You are here

Søften

Velkommen til dagplejerne i Søften

Søften ligger i et naturskønt område med masser af gode stisystemer og mulighed for gode oplevelser i både den nærliggende skov og på naturstien. Vi har fantastiske legestueforhold med tilhørende legeplads, som vi alle benytter.

Dagplejere:

Billede af dagplejer Anja Andersen

Anja Jøhnke Larsen

Grønhøjvej, Søften.

Ansat som dagplejer fra 2008.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i hus, hvor dagplejen har egen afdeling og egen indgang. Der er stor have med god plads til fysisk udfoldelse.

Jeg synger og læser meget med børnene og bruger også dialogisk læsning. Nyder at være på tur og går gerne på besøg hos de andre dagplejere i byen. Jeg går i heldagslegestue én gang om ugen, og jeg synes det er vigtigt, at børnene også er sammen med andre børn i større grupper, således at de bliver godt rustet til børnehaven.

Silhouet af en person m/k

Ann Birgitte Jacobsen

Venusvej, Søften.

Ansat som dagplejer fra 2020.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Billede af dagplejer Annemarie Pedersen

Anna-Marie Pedersen

Lavritsdalsvej, Søften.

Ansat som dagplejer fra 1995.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i et nyere parcelhus med en dejlig have.

Jeg kan tilbyde en rolig, harmonisk og stabil dagpleje med trygge, omsorgsfulde og kærlige rammer. Her er plads til leg - ude som inde. Jeg er meget social og nyder samvær med kollegaer, så børnene får mulighed for at danne nye legerelationer og få ny inspiration til leg. Jeg prøver altid at imødekomme det enkle barns behov og tage hensyn til alle. Jeg tilpasser hverdagen efter børnegruppens alder og mobilitet.

Billede af dagplejer Annemette Worm

Anne-Mette Worm

Venusvej Søften.

Ansat som dagplejer fra 2004.

Dyr: Hund

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i parcelhus med en stor dejlig lukket have med en legeplads indrettet til dagplejebørn med bl.a. sansegynge, legehus og sandkasse. Indendørs har jeg et stort køkken/alrum, hvor børnene leger, et stort skab fyldt med legetøj. Jeg er en dagplejer som prioriterer at give børnene mulighed for ro og fordybelse, målet er at give børnene selvtillid og mod på livet. Jeg ELSKER at være ude, jeg bruger min have samt alle de grønne områder, naturstien, Søftendalen og grønsletten. Alle aktiviteter tager udgangspunkt i børnenes alder og kunnen. Jeg går i legestue hver uge og jeg laver aktiviteter med mine kollegaer. Jeg laver læreplaner og barnets bog som pædagogisk dokumentation for mit arbejde. Jeg elsker at være kreativ.

Billede af dagplejer Charlotte Lassen

Charlotte Lassen Eidsdal

Ravskærvej, Søften.

Ansat som dagplejer fra 2012.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i villa med have til masser af leg. I min dagleje er der rolige og hjemlige omgivelser, og et legeværelse til børnene. I hverdagen vægter jeg: Jeg er en meget social person og er tit sammen med de andre dagplejere. Jeg tager ofte på cykeltur i/på dagplejens ladcykler. Tryghed, trivsel og glade børn er nøgleordet i min dagpleje. Jeg prøver at tilpasse hverdagen efter den børnegruppe jeg har (alder, mobilitet) både med hensyn til inde og ude aktivitet. Jeg synger meget, burger rim og remser og læser hver dag med børnene. Jeg går så vidt muligt i heldagslegestue en gang om ugen.

Clara Monteiro Lycke

Clara Monteiro Lycke

Trigevej, Søften.

Ansat som dagplejer fra 2019.

Dyr: Høns og kaniner.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i et parcelhus med store havearealer, hvor vi har urtehave, høns og kaniner. Jeg vægter naturen meget højt i min hverdag, derfor er jeg så vidt muligt enten ud i haven eller på gå/cykelture i området. Jeg har min egen Christiania cykel, som giver mulighed for daglige ture. Jeg går i legestue en gang om ugen, og det sætter jeg stor pris på. Min dagpleje er fyldt med nærvær og omsorg,og jeg værdsætter et godt samarbejde med forældrene.

Jennifer E. Mortensen

Jennifer Eileen Mortensen

Venusvej, Søften.

Ansat som dagplejer fra 2019.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag: kl. 6.45-16.30. Tirsdag: kl. 6.45-16.15. Onsdag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-16.00.

Jeg er en meget nærværende, positiv, glad, og anerkendende person som har arbejdet professionelt med børn i 27 år. Jeg er uddannet pædagogisk assistent,  og jeg kan tilbyde jeres barn en kærlig og tryg hverdag i hjemlige omgivelser. Jeg bor røgfrit, Jeg har et stort børneværelse med børnemiljø i fokus. Jeg går så vidt muligt i legestue en gang om ugen,  og jeg prøver at tilpasse hverdagen efter den børnegruppe jeg har både med hensyn til inde og ude aktiviteter. Når vi er inde, synger vi, spiller musik, leger forskellige lege og bager boller. Vi læser hver dag!  Vi er også udenfor så vildt som muligt, hvor vi enten leger i haven, går på legepladsen eller går en tur på naturstien for at se på dyr, og vi er også på besøg hos andre dagplejere. Jeg tager ofte på cykeltur i/på dagplejens ladcykler. Jeg arbejder ud fra læreplanen med de forskellige kompetencer. I det daglige lægger jeg stor vægt på omsorg, tryghed, dannelse og børneperspektiv og selvfølgelig forældresamarbejde.

