You are here

Hinnerup

Velkommen til dagplejerne i Hinnerup

Vi er en velfungerende gruppe af engagerede, aktive, glade og motiverede dagplejere, som alle bidrager til, at børnene stifter bekendtskab med udeliv, hjemmehygge, traditioner, leg/bevægelse og omgang med andre børn og voksne. Vi bor i et naturskønt område, som byder på mange skønne aktiviteter for børnene, blandt andet skov og sø. Børnene kommer ofte rundt i vores dejlige område på gåture eller i en af dagplejens ladcykler. Vi har super gode legepladser, kulturhus/bibliotek, gymnastiksal m.m. og dagplejerne går i legestue en gang om ugen i nogle særdeles velegnede lokaler. Dagplejerne har 2 fælles arrangementer om året med børn og forældre, og derudover holder vi blandt andet fastelavn og dagplejedag, hvor dagplejere og børn mødes.

Dagplejere:

Anette Thiel Rasmussen

Anette T. Rasmussen

Tybjergvej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2014.

Dyr: Kanin.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

I min dagpleje skal børnene møde en tryg og genkendelig hverdag med nærvær. Det enkelte  barns trivsel og udvikling er vigtig for mig. Barnet deltager i de daglige rutiner, hvor det kan og hjælper f.eks. med at dække bord, når vi skal spise. De hjælper hinanden med tøj, sut osv. alt efter barnets alder. For at give barnet det bedste udgangspunkt er et tæt forældresamarbejde vigtigt for mig, så vi sammen kan give barnet det bedste afsæt i livet. I hverdagen er vi meget udendørs. Vi tager på skovtur, kigger på dyr, besøger legepladser eller leger i haven. Hvis vejret ikke er til udendørs leg, hopper og danser vi indendørs. Vi synger ofte, ”spiller musik”, danser eller laver gymnastik. 

Billede af dagplejer Mette Rømer

Anne Mette E. Rømer

Nørrevangen, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2005.

Dyr. Hund.

Jeg bor i hus med lukket have og legeplads.

Jeg er en smilende og imødekommende dagplejer, jeg lægger stor vægt på at skabe en tryg og omsorgsfuld hverdag. Jeg bruger naturen og legepladserne i området, hvor der er gode muligheder for at blive motorisk udfordret.

Anita Primdal

Anita Primdal

Algade, Grundfør, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2019.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-onsdag: kl. 6.30-16.15. Torsdag: kl. 6.30-16. Fredag: kl. 6.30-15.45.

Billede af dagplejer Annbritt Eliasen

Ann-Britt Skou Eliassen

Møllevangen, Hinnerup. 

Ansat som dagplejer fra 2000.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag: kl. 6.30-16.00. Tirsdag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.45.

Jeg bor i hus med lukket have.

Jeg er en rolig og kreativ person, der i min dagpleje lægger vægt på at skabe tryghed for barnet, så det kan udvikle sig. Jeg lægger også vægt på at arbejde med motorik og bevægelse, både ude og inde. Derudover synes jeg, det er rigtig vigtigt og lærerigt, at synge og lave sanglege med børnene.

Anne A. Hegewald

Anne Abildskov Hegewald

Valmuevej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2018.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i villa med en have med plads til leg på fliser, græs og sandkassen. Jeg har et godt og stort skur til barnevognene. Inde er vi i vores køkkenalrum og stue, hvor der er god plads til masser af leg. I hverdagen vægter jeg at give børnene en tryg og rolig hverdag. Vi går på legepladserne i området og skoven. Inde synger, danser og læser, eller finder en masse legetøj frem.

 

 

 

 

 

Billede af dagplejer Gitte Hoffmann

Birgitte Hoffman

Vagtelvej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 1988.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag: kl. 6.30-16.00. Tirsdag. kl. 6.30-16.30.  Onsdag-fredag: kl. 6.30-16.00.

Jeg bor i parcelhus med dejlig have, tæt på Frijsenborgskoven. Jeg er halvdelen af en stordagpleje (min mand Steen, er den anden del). Jeg har stor fokus på udelivet, hvilket indebærer at vi er ude næsten hver eneste dag. Skoven er vores foretrukne legeplads, hvor børnene udfordres motorisk og lærer om dyre- og plantelivet. Har et hjem med god plads til alle børn. Børnene har rige muligheder for at skabe relationer til en lidt større børnegruppe. Synger meget og laver dialogisk læsning, hvilket styrker sproget. Allergivenligt hjem.

