You are here

Naturbørnehaven Klintholm

Velkommen til Klintholm - et trygt sted med naturen som læringsmiljø

Naturbørnehaven Klintholm er en børnehave med plads til cirka 65 børn delt i to grupper: Ugler og Falke. 

For os er naturen et livsbekræftende, spændende og lærerigt udemiljø hvor målet er at give børnene udfordringer, omsorg og nærvær med plads til fordybelse.
Vi har rammerne til at barnet kan udfolde sig og mærke sin egen krop.

Vi har skoven lige uden for huset som vi benytter 3 gange om ugen. Vi har forskellige faste baser rundt om i skoven, som vi besøger i vores faste gruppe, men der er stadig mulighed for at skabe relationer på tværs af grupperne hjemme i huset og på legepladsen.

Vi har rygsæk med i skoven, som indeholder remedier til aktiviteter og lege der er med til at skabe indholdet for børnenes læring og udvikling. Vores tilgang til udvikling af barnet foregår gennem gensidig respekt og anerkendelse som indlæres i børnehøjde.

De øvrige dage leger vi inde og ude, hvor vi bl.a. har den fantastiske bæk lige uden for lågen som vi benytter hele året rundt. Ved bækken har vi fiskenet, waders og spande med til at undersøge livet i bækken.

I løbet af året har vi tematiserede forløb der bl.a. indeholder natur, kreativitet, sang mm. Her fordyber vi os, og skaber læring gennem leg både i skoven, i huset og på legepladsen. Der er ofte fernisering hvor forældre har mulighed for at se hvad vi har arbejdet med.

I er altid velkommen til at kontakte os for mere info eller besøg.

Åbningstid

  • Mandag til torsdag: 6.30 - 17.00
  • Fredag til 16.00
     

Praktik og politik

Når dit barn blevet meldt ind i Naturbørnehaven Klintholm, modtager I et velkomstbrev med en masse praktisk information til hverdagen. 

Derudover får I adgang til intranettet, hvor I bl.a. kan læse de politikker, som området har udviklet i samarbejde med forældre og medarbejdere. 

Naturbørnehaven Klintholm deler vision, forældrebestyrelse og pædagogiske lærerplaner med de andre institutioner i Hammel Syd/Øst-området.

Du kan finde et link til Favrskov Kommunes Børne- og Ungepolitikken længere nede på siden.

Forældretilfredshed 2019

Der er i efteråret 2019 gennemført en forældretilfredshedsundersøgelse blandt forældre til børn i daginstitutioner og dagpleje.

Læs resultatet for Naturbørnehaven Klintholm her [pdf]

Læreplaner

Læs læreplan og evaluering af læreplan for Naturbørnehaven Klintholm her

Er dokumenterne ikke tilgængelige for dig, er du velkommen til at kontakte os på tilgaengelig@favrskov.dk. Så præsenterer vi dokumenterne for dig på anden vis inden for 48 timer.

 

 

Kontakt

Naturbørnehaven Klintholm
Vadstedvej 110
8450 Hammel
Tlf. 89 64 37 45

 

Uglestuen: 24 90 03 38

Falkestuen: 24 90 03 37

Daglig leder
Lone Gade
Mob 51 66 64 96

Senest opdateret

30.08.2021
riz