You are here

Støttedagplejer

Når der er brug for en ekstra hånd

I Dagplejen Favrskov har vi en støttedagplejer - Hanne Horn, som alle dagplejere kan gøre brug af når der opstår særlige behov. Det kan være et barn, der har svært ved at falde til, en børnegruppe, som måske kræver lidt ekstra i en periode, en dagplejer, som har nogle belastningssmerter, der betyder, at en hjælpende hånd er på sin plads. Kort sagt er mulighederne mange.

Støttedagplejer:

Billede af støttedagplejer Hanne Horn

Hanne Horn

Ansat som støttedagplejer fra 2008

Min baggrund for arbejdet som Støttedagplejer, er 21 års erfaring som dagplejer. Denne erfaring er en stor force i mit arbejde, da jeg derved har forståelse for dagplejerens hverdag. Jeg har en åben og imødekommende tilgang til børnene, og har stor respekt for børns forskelligheder og for dagplejerens arbejde og det faktum, at jeg i en periode opholder mig på dagplejerens arbejdsplads, der ligeledes er dagplejerens hjem.

Arbejdsopgaverne er meget forskellige og afhænger af børnegruppens behov. Hjælpen kan være at støtte dagplejeren i forbindelse med tilknytningsfasen, hvis et barn har svært ved at falde til i dagplejen, hvis et barn bider, eller et barn er meget grædende og/eller afhængig af dagplejeren. Ligeledes kan jeg aflaste efter længere tids sydom eller for at undgå sygemelding.

Senest opdateret

15.08.2019
mste