You are here

Hammel

Hammel by - tæt på naturen og byens muligheder

I Hammel er der et godt stisystem, som gør, at vi kan komme langt omkring uden at skulle færdes på større veje. Vi bruger de grønne områder og legepladserne og går også tit i skoven, nogen gange med madpakker.

Vi har desuden rådighed over flere ladcykler, som giver mulighed for at komme på lidt længere ture.

Vi har også et etableret og tæt samarbejde med børnehaverne, som vi laver planlagte, fælles aktiviteter med. Vi besøger plejehjem og ungdomsskole, og den årlige dagplejedag i maj bliver fejret med optog gennem byen.

I Inside har dagplejen lokaler, hvor vi kan mødes i mindre grupper og være sammen i legestuen.

Biblioteket har vi også mulighed for at bruge til leg og samvær, og vi bliver desuden inviteret i biografen til mindre film-events. Kirken danner ramme om musikalske aktiviteter, som vi kan deltage i, hvis vi har lyst.

 

Dagplejere:

Alice Bruhn Madsen

Alice Bruhn Madsen

Dyrlundsvej, Hammel.

Ansat som dagplejer fra 2018 (tidl. fra 1993-2002)
Dyr: Ingen.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 7.15-17.00. Fredag kl. 7.15-16.15.

Jeg bor i et etplans parcelhus med en rummelig lukket have, som er god til scooterræs, sandkagelavning og boldspil. Jeg har et legeværelse, men vi leger også i køkken/alrummet. I hverdagen vægter jeg det enkelte barns trivsel, tryghed og plads til forskellighed. Jeg er meget anerkendende, omsorgsfuld og nærværende i mit arbejde med børnene. Jeg vægter udeliv, kreativitet, motorisk udfoldelse, musik/sang/dans og vi tumler gerne. Hos mig er der tid til leg og læring, og også tid til hygge. For mig er det ligeledes vigtigt med et godt forældresamarbejde med jer forældre.
Velkommen i min dagpleje.

Billede af dagplejer Anette Madsen

Anette Madsen

Skyttevej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2000
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en villa med have. Jeg er uddannet køkkenleder og pædagogisk assistent. Som dagplejer, arbejder jeg som grøn spire og er ude med børnene hver dag. Vi synger meget og jeg modtager gerne nye ideer og forslag til forskellige aktiviteter. Jeg er ofte sammen med kollegaer, så børnene bliver fortrolige med de andre børn og voksne.

Anita Poulsen foto

Anita Poulsen

Jagtvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1993.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.45-16.30. Fredag kl. 6.45-15.45.


Jeg bor i villa. Som dagplejer lægger jeg vægt på at børnene får tryghed, nærvær, omsorg og glæde, jeg giver plads til forskelligheder. Det er vigtigt for mig, at hvert enkelt barn føler sig godt tilpas i gruppen, og de får en god og stabil dag. Jeg støtter børnene i at blive selvhjulpne. Jeg er it- dagplejer, det betyder at jeg arbejder med pædagogisk it. Jeg deltager gerne i aktiviteter med mine kollegaer f.eks. legestue, gymnastik og maddage. Det gode forældre samarbejde er vigtigt for mig.

Billede af dagplejer Anna-Marie Winther Nielsen

Anna Marie Winther Nielsen (Rie)

Jagtvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1997.
Dyr: Kat.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i et villakvarter med aflukket have til. 

I hverdagen vægter jeg en sund indbydende kost som en selvfølge, ligesom sang, leg/tummel, bevægelse inde og ude vil være en fast del af hverdagen. Jeg hjælper børnene til at blive selvhjulpne, så barnet opnår en "jeg kan selv følelse", børnene får masser af High Five og kram. Det giver glade og tilfredse børn der trives = tilfredse forældre som jeg har en åben og ærlig dialog med dagligt . 

 

 

Billede af dagplejer Anne Wulff-Jensen

Anne Wulff-Jensen

Fasanvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1988.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.45 - 16.30. Fredag kl. 6.45 - 15.45
Jeg bor i parcelhus med stor have lige ud til skoven.Jeg prioriterer krop og bevægelse, hvor vi blandt andet leger til musik. Vi går lange ture i skoven og følger årets gang, både der og i haven. Jeg interesserer mig for økologisk mad og laver ofte mad sammen med børnene. Vi bruger årstidens grønt og frugt fra have og drivhus. Vi læser hver dag. Børnene øver sig i at være gode ved hinanden, og i at sige tak, når de får noget.

Billede af dagplejer Bente Levinsen

Bente Levinsen

Sønder Allé, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2000.
Arbejdstid: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.  