Billede af dagplejer Birgitte Netopil

Birgitte Klint Netopil

Tjørnevej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2001.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag–onsdag: kl. 6.45–16.30. Torsdag: kl. 6.45-16.15. Fredag: kl. 6.45–16.00.

Jeg bor i et hus med gårdhave på en stille grusvej.

Som dagplejer forsøger jeg at give børnene ude-timer og inde-timer hver dag. Jeg elsker ude livet og sammen med børnene besøger jeg børnehaver, skoven, kollegaer og områdets legepladser og deltager i ugentlig legestue dag. Børnenes trivsel er min første prioritet, og jeg er opmærksom på at anerkende børnenes forskellige personligheder og forstå deres individuelle udvikling. Nærvær, varme og omsorg vægter jeg højt. Jeg er stabil og ikke ryger.

Channie Hedeman Andersen

Channie Bryndum Hedeman Andersen

Nørregade, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2018.

Dyr: 2 hunde.

Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 6.45–16.45. Fredag: kl. 6.45–14.45.

Jeg bor i et stort parcelhus med en dejlig have til, hvor der er plads til og mulighed for en masse forskellige lege. Jeg bor tæt på både skov og biblioteket og begge bruges i hverdagen. Vi går i legestue og til gymnastik, hvor vi mødes med de andre dagplejere og deres børn. Jeg lægger vægt på at skabe et trygt miljø med plads til den enkelte og masser af motorisk udfoldelse. Vi kan godt lide at synge, danse og fjolle men der er også tid og ro til fordybelse. Jeg har egen ladcykel som bruges meget og som giver mulighed for spontane ture ud i det blå.

Billede af dagplejer Christina Vinther

Cristina Fidalgo Vinther

Spovevej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2010.

Dyr: ingen.

Åbningstider: Mandag-tirsdag kl. 6.30-16.00. Onsdag-torsdag kl. 6.30-16.15. Fredag kl. 6.30-16.00.

Jeg er en smilende, åben og imødekommende dagplejer. Jeg lægger stor vægt på at skabe en tryg og omsorgsfuld hverdag for børnene. Jeg bruger naturen meget, hvor der er gode udviklingsmuligheder for børnene. Vi kommer også rundt på ladcyklen, som børnene er utroligt glade for. Vi følger årets gang både inde og ude. 

 

Billede af dagplejer Dorte Møgaard Sørensen

Dorte Mølgaard Sørensen

Bjergegårdsvej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 1997.

Dyr: Jordegern i bur.

Åbningstider: Mandag-onsdag: kl. 6.45-16.30. Torsdag: kl. 6.45-16.15. Fredag: kl. 6.45-16.00.

Jeg bor i en andelsbolig, 1 plans hus med have. Jeg lægger i mit arbejde som dagplejer stor vægt på at stimulere børnenes udvikling gennem leg, sang, musik, udendørs leg og kreative aktiviteter. Det handler om at tilgodese hvert enkelt barns behov.

Gitte Marie Koch Johansen

Gitte M. Johansen Koch

Rønvangen, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 1997.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor lige ved dalen, som vi går ned i flere gange om ugen. Jeg laver varm mad et par gange om ugen. Jeg arbejder meget på at gøre børnene selvhjulpne, f.eks. at tage tøj af og på og øve sig i at komme af med bleen. Jeg har fokus på at gøre dem klar til børnehavestart. Planlægning af ugens aktiviteter sker ud fra børnenes behov.

Billede af dagplejer Gitte Bøgh

Gitte Steengaard Bøgh

Kløvervej, Hinnerup. 

Ansat som dagplejer fra 1994.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 0.45-15.45.

Jeg er en dagplejer som går ind for det enkelte barns personlig og kreativ udvikling, samt at få barnets motorik i fremdrift. Legepladsen er jeg også tilhænger af. Et beskidt barn, er et sundt barn i mine øjne. Jeg bager brød næsten hver dag, så jeg er sikker på, at børene får hvad de behøver. Tryghed og tillid vægter jeg meget højt. Jeg tager mig tid til det enkelte barn, samt forbereder barnet så vidt muligt på dets fremtid. Men de rolige og nærværende dage, sætter jeg også stor fokus på. ​ 

Billede af dagplejer Helle Nadal Pedersen

Helle M Naldal Pedersen

Tranevej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2014.

Dyr: Kat.

Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 6.45–16.30. Fredag: kl. 6.45–15.45.

