You are here

Trekløveren

Velkommen til Trekløveren - her finder du miljøbevidste børn, der er glade for at være udendørs

Trekløveren er en integreret institution med 8 vuggestuebørn og 36 børnehavebørn. 

Åbningstid

  • Mandag til fredag: 6.30 - 17.00
  • Fredag til 16.00
     

Naturen og legepladsen

Vi arbejder meget med natur og miljø og betragter vores naturtro legeplads som et ekstra uderum. Her har vi plads til bevægelse, fordybelse, ro og læring i form af højbede, hvor vi sår, planter og høster. 

Vores hverdag

Om formiddagen er børnehavebørnene funktionsopdelt i to grupper og vuggestuebørnene i sin egen gruppe og laver aktiviteter tilpasset de enkelte grupper. Vuggestuen spejler sig i børnehavebørnene, når vi har fælles aktiviteter og i ydertimerne, hvor vi alle er én gruppe.

Vuggestuen har deres faste aktiviteter, som de arbejder med hver dag. Det kræver struktur, genkendelighed og ro, som vi voksne skaber i de daglige aktiviteter. Vuggestuen deltager i institutionens tematiserede forløb på deres eget niveau.

Vores struktur med gruppeaktiviteter og børnehaven som helhed giver børnene rig mulighed for at skabe relationer og knytte venskaber i deres aktivitetsgruppe, spisegruppe og på tværs af grupperne. 

Årets projekter

I årets løb har vi forskellige temaer, hvor vi arbejder med projekter, som passer til sæsonen. Vi har for eksempel et spire/gro forløb, vinterlege, høst, motionsuger m.m. Projekterne varierer fra år til år, men vi har også faste traditioner. Dem kan du læse om på intranettet, når dit barn er meldt ind i institutionen. 

Forældretilfredshed 2019

Der er i efteråret 2019 gennemført en forældretilfredshedsundersøgelse blandt forældre til børn i daginstitutioner og dagpleje.

Læs resultatet for Trekløveren her [pdf]


Læreplaner

Læs læreplaner for Trekløveren her

 

Læs evaluering af læreplan for Trekløveren her

Er dokumenterne ikke tilgængelige for dig, er du velkommen til at kontakte os på tilgaengelig@favrskov.dk. Så præsenterer vi dokumenterne for dig på anden vis inden for 48 timer.

Kontakt

Trekløveren
Skolevangsvej 12B
Sall
8450 Hammel
Tlf. 89 64 39 50
Daglig leder
Hanne Bech Kristiansen
Mob 50 51 01 18

Senest opdateret

30.08.2021
riz