Jeg bor i hus med have. Det er vigtigt for mig, at give børnene, gode udviklings muligheder,hvor der er plads til leg og udfoldelse, og hvor der er tid til nærhed og omsorg, i trygge rammer.​ Udelivet og naturen er en stor del af hverdagen. Læring gennem musik, sang og kreativitet er også en del af hverdagen i min dagpleje. Derudover går jeg til gymnastik, legestuer,og besøger børnehaver, sammen med børnene.

Billede af dagplejer Berit Lovring

Berit Lovring

Ryttervej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2000.

Dyr: Ingen.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30 - 16.15. Fredag kl. 6.30 - 15.30.

 

Jeg bor i hus med have.

 

Det der er vigtigst for mig er at give børnene, tryghed, omsorg og nærvær. Skabe glæde, se det enkelte barn, og give børnene en rolig og tryg hverdag. For mig er et godt forældresamarbejde med ærlighed og åbenhed vigtigt. Jeg deltager i aktiviteter sammen med mine kollegaer, legestue, maddage , gymnastik og lignende. Jeg er meget kreativ og laver tit kreative ting med børnene.

Billede af dagplejer Birgit Schou

Birgit Schou

Kløvervej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1999.
Dyr: 2 hunde.
Åbningstid: Mandag - torsdag kl. 6.15-16.00. Fredag kl. 6.15-15.15

Jeg bor i 3 plans villa med masser af plads, en dejlig stor have og beliggende lige op til Frijsenborgskoven.

I hverdagen vægter jeg faste rutiner, trygge rammer, nærhed, fællesskab og ro og rummelighed samt at barnet bliver fortrolig med andre børn og voksne. Motorik -  krop og bevægelse, musik, bøger og sang samt brug af naturen/skoven. Støtter til barnets udvikling til at være glade, sunde og robuste børn. Være åbne og lyttende for barnets behov - have en anerkendende tilgang. Deltagelse i legestue, biblioteksbesøg, skovture, bevægelsesdage, legeplads og lignende.

Profilfoto Dorte Kristensen

Dorte Kristensen

Møllevangen, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2017.
Dyr: Hund og 4 undulater.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.45 - 16.30. Fredag kl. 6.45 - 15.45

Jeg bor i parcelhus med have sammen med min mand og 4 børn. Jeg lægger stor vægt på tryghed, nærhed og omsorg samt en let genkendelig hverdag. Jeg lærer børnene at vise hensyn til hinanden, at vente på tur og at blive selvhjulpen. Vi går ture i skoven og leger på lokalområdets legepladser sammen med kollegaer og børn, så børn og voksne kan lære hinanden at kende.

Billede af dagplejer Ella Pedersen

Ella Pedersen

Tommesensvej, Hammel
Ansat som dagplejer fra 1995.
Dyr: Hund
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30–16.15. Fredag 6.30-15.30

Jeg bor i et ende rækkehus med en dejlig lukket have.

Jeg tilbyder en dagpleje med masser af tryghed, omsorg, anerkendelse, fællesskab og bevægelse.

Jeg lærer bla. Børnene, at vise hensyn til hinanden, tilsidesætte egne behov, vente på tur, lytte til andre børn og at blive/være selvhjulpen. Jeg er den tydelige voksne sammen med jer forældre i dagligdagen. Jeg forventer et åbent og godt samarbejde med jer, så jeres barns trives bedst muligt.

Billede af dagplejer Hanne Sørensen

Hanne Møller Sørensen

Minervavej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1989.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45
Jeg bor i villa med have som ligger tæt ved skoven.Jeg arbejder ud fra at skabe en harmonisk, hyggelig og rolig hverdag med en genkendelig rytme for børnene. Vi går ofte ture i skoven, hvor vi følger årstidernes skiften,eller til søen for at fodre ænderne. En gang om ugen går vi på "Torvet" og køber fisk hos fiskemanden. Hjemme i haven nyder vi at få besøg af kollegaer og børn fra gruppen.

Silhouet af en person m/k

Helene Mulvad

Skovbrynet, Hammel. Villa med god plads.
Startet som dagplejer fra 1999.
Dyr: Hund.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45


Jeg bor 2 min. fra skov og vand, i et, et- plans hus, stort lyst legeværelse og køkken-alrum med store vinduer, hvorfra vi følger vejret, årstiden og dyreliv. Græsplænen bruges til løb og bold, mens indkørslen er god til ræs med scooter og dukkevogn mm. Udover køkken og sandkasse, finder vi ofte vand. Parkering ved vej og gå enten ad trappe eller opkørsel til hus.