Jeg bor i en villa med stor flisebelagt forhave og stor græsbelagt baghave, der er indrettet med sandkasse og legehus. Jeg er gift med Torben og sammen har vi 4 skolesøgende børn. Som person er jeg smilende og omsorgsfuld, og det vigtigste for mig er, at børnene har det godt og har mulighed for læring og udvikling. Dagene hos mig går med leg, sang, læsning og kreative indslag. Jeg bestræber mig på dagligt at komme udenfor, hvor naturen bruges aktivt. Jeg går så vidt muligt ugentligt i halvdagslegestue og til gymnastik, ligesom legepladser, biblioteket og de øvrige dagplejere ofte bruges som udflugtsmål.

Helle Skødt

Helle Skødt

Algade, Grundfør.

Ansat som dagplejer fra 2003.

Dyr: Kat.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30. 

Jeg bor i en villa med en stor have til fri leg, fantasi og kreativitet.

Jeg vægter en tryg og rolig hverdag, hvor tingene foregår på børnenes præmisser. Jeg er nærværende. Jeg arbejder meget med sproget i hverdagen. Jeg laver kreative ting med børnene. Jeg lægger vægt på at børnene bliver selvhjulpne. Jeg bager brød flere gange ugentligt.

Billede af dagplejer Henriette Lindgaard

Henriette Lindgaard

Klirevej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2003.

Dyr: Hund (Labrador).

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 06.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i parcelhus med god plads til børnene såvel ude som inde. 

Jeg ser mig selv som en åben, udadvendt og tydelig dagplejer. Den daglige og gode dialog med forældrene ligger mig meget på sinde. 

Min og børnenes dagligdag planlægges fra dag til dag - altid med udgangspunkt i de enkelte børn. Vi besøger jævnligt eller får besøg af andre dagplejere i området, går ture til engen, biblioteket eller leger i haven. Hygge, kærlig omsorg og hjemmebag forefindes i rigelige mængder på min matrikel.

Billede af dagplejer Inge Damsgaard

Inge Damsgaard

Stadionalle, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 1997.

Dyr: Ingen

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et ældre byhus med dejlig stor lukket have med legeplads.

Jeg er Grøn Spirer. Jeg bor med skov, eng og marker med køer som nabo og bruger ofte naturen som legeplads. Her bliver naturen udforsket og vi bruger energi i skoven. Jeg er ivrig bruger af ladcykel og kreativ med smat og maling ude og inde hele året. Havens afgrøder indgår naturligt i børnenes hverdag. De sår, passer og spiser herlighederne….og gerne som bålmad. Jeg ser mig selv som nærværende, positiv, glad, rummelig og anerkendende.

Billede af dagplejer Inge Nygaard

Inge Nygaard Jensen

Nørreskovvej , Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 1986.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et rækkehus. Jeg er meget ude i naturen, og jeg har skoven som nabo. Jeg ønsker at lære børnene noget omkring måltidet, ved at lade dem deltage i dagligdagen. Jeg fanger børnene, hvor de er, og ser deres behov og interesser. Jeg går i legestue, så børnene lærer at være i større sammenhænge sammen med andre børn og voksne.

Billede af dagplejer Jeanette Lauridsen

Jeanette Vestervang Lauridsen

Spovevej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2008.

Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 6.30–16.15. Fredag: kl. 6.30–15.30.

Jeg bor i en villa med god plads både ude og inde til børnene.

Jeg er gift og har 3 børn, hvoraf 2 stadig bor hjemme. Hos mig er det vigtigt, at børnene føler sig trygge og anerkendt. Vi synger, læser, tegner, leger m.m. Når det er muligt går vi i legestue en gang om ugen samt til gymnastik. Vi mødes med andre børn og dagplejere og får stimuleret det sociale behov. Udeliv er en vigtig del af min dagpleje. Vi undersøger naturen og udforsker den. 

Silhouet af en person m/k

Jette Malmkjær Østergaard

Højgårdsvangen, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2017.

Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00–16.00.

Jeg bor i et parcelhus, hvor jeg bruger baggangen, et legeværelse og et stort køkkenalrum til dagplejebørnene. Det udendørs legeområde er lige uden for bagdøren mod nord. Det er også her jeg har barnevognene til at stå, når børnene sover ude. Barnevognene opbevares i en lukket garage. I min dagpleje er det vigtigt for mig, at børnene trives og har det godt. Derfor er det vigtigt for mig at se børnene i børnehøjde og tage udgangspunkt i deres verden. Alle børn er unikke og har brug for at føle sig værdifulde og set. Når der starter nye børn (eller gæstebørn), er det derfor vigtigt at bruge tid på blot at være i dagpleje og lære alt det nye at kende. Når det nye barn er blevet tryg ved hverdagen i dagplejen, tager vi gerne ud af huset til heldagslegestue, gymnastik, på besøg hos kollegaer, på en legeplads eller ud i naturen f.eks. for at se dyr eller store maskiner. Jeg har også fokus på sund og velsmagende mad til børnene.

