arbejde med forskellige projekter, her er vi kreative med maling, perler osv. For mig er omsorg, tryghed og nærvær vigtigt. Jeg tager udgangspunkt i det enkelte barn og støtter det i en positiv udvikling.

Billede af dagplejer Ulla Jensen

Ulla Jensen

Vinterslevvej, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 1996.

Dyr: Ingen

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg er grøn spirer (naturdagplejer), og jeg elsker at være ude og bruger naturen meget. Jeg bruger meget min have, og mit udemiljø understøtter børnenes udvikling. Da vi er meget ude i naturen, tager vi ofte ladcyklen ud i skoven og på lidt længere ture. Jeg er god til at se børnenes behov, og hvis der er børn med særlige behov, tilrettelægger jeg min hverdag, så det understøtter det enkelte barns udvikling. 

Billede af dagplejer Vibeke Grysbæk

Vibeke Grysbæk

Nygårdsvænget, Hadsten.

Ansat som dagplejer fra 2016.

Dyr: Kanin.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor sammen med min mand og to børn i en villa, med en dejlig have med udsigt ud over markerne.

I min dagpleje lægger jeg vægt på at have en tryg og rolig hverdag. Det skal være et sted hvor alle trives og har oplevelsen af at være en del af et fællesskab. Børnegruppen kan variere fra tid til anden, så vores hverdag og aktiviteter er indrettet så den passer børnegruppen. Dagen i dagplejen bliver brugt til leg, inde og ude, sang, læsning, besøg på børnehavens legeplads og i skolens gymnastiksal, mm. Èn formiddag om ugen mødes jeg med et par kolleger, så prøver børnene også at være en del af en større gruppe. Børnene får også lov at øve deres selvhjulpenhed, bl.a. ved selv at kravle op på stolen og at tage tøj på. Et godt forældresamarbejde er vigtigt, det er også med til at give barnet en god tid i dagplejen.

Senest opdateret

07.04.2020
mekl