Billede af dagplejer Jytte Olsen

Jytte Udengaard Olsen

Merkurvej,  Søften.

Ansat som dagplejer fra 2000.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i et træhus med en dejlig gård, hvor børnene kan lege frit. Inde er der god plads til leg, men også plads til ro og hygge. Jeg er meget ude, hvor mine dagplejebørn kan være i den friske luft, men går også op i god mad og bager alt brød selv. Jeg læser og synger meget med børnene.

Billede af dagplejer Lone Nielsen

Lone Kirkegaard Nielsen

Miravej, Søften.

Ansat som dagplejer fra 1997.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16-30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i et parcelhus med en god have.

Jeg kan godt lide at være ude. Jeg går korte og lange ture, og vi har gerne madpakke med, hvis vejret er til det. Det foregår altid i børnenes tempo, så der er tid til at se på biler, store maskiner og dyr. Legepladsen bruger vi også meget.

Hverdagen byder også på leg, sang, dans, læse bøger og kreativitet alt efter børnenes alder. De lærer at tage tøj af og på.

Jeg lægger stor vægt på, at børnene har en tryg og genkendelig hverdag, så derfor gør vi mange af tingene dagligt.

Billede af dagplejer Lonnie Østberg

Lonnie Kjær Østberg

Elgårdsminde, Søften.

Ansat som dagplejer fra 2008.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.15-17.00. Fredag: kl. 7.15-16.15.

Jeg bor i en 2 plans villa med have.

Jeg kan tilbyde jeres barn en kærlig og tryg hverdag i hjemlige omgivelser. Jeg har et stort børneværelse med børnemiljø i fokus. Endvidere har jeg en hule under trappen i stuen, hvor vi hygger med bøger fra biblioteket. Jeg arbejder med de 6 læreplans temaer og styrker børnenes sproglige kompetencer med højtlæsning og sang. Jeg bruger meget naturen og årstiderne til kreative indslag og udfoldelser med børnene.

Jeg vægter kosten højt og børnene er inddraget i madlavningen i det omfang de nu kan. Ud over vores mange ture på legepladser tager jeg også børnene med på cykeltur i vores Christiania cykel. Jeg går i heldags legestue en gang om ugen, som er til stor gavn for børn og voksne. 

Silhouet af en person m/k

Luiza-Georgiana Gogosoiu

Vegavej, Søften.

Ansat som dagplejer fra 2020.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Pia Krogh Hansen

Pia Krogh Hansen

Dyreparken, Søften

Ansat som dagplejer fra 2016.

Dyr: Hund.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 7.00-16.45. Fredag: kl. 7.00-16.00.

Jeg bor i en villa med en lukket have, hvor børnene har et dejligt område til at lege i. Jeg sætter stor pris på at komme ud hver dag sammen med børnene. Min hverdag i dagplejen starter med, at vi har en stille og rolig morgen, hvor alle får lov til at starte dagen på en god måde. Herefter tager vi som regel på tur. Enten en gå tur, hvor vi ser på og snakker om alle de ting, der sker i byen, ser på dyr eller en tur på legepladsen. Turene foregår altid i børenes tempo. I dårligt vejr tager vi en hjemme-dag, hvor vi laver noget kreativt i form af at tegne, male, klippe, klister eller danser til musik. Jeg går i heldags legestue en gang om ugen, hvor børnene får meget ud af at være sammen med andre jævnaldrende børn. Jeg værdsætter det gode samarbejde med forældre. En god kommunikation er guld værd. Jeg holder et par gang om året forældre komsammen, hvor min familie og jeg har en hyggestund sammen med børnene, deres søskende og jer forældre.

Billede af dagplejer Pia Henriksen

Pia Mølgaard Henriksen

Venusvej, Søften.

Ansat som dagplejer fra 2014 (har tidligere været ansat i 3 år).

Dyr: kat.

Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.30.

Jeg bor i en villa med lukket have, på stille lukket vej.

Jeg vægter udelivet samt motorik og bevægelse højt i min dagpleje. Vi forsøger at komme ud hver dag, året rundt. Det gør sig på korte eller længere gåture, cykelture på dagplejens ladcykel, leg i haven eller på de forskellige legepladser rundt i byen, boldspil på boldbanerne mm. Vi bruger Søftens skønne natur til leg og bevægelse i det fri. Jeg går i heldagslegestue en dag om ugen. Det prioriterer jeg, da jeg synes det er vigtigt at børnene lærer at indgå i en større gruppe af børn og voksne og derved udvikle tætte relationer. De aktiviteter og kreative ting vi laver, tilpasses naturligvis altid den aktuelle børnegruppes alder.

Billede af dagplejer Pia Nielsen

Pia Nielsen

Søndermarken, Søften.

Ansat som dagplejer fra 2000.

Dyr: Ingen.

Åbningstider: Mandag-onsdag: kl. 6.30-16.15. Torsdag: kl. 6.30-16.00. Fredag: kl. 6.30-15.45.

Jeg bor i en villa med lukket have og god legeplads. Jeg kan godt lide at synge med børnene og gør det flere gange om ugen. Jeg bruger meget tid ude, når vejret tillader det, enten i haven eller på tur, alene eller sammen med en kollega. 

Jeg besøger også jævnligt kollegaer, ligesom jeg også gerne får besøg herhjemme. Er børnegruppen til det, kan jeg finde på at tage i spejderhytten/skoven eller med bussen til biblioteket i Hinnerup.Jeg nyder også stille dage herhjemme, hvilket jeg også synes børnene har brug for. Èn gang om ugen går jeg i heldagslegestue, hvilket jeg sætter stor pris på.

Senest opdateret

07.04.2020
mekl