Billede af dagplejer Joan Kaalund

Joan Højen Kaalund

Bekkasinvej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 1986.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i et parcelhus med lukket have.

Det vigtigste for mig er, at børnene har en glad og tryg hverdag. Som dagplejer bestræber jeg mig på at udvikle børnene til robuste børn både psykisk og fysisk som en god ballast til deres videre færd i livet. Jeg holder af at synge med børnene og er ude næsten hver dag enten på en gåtur eller leg i haven. Jeg deltager i heldagslegestue hver uge og går til gymnastik, når børnegruppen er klar til nye udfordringer.

Billede af dagplejer Kirsten Asmussen

Kirsten Marie Asmussen

Byvænget, Grundfør.

Ansat som dagplejer fra 1995.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag: kl. 6.45-16.15. Tirsdag-torsdag: kl. 6.45-16.30. fredag: kl. 6.45-16.00.

Jeg bor i et parcelhus med stor legeplads.

Jeg tilrettelægger min hverdag efter børnenes behov. Jeg er meget nærværende og tilgængelig for børnene på gulvet. Jeg synger, læser og laver kreativ aktiviteter. Jeg bruger nærmiljøet, men er bevist om at børnene lærer at blive selvhjulpne i en tryg hverdag hjemme hos mig. 

Billede af dagplejer Lars Nysten

Lars Nysten

Kløvervej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2014.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et 10 år gammelt hus med stor have.

Jeg er dagplejer sammen med min kone Maja Steen Kjellerup Sørensen. Vi arbejder godt sammen og da vi er to, er der altid en voksen til rådighed for børnene. Vi kan dele børnegruppen op, så  aktiviteterne passer til børnene. Vi er meget i haven, hvor vi har masser af motoriske udfordringer og en køkkenhave som børnene følger udviklingen i. Ellers bruger vi stier, skov og områdets legepladser meget. Vi er glade brugere af vores dejlige legestue en gang om ugen og gymnastiksalen, når det kan lade sig gøre.

Billede af dagplejer Lena Olsson

Lena Nygaard Olsson

Hejrevej, Hinnerup

Ansat som dagplejer fra 1992.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl.. 7.15–17.00. Fredag: kl. 7.15-16.15.

Jeg bor i et 1-plans hus med have .

I hverdagen vægter jeg omsorg og tryghed højt. Så når alle trives, går jeg gerne på besøg hos kollega, i legestue og til gymnastik. Jeg er af natur et positivt menneske som gerne er ude i naturen med børnene. Jeg er kreativ og laver aktiviteter sammen med børnene. Jeg har også stor fokus på sang og dialogisk læsning, derfor går vi ofte på biblioteket. Jeg arbejder på at gøre børnene selvhjulpne, så de er klar til børnehave.

Billede af dagplejer Lise Nielsen

Lise Kodal Nielsen

Vagtelvej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer i 2010.

Dyr: Jeg har en hund og 2 kaniner i haven.

Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et parcelhus tæt ved Frijsenborgskoven. I min hverdag lægger jeg stor vægt på at skabe tryghed og give nærvær og omsorg til børnene. Jeg har stort fokus på det enkelte barn og barnets behov.
Jeg holder meget af at være ude med børnene og bruger ofte skoven. Både for at børnene får nogle gode naturoplevelser, men også for at styrke deres motorik. Jeg låner også gerne dagplejegruppens cykel, og kører på oplevelse med børnene. Når vi er hjemme hygger vi os med sang, leg og kreative ting.

Billede af Lone Østrup Hansen

Lone Østrup Hansen

Nørrevangen, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2005.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i hus med legeplads og have. Jeg er en glad og rummelig person. Erfaringsmæssigt er jeg udannet i 1981 som pædagog, og jeg har arbejdet i Favrskov Kommune siden 1982. Jeg lægger vægt på, at børnene udvikler evnen til at skabe gode venskaber, at de respekterer og hjælper hinanden og alle er med i fællesskabet. I hverdagen laver vi ting som er med til at styrke børnenes selvværd og udvikle deres lyst til at prøve nye og ukendte ting. Vi laver små kreative opgaver, ud fra årstiden og børnenes alder. Vi går i heldagslegestue en gang om ugen og deltager i fælles aktiviteter. Jeg har en åben og ærlig dialog med forældrene om samarbejdet med det enkelte barn.