Jeg vægter at være en tydelig men anerkendende voksen. Grundværdier i nøgleord: tid-tryghed-omsorg-social-sprog-grin-indlæring-selvhjulpen-hjælpsom-respekt-motorik-analyserer. Alt sammen pakket stille og rolig ind i legen. Vi besøger børnehave, legestue, skoven, biblioteket, kolleger og leger, leger og leger. Forældre: Samarbejde, tavshedspligt, ærlighed, respekt - alt sammen gensidig. Røgfrit hjem.

foto Ina Tilsted Christensen

Ina Tilsted Christensen

Solbakken, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2020.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: 6.30-15.30

 

Ny dagplejer - tekst på vej

 

 

Billede af dagplejer Jane Bach

Jane Bach

Urvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2008.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 7.00-16.45. Fredag kl. 6.45-16.00.


Jeg bor i villa med have. Jeg vægter at give børnene en tryg, kærlig og stabil hverdag med fokus på det enkelte barn og plads til sjov og leg. Børnene deltager i mange af de daglige gøremål og jeg syntes det er vigtigt, at udvikle selvstændighed, motorik, sprog og sociale færdigheder. Vi benytter os meget af det nærliggende bibliotek og vi går i legestue. Derudover tager vi på skovture og leger på legepladser i lokalområdet.

Billede af dagplejer Jane Karlsen

Jane Karlsen

Vadstedvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2006.
Åbningstid: Mandag kl. 6.20-16.15. Tirsdag-torsdag kl. 6.20-16.00. Fredag kl. 6.20-15.25

Jeg bor i en villa med stor have og dejligt aflukket areal med legeplads til børnene. Resten af haven kan også bruges til forskellige aktiviteter.
Jeg kan godt lide at bage og bager boller og knækbrød. Jeg er også begyndt at bage rugbrød. Jeg har et værelse til dagplejebrug med masser af legetøj. Vi elsker at være ude, når vejret tillader det og ellers er vi inde og leger eller forsøger os med kreative ting. En dejlig cykeltur i naturen holder vi også meget af.

Janne Hansen

Janne Hansen

Vestervangsvej, Hammel. .
Ansat som dagplejer fra 1987
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.45-16.30. Fredag kl. 6.30-15.45

Jeg bor i hus med lukket have.
Jeg arbejder ud fra de 4 læringsmiljøer, som er læring gennem leg. Jeg deltager i fælles arrangementer så som legestue, fastelavn, juletræ osv. Desuden nyder jeg at se mine dagplejebørn udfolde sig i skoven eller i Engedalen som vi flittigt bruger. Jeg går i skoven, hvor vi følger de forskellige årstider. Jeg er i legestue og på biblioteket sammen med andre dagplejere, men holder også meget af en dag hjemme. Jeg kan godt lide at bage og at lave sund mad.

Billede af dagplejer Janni Sørensen

Janni T. Sørensen

Jagtvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2004.
Dyr: Ingen.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6:30-16:15. Fredag: kl. 6:30-15:30

Jeg bor i et parcelhus. Det vigtigste for mig som dagplejer er at være imødekommende og opmærksom på det enkelte barns ønsker og behov. Hos mig får børnene omsorg, nærvær og tryghed. Jeg er bevægelsesdagplejer, hvilket betyder at jeg har øget fokus på børnenes motorik og bevægelse. Det er også vigtigt for mig med et godt forældresamarbejde, hvor der skal være plads til tillid, åbenhed og ærlighed.
 

Billede af dagplejer Joan Strange Nielsen

Joan Strange Nielsen

Sverigesvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1997.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6-30-16.15.  Fredag 6.30-15.30
Dyr: Hund og kat

Jeg bor i en nedlagt landejendom med fire længer og legeplads i gården.

I hverdagen vægter jeg: glæde, tryghed, nærvær og tid. Jeg bruger ofte nuet og årstiderne til leg og læring som f.eks. det vi møder på vores ture, ser i haven, drivhuset, frugthaven. Vi tager også afsæt i højtider og traditioner eller temaer som krop og motorik eller krible-krable dyr. Jeg deltager i gruppens aktiviteter som kreadage, maddage, gymnastik på efterskolen og lignende.

