You are here

Ulstrup, Vellev

Velkommen til dagplejen i det naturskønne Ulstrup og Vellev

Vi benytter os af den dejlige natur, legepladserne og det gode samarbejde med byens institutioner. Vi mødes ugentligt i grupper af 3-5 dagplejere i vores egen legestue. Vi arbejder med inkluderende, anerkendende pædagogik, og vil gøre alt for, at dit barn trives og udvikler sig. Mindst to gange årligt har vi forældrearrangementer og vi har jævnligt åbent hus for nye forældre i legestuen

Dagplejere:

Billede af dagplejer Annette Jensen

Anette Jensen

Vestergade 3, Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 1999.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.15- 16.00. Fredag kl. 6.15 -15.15.

Jeg bor i villa med stor have.
Jeg har en dejlig lukket have, som indbyder til masser af god leg og forskellige aktiviteter. Vi er ude stort set hver dag, ofte går turen ud i det fri med madpakke. Jeg kan lide at bage, og bager ofte brød med børnene. Jeg læser og synger meget. Jeg lægger vægt på tryghed, trivsel og nærvær og jeg er omsorgsfuld og afslappet. Jeg går i heldagslegestue med børnene en gang ugentligt.

Billede af dagplejer Annalise Bentsen

Annalise Bentsen

Gudenåparken, Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 1979.
Dyr: Ingen.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.15- 16.00. Fredag kl. 6.15 -15.15.

Jeg bor i villa med stor have og legeplads i lukket boligområde tæt på naturen.
I hverdagen vægter jeg at have en kærlig, tryg og rolig dagpleje, hvor børnene føler sig set, hørt og forstået. Jeg lægger også stor vægt på at være ude, så når børnegruppen tillader det, er vi i haven eller i naturen. Jeg elsker at synge, så der er ofte sang, dans og musik på programmet. Jeg har egen ladcykel, så vi nemt kan deltage i alle de arrangementer, der er i området og hurtigt kan komme hjemmefra og finde andre legeområder, bl.a. i skovene omkring Ulstrup.               .

Billede af dagplejer Annette Larsen

Annette Hjøllund Larsen

Hagenstrupparken, Ulstrup
Ansat som dagplejer fra 1991.
Dyr: Ingen.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 06.15-16.00. Fredag kl. 06.15-15.15
Jeg bor i et parcelhus med en dejlig indhegnet have. Tæt på det hele og med stor P-plads. Jeg har god plads både ude og inde til leg og motorisk udfoldelse. Jeg lægger vægt på at have en kærlig og tryg dagpleje, at stimulere alle sanser og have det sjovt. Vi bruger den skønne natur og gode legepladser, går til gymnastik, i legestue, på biblioteket og hygger herhjemme. Jeg nyder at have en sund og aktiv dag med børnene og et godt forældresamarbejde.

Elin Stenild

Elin Høyer Stenild

Engvej i Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 2019.
Dyr: Katte, kaniner og akvariefisk
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.45 

Jeg bor i et 3-planshus, hvor dagplejen er i hele stueetagen, dvs. entré, køkkenalrum og stue. Jeg har en stor lukket have med masser af plads til leg. Her er også kaniner, som elsker at få lidt grønt.

Jeg er meget omsorgsfuld og gavmild med kram, det er vigtigt at børnene er trygge, så der er plads til læring og udvikling.

Jeg holder samlinger med børnene, hvor vi synger fagtesange, leger med rasleæg eller ærteposer, fortæller historier eller laver dukketeater og meget andet.

Jeg er også meget gerne kreativ med børnene, og laver gerne projekter, som giver anledning til en masse god snak. Her er plads til leg og at følge børnenes initiativer.    

Vi er også meget ude – både i vores skønne have og på ture ud af huset.

Desuden deltager vi i legestue, til gymnastik og til film med de andre dagplejere.

Billede af dagplejer Jane Hansen

Jane Hansen

Sofienlundparken, Ulstrup
Ansat som dagplejer fra 2008.
Dyr: Katte, fugle, høns.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 06.30-16.15. Fredag kl. 06.30-15.30

Jeg bor i eget hus med stor have. Inde har børnene et legeværelse, køkken og et stykke af stuen at tumle rundt i. Børnene bruger hele haven, hvor der er god plads til at udfolde sig i. Samtidig har vi en skøn natur og er tæt på skov og legepladser. Jeg vægter en tryg, rolig og struktureret hverdag og har fokus på at gøre børnene selvhjulpne. Samtidig er der selvfølgelig også plads til leg, sang og læring. Vi er meget ude - går ture, hvor vi bruger naturen omkring os - er sammen med andre dagplejere på legepladsen, i haverne eller inde. Vi har også dage, hvor vi er inde og hygger. Vi er i legestue 1 gang om ugen, går til gymnastik og når børnegruppen passer til det, tager vi op og ser film på biblioteket. Jeg lægger stor vægt på en åben og ærlig dialog og samarbejde med forældrene.

Jette Bjerre Nielsen foto

Jette Bjerre Nielsen

Sofienlundparken, Ulstrup.

Ansat som dagplejer fra 2019
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45.

Jeg bor i et stille boligområde i et etplanshus, hvor jeg har et legerum samt gang og køkken vi kan være i.

Udenfor har jeg fået lavet et lukket område, hvor børnene har mulighed for at være i sandkassen, rutsje, spille bold eller cykle.

 

I hverdagen vægter jeg at kunne komme ud. Vi bor i nærheden af skov og andre dagplejere, hvor vi kan komme på besøg og de kan besøge os.

Derudover er der legestue