Silhouet af en person m/k

Lonny Marie Sommer

Egevænget, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 1995.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i en villa med stor legeplads og have. Jeg er bevægelsesdagplejer og vægter højt, at vi får os rørt hver dag. Jeg lægger stor vægt på sund og varieret kost. Elsker at synge og digte rim og remser. Er meget kreativ og børnene får lov at klippe, klistre, male, tegne, lave perler, når de har lyst. Jeg møder altid børnene, der hvor de er, og lægger ingen planer, der ikke kan ændres.

Billede af dagplejer Louise Nielsen

Louise Holst Nielsen

Rønvangen, Hinnerup

Ansat som dagplejer fra 2013.

Jeg bor i en villa med have.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Her hos mig er der god plads, hvor børnene kan røre sig på ​både ude og inde. Når vi er inde, læser vi, synger, spiller musik, laver motorikbaner, er kreative, bager boller eller slæber en masse legetøj frem. Vi er gerne udenfor hver dag, hvor vi enten leger i haven, går på legepladsen, en tur i skoven, op til overdrevet for at se på dyr eller på besøg hos en anden dagplejer. Vi bruger også biblioteket, gymnastiksalen, og så har vi også vores legestue. Jeg arbejder ud fra læreplanen med de forskellige kompetencer. I det daglige lægger jeg stor vægt på omsorg, tryghed og forskellighed. Vi bor røgfrit, og kosten er sund og varieret. 

Billede af dagplejer Maja Sørensen

Maja Steen Kjellerup Sørensen

Kløvervej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2007.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag–torsdag: kl. 7.00-16:45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i et parcelhus med en dejlig stor have. Jeg bruger stue og køkkenalrum til børnene, så der er god plads. Jeg er dagplejer sammen med min mand Lars Nysten. Jeg vægter nærhed og tryghed som det primære. Når det er på plads, så elsker jeg at være ude. Der er masser af udfoldelsesmuligheder i haven, men ellers går vi også gerne i skoven eller på legepladsen. Når børnene er klar til det, så kan jeg godt lide at være kreativ. Både med naturens materialer, men også med perler, maling og papir. Jeg tror på, at faste rammer og rutiner giver en overskuelig hverdag for børnene, noget de kan genkende og forholde sig til, så de kan bruge kræfterne på at lege og lære.

Billede af dagplejer Mette Monfort

Mette Monfort

Rønvangen, Hinnerup

Ansat som dagplejer fra 2013.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg hedder Mette og er rigtig glad for at være dagplejer. Det er verdens bedste job. Børnene oplever den særlige hjemlige og familiære atmosfære i tæt kontakt med mig og de øvrige børn. Det giver børnene mulighed for at øve sig i at blive klar til livet i større børnegrupper i børnehave, skole etc. Jeg bor sammen med min mand og søn i et meget roligt og naturskønt område. Vægter højt at tage udgangspunkt i det enkelte barns behov og arbejder intenst med de seks læreplanstemaer. Endvidere har jeg stor fokus på kost, fx. får vi fisk hver dag. Børnene og jeg trodser med glæde vejr og vind og bruger meget tid på at tumle, lege og lære i naturen. Vi sætter stor pris på de sociale arrangementer, vi ofte har med kollegaer. Vores dage er på mange måder meget forskellige alt efter hvilke aktiviteter, vi vælger den enkelte dag. Det jeg lægger mest vægt på er: ro, tid og kærlig omsorg.

Billede af dagplejer Mie Holtz

Mie Kirkegaard Holtz

Nørregade, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2010.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i en villa med dejlig have, med både græs og fliser, hvor børnene kan udfolde sig. Godt skur til barnevognene. Bor med min mand Flemming og et hjemmeboende barn. Jeg går ofte i skoven eller på legepladsen med børnene, da det styrker både sanser og motorik. Ellers går vi ture eller besøger andre dagplejere, så børnene kan få rørt sig og hente nye oplevelser og indtryk. Andre dage er vi hjemme, hvis vi trænger til en rolig dag. Sang og sanglege er en fast del af hverdagen, da det understøtter børnenes sproglige udvikling og gør børnene kropsbevidste. Som person er jeg smilende, rummelig og anerkendende. Det er vigtig for mig at skabe en tryg og rolig hverdag med faste rytmer, så børnene kan få en god og stabil hverdag. Jeg lægger stor vægt på at gøre børnene selvhjulpne, så vi bruger meget tid på af- og påklædning. Børnenes selvværd styrkes når de kan selv, og samtidig styrkes deres motoriske udvikling.