 

Kirsten Præst foto

Kirsten Johansen Præst

Sønder Allé, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2019.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30.  Fredag 6.45-15.45.
Dyr: Kat

Jeg bor i en et-plans villa med lukket have.
I min dagpleje vægter jeg et nærværende miljø med tydelige rammer. Her er hjerterum og plads til børn både inde og ude. Aktiviteter sammen med børnene kunne være kreative ting så som at male eller klippe klistre. Højtlæsning i/snakke om en bog. Synge forskellige sange – gerne med fagter til. Eller bare en hel formiddag på gulvet, hvor det er børnene, der sætter dagsordnen. Ude leger vi i sandkassen, kører på scooter, rutsjer, gynger, går en tur eller går på ”kriblekrable” tur rundt i haven for at finde mariehøner og andre insekter, vi kan kigge på igennem lup – det er ret sjovt. Vi benytter os også gerne af de forskellige mere eller mindre spontane stunder, der er os dagplejere imellem. På den måde lærer børnene hinanden og andre dagplejere at kende, og en gæsteplads er dermed ikke det store problem for barnet. Velkommen her.

Billede af dagplejer Leila Timmerman Nielsen

Leila Nielsen

Tingmosevej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1987.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6-30-16.15.  Fredag 6.30-15.30


Jeg er meget ude med børnene og bruger gerne min store have. Jeg har heste, som vi giver gulerødder og vi går ture i skoven eller på legepladsen. Vi går også i legestue og på biblioteket, og er sammen med andre børn og voksne i hinandens haver i sommerhalvåret. Derudover besøger vi områdets børnehaver og plejehjem.

Billede af dagplejer Maria Kjær

Maria Kjær

Sønderalle, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2011.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30.  Fredag 6.45-15.45


Jeg bor i en et-plans villa med lukket have. I min dagpleje er de vigtige nøgleord : leg, nærvær, natur, bevægelse og omsorg.
For mig er det vigtigt at barnet og dets udvikling er i fokus. Ved hjælp af anerkendelse og nærvær til det enkelte barn, ønsker jeg at skabe nogle trygge rammer som gør, at barnet kan udvikle sig til et glad, selvstændigt og selvhjulpen lille individ. Vi elsker at være ude - bl.a. tager vi ofte på legepladsen, besøger en børnehave eller leger i min have.
Men en dag hjemme med hygge, nærvær og leg er også noget jeg og børnene sætter højt.

Jeg glæder mig til at lære Jer og jeres barn bedre at kende - velkommen

Profilfoto Mette Møgelbjerg

Mette Thulstrup Møgelbjerg

Malerkrogen, Hammel. 

Ansat som dagplejer fra 2017. 
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15.  Fredag 6.30-15.30.
Dyr: Hunden Sofus. 
 

Det vigtigste hos mig er, at hvert enkelt barn får plads, omsorg og nærhed og hvor jeres barn oplever tryghed til at udvikle sig både fysisk og psykisk. 

Vi elsker at bevæge os og være gode ved os selv og hinanden. 

Om det regner, sner eller soler skinner, så skal vi ud og bevæge os og udforske verden. At være beskidt, spise i det fri og have skovens dyr med i hukommelsen eller lommerne, er lige os. Musik, sang og kreativitet er der masser af plads til, men også sjove, vilde og fjollede lege. 

 

Et godt forældresamarbejde er vigtigt. Jeg lægger stor vægt på, at der er tillid, åbenhed og ærlighed i vores samarbejde.

Billede af dagplejer Monica Portz

Monica Portz

Hjortebakken, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2004.
Dyr: Kat.
Åbningstid: Mandag-fredag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 15.30.

Jeg bor med mine to børn i et rækkehus med tilhørende have.

I min dagpleje vægter jeg, at vi kommer ud i den friske luft og boltrer os. Der er selvfølgelig også plads og tid i hverdagen til at lave hyggedage indenfor, hvor vi synger, læser, leger eller laver mad sammen.

Jeg vægter det enkelte barns trivsel og tryghed og et ærligt og nært samarbejde med jer forældre.

Billede af dagplejer Pia Guldmann

Pia Guldmann

Præstemarksvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2009
Dyr: Hund og kat

Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en villa med god legeplads. Jeg bruger meget tid på motorik, krop og bevægelse. Alt fra ”vilde” leg med løb, hop og spring til stille og rolig hygge med bøger, puslespil og sange. Ofte er vi sammen med andre dagplejer og deres børn, hvor vi laver forskellige aktiviteter alt afhængig af årstid, børnegruppe og dagens humør.

Jeg ligger stor vægt på: Faste rutiner, tryghed og omsorg. Der skal være plads til alles forskelligheder. Det gode forældresamarbejde.

Billede af dagplejer Pia Christensen

Pia Irene Christensen

Ryttervej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1999.
Dyr: Ingen.
Åbningstider: Mandag-torsdag: Kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.


