Skriv dit barn op til pasning

Når du skal skrive dit barn op til pasning, skal du bruge selvbetjeningsportalen Den Digitale Pladsanvisning

Det anbefales, at barnet skrives op til børnehave samtidig med dagpleje/vuggestue.

Prioritering af plads:

1. Log ind med NemID på Den Digitale Pladsanvisning
  2. Du kan skrive dit barn op til dagpleje – skriv evt. konkret dagplejer i kommentarfeltet
  3. Du kan skrive dit barn op til vuggestue/børnehavne – her vælger prioriterer du institutioner
  4. Der kan prioriteres 3 dagplejere, 3 vuggestuer og 3 børnehaver
  5. Du kan ændre i ønskerne senere, også via Den Digitale Pladsanvisning
  6. Får man ikke opfyldt sin 1. prioritet, kan barnet godt blive på ventelisten
  7. Hvis forældrene ikke ønsker at blive på ventelisten, kan de slette pladsen i Den Digitale Pladsanvisning

Pladsanvisning for børn med særlige behov (visitation)

I systemet skal du angive, hvilket område du bor I.

Favrskov Kommune er delt i 4 geografiske områder:

• ”Område Ulstrup” = Ulstrup, Vellev, Haurum/Sall og Thorsø.
  • ”Område Hammel” = Hammel, Farre og Lading.
  • ”Område Hadsten” = Hadsten, Laurbjerg, Houlbjerg, Voldum, Selling og Hadbjerg.
  • ”Område Hinnerup” = Hinnerup, Søften og Korsholm.

Den Digitale Pladsanvisningen til:

• Skrive dit barn op til pasning
  • Følge med i, hvor dit barn står på ventelisten
  • Søge økonomisk friplads
  • Få overblik over pasningstilbud i Favrskov Kommune
  • Melde dit barn ud af pasningstilbuddet

Inden dit barn skal starte i daginstitution, sender vi et brev til din digitale postkasse (e-boks) med kontaktoplysninger på din dagpleje. Herefter har I mulighed for at besøge dagplejeren, så I kan få en fornemmelse af dagplejeren og hjemmet.

Se hvor dit barn kan gå i vuggestue/børnehave her

Se hvor dit barn kan gå i dagpleje her

Lukning af venteliste

Favrskov Kommune har lukning af venteliste i dagpleje og daginstitutioner for børn fra andre kommuner, der ønsker en plads i Hadsten-området (Hadsten by 0-6 år og Selling/Hadbjerg 0-2 år) samt Hinnerup-området (Hinnerup by 0-6 år og Søften 0-2 år).

Lukning af ventelisten gælder i perioden 15. april til og med 14. juli 2021.

Dog er det fortsat muligt at opskrive på ventelisten, hvis I har en kommende/fremtidig adresse i Favrskov Kommune, I kan oplyse.

Senest opdateret

11.05.2021