Pia Gam Mortensen

Pia Gam Mortensen

Hindhøjen, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 1995.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i et parcelhus med dejlig have. Jeg bor sammen med min mand, vores 2 børn samt vores hund.

Jeg arbejder som bevægelsesdagplejer med stor fokus på motorik og bevægelse. Jeg er som regel ude af huset hver formiddag, f.eks. i haven, i skoven, på legepladsen, på biblioteket, til gymnastik mv. En dag om ugen går jeg i heldagslegestue. Derudover elsker jeg at synge og læse med børnene.

Billede af dagplejer Rikke Brahe

Rikke Slivsgaard Brahe

Haraldslundvej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 1995.

Dyr: Hunde.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 06.30-16.15. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor på en landejendom med separat dagplejehus. Jeg har en dejlig have og en skøn natur med skov og dyr lige uden for døren. Jeg bor sammen med Jesper, og vi har 4 store børn sammen. Jeg er en aktiv, glad, nærværende og udadvendt person. Jeg vægter en hverdag, hvor leg, bevægelse, sang og musik indgår. Jeg benytter vores bibliotek og gymnastiksal. Jeg går i legestue sammen med en gruppe kollegaer og børn en gang om ugen.

Billede af dagplejer Susanne Grunert

Susanne Grunert

Fredensgade, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 1997.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag–onsdag: kl. 6.45–16.30. Torsdag: kl. 6.45-16.15. Fredag: kl. 6.45–16.00.

Jeg bor i en villa med ny have og legeplads, godt skur til barnevognene.

Jeg er altid smilende og glad. Jeg elsker at gå ture med mine børn i naturen og i skoven . Jeg synger og danser, laver sanselege og læser bøger med børnene. Vi går til Gymnastik og i legestuen, når det passer ind med den børnegruppe, jeg har. Vi går på biblioteket (og ser film) for de små en gang om måneden.

Billede af dagplejer Steen Hoffman

Steen Hoffman

Vagtelvej, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 2011.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag: kl. 6.30-16.00. Tirsdag. kl. 6.30-16.30.  Onsdag-fredag: kl. 6.30-16.00.

Jeg bor i parcelhus med en dejlig have tæt på Frijsenborgskoven. Jeg er uddannet pædagog og jeg er halvdelen af en ”stordagpleje” med 8 børn, hvor jeg arbejder sammen med min kone Gitte. Vores daglige arbejde og samvær med børnene tager udgangspunkt i naturen/-udeliv. Jeg er grøn spirer, og vi udfolder os meget i skoven med de udfordringer det rent sansemotorisk giver det enkelte barn. Vi følger tæt de skiftende årstider og laver gerne bålmad. Jeg benytter mig af dagplejens ladcykel, når der er mulighed for det. Legeværelset er indrettet således at æstetikken i det pædagogiske børnemiljø er i højsædet. 

Billede af dagplejer Susanne Olsen

Susanne Hougaard Olsen

Rønvangen, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 1999.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i en villa med en dejlig stor have sammen med min mand og to store børn, hvor der er masser plads til løb og leg samt et legeværelse med plads til leg og kreative udfoldelse for børn. I hverdagen prioriterer jeg, at børnene får mulighed for at udvikle nye kompetencer. Vi synger, spiller og laver mange kreative ting som at tegne og male. Udover det laver de større børn også perlekæder og perleplader. Der bliver læst bøger med henblik på sprog udvikling. Jeg bruger skoven og biblioteket, og vi går ture i vores grønne områder. I vinterhalvåret bruger vi gymnastiksalen en gang ugentligt til hop og leg.   

Vinni Pedersen

Vinni Pedersen

Egevænget, Hinnerup.

Ansat som dagplejer fra 1993.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i et parcelhus med en lille have, hvor der meget tæt på ligger en hyggelig lille legeplads med græsarealer omkring. I hverdagen vægter jeg omsorgen for det enkelte barn med fokus på eventuelle udfordringer. Jeg afstemmer hverdagen efter, hvorledes min børnegruppe er aldersmæssigt. Vi er ude næsten hver dag, afhængig af vejret. Jeg synger og leger med børnene, og jeg er rigtig glad for motoriske lege.

Senest opdateret

29.04.2020
mekl