You are here

Trekløveren

Trekløveren er integreret med plads til 8 vuggestuebørn og ca. 36 børnehavebørn. Åbningstid 6.30 - 17.00 - fredag til 16.00.

Børnene er funktionsopdelt i formiddagstimerne, hvor de laver aktiviteter tilpasset den enkelte gruppe. Dette er fordelt på 2 børnehavegrupper og 1 vuggestuegruppe. I den resterende tid er børnehavebørnene én samlet gruppe og vuggestuen er en del af børnehavegruppen i ydertimerne.

Trekløveren er en institution der benytter sig meget af naturen. Vi arbejder meget med natur og miljø, og vi betragter vores legeplads som et ekstra uderum, hvor der er plads til bevægelse, fordybelse og ro. Her finder du børn der er glade for at være ude, og som er miljøbevidste. 

Vores legeplads er naturtro med kuperet terræn, lille skovområde og stort grønt område til bevægelseslege.

Her kan du finde links til de andre institutioner i området.

Om Trekløveren

 • Kontakt

  Trekløveren
  Skolevangsvej 12B
  Sall
  8450 Hammel
  Tlf.: 89 64 39 50
   

  Daglig leder
  Hanne Bech Kristiansen
  vdhbk@favrskov.dk
  Mobil 50 51 01 18
   

  Områdeleder
  Tommy Jørgensen
  tjo@favrskov.dk
  Mobil 23 49 03 74

   

  Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 6.30-17.00. Fredag kl. 6.30-16.00.

 • Medarbejdere

  Daglig leder
  Hanne Bech Kristiansen
  vdhbk@favrskov.dk


  3 pædagoger 
  3 medhjælper

 • Pædagogik

  På vores legeplads har vi bede hvor vi sår, planter og høster. Børnene er med i hele processen. Vi starter om foråret med at spire i vindueskarmen og sår senere i vores bede på legepladsen. Vi slutter af med at høste afgrøder, som vi bearbejder og hele processen ender ud i en høstfest.

  Børnene skaber relationer og knytter venskaber både i deres aktivitets- og spisegruppe, men også på tværs af grupperne, da der er rig mulighed for begge dele hver dag pga. vores struktur med gruppeaktiviteter og børnehaven som helhed.
   

  I årets løb har vi forskellige temaer, og vi arbejder med projekter, hvor vi fordyber os. Vi har bl.a. vores spire/gro forløb, vinterlege, høst, motionsuger mm. Det varierer fra år til år, men flere traditioner ligger fast.
   

  Vuggestuen spejler sig i børnehavebørnene, når vi har fælles aktiviteter og i ydertimerne, hvor vi alle er én gruppe.
   

  Vuggestuen har deres faste aktiviteter, som de arbejder med hver dag. Det kræver struktur, genkendelighed og ro, som vi voksne skaber i de daglige aktiviteter. Vuggestuen deltager i institutionens tematiserede forløb på deres niveau.
   

 • Sådan gør vi - planer og politikker

 • Forældreintra

  Link til Forældreintra 

  Vær opmærksom på, at du skal have et login for at besøge institutionens forældreintra.

 • Forældretilfredshed 2019

  Der er i efteråret 2019 gennemført en forældretilfredshedsundersøgelse blandt forældre til børn i daginstitutioner og dagpleje.
   

  Se resultatet for Trekløveren her.

Kontakt

Trekløveren
Skolevangsvej 12B
Sall
8450 Hammel
Tlf. 89 64 39 50

Senest opdateret

10.12.2019
riz