Jeg bor i et hus med masser af plads ude og inde, med legeplads og grønt område, som nabo.
Det vigtigst for mig er:

  • At skabe de bedste betingelser for et rigt børneliv/miljø i hjemlige omgivelser.
  • At give tryghed, nærhed, omsorg og støtte til de små nysgerrige børn, så de får lov til at lære, trives og udvikle sig.
  • At de skal føle sig værdifulde og en del af fællesskabet hver eneste dag.
  • At vise interesse for, hvad der optager, det enkelte barn i ”øjeblikket”
Billede af dagplejer Rikke Løgager

Rikke Løgager

Drosselvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2005.
Dyr: Hund
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: 6.30-15.30

Jeg bor i en villa, på en lukket vej, med verdens bedste legeplads - skoven i baghaven.

Min dagpleje er et univers af kreative overraskelser, nærvær, forståelse og eventyr. Her er plads til en rolig, forudsigelig og tryg start på livet. Jeg er naturdagplejer, medlem af de grønne spirer.  Jeg vægter udelivet højt, så børene får kendskab til naturen og årets gang. Sammen laver vi mad, fanger snegle i regnvejr, bager boller og dyrker vores drivhus. Jeg serverer fortrinsvis økologisk mad. Vi benytter også bibliotek og går i legestue.

Billede af dagplejer Rikke Sørensen

Rikke Sørensen

Hjortebakken, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2018.
Dyr: Hund.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45

Jeg bor i villa med stor lukket have og terrasse, hvor der er god plads til leg, bevægelse og ture rundt på cykel eller scooter, eller boldspil på græsplænen.

Lige udenfor døren er der en stor fin legeplads, med et grønt areal, der også indbyder til leg og løb.

Jeg lægger stor vægt på omsorg, nærvær og tryghed. Hos mig er der altid plads til en god krammer.

Vi vil både lege inde og ude året rundt, gå ture og snakke om alle de ting vi møder på vores vej rundt omkring.

Det er rigtig vigtigt for mig at have et godt forældresamarbejde.

Billede af dagplejer Susanne Egsgaard

Susanne Norup Egsgaard

Jægervej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 2005.
Dyr: Ingen.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15

Jeg bor i et plans hus med lukket have. Der er stor sandkasse og en græsplane at tumle på.

Jeg er meget ude enten i have eller på gåtur. På vores ture snakker vi om naturen og de ting vi ser. Jeg er ofte sammen med kollegaer for at børnene møder jævnaldrene og lærer at være sammen med flere børn på samme tid og andre voksne. For mig betyder det meget, at børnene trives og finder tryghed ved at være ved mig. Jeg vil gerne styrke dem i at udvikle sig motorisk og sprogligt, samtidig med børnene føler sig trygge.

Profilfoto Tanja Seindal

Tanja Vedel Seindal

Præstemarksvej, Hammel

Ansat som dagplejer fra 2019.
Dyr: Husdyr kat.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i et 143 km2. parcelhus, hvor det ene værelse, badeværelse og min store gang og køkken bliver brugt til dagplejen. Min have er med mange store træer til at gemme sig i og få skygge om sommeren.

Her i min dagpleje går jeg mest op i at give tryghed, nærvær, omsorg og kram.

Jeg er altid på gulvet med mine børn, når vi leger, synger, læser en bog eller laver en motorikbane.

Leg foregår i børnehøjde her hos mig og der skal være plads til alle, om man er den rolige type eller den mere aktive type.

Vi er rigtig meget ude, når vejret byder til det og nyder at gå ture, være på legepladsen eller bare hygge i sandkassen i haven.

Billede af dagplejer Tina Hjort

Tina Hjorth

Anbækvej, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1990.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30.  Fredag 6.45-15.45

Jeg bor i en villa i centrum med lukket have. Jeg elsker at være ude, enten i egen have, skoven eller på udflugter til fx ænder, torvedag, biografen, biblioteket. Dog kan vi også have indedage, hvor vi hygger eller er kreative. Børnene er med til madlavning og borddækning, og ca. 1 gang om ugen laver vi varmt mad.

Billede af dagplejer Vivian Steensig

Vivian Steensig

Møllevangen, Hammel. Hus med stor have.
Ansat som dagplejer fra 2003.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.55-16.40. Fredag: 6.50-15.45
Jeg er bevægelsesdagplejer og er meget ude med børnene. Jeg vægter krop og bevægelse højt og i min have er der plads til at tumle og udfordre motorikken. Vi mødes jævnligt med børn og voksne fra vores gruppe. Jeg har en fast ugentlig maddag, hvor børnene inddrages i planlægning og indkøb, og de er med til at forberede den mad vi skal have.

Last updated

15.04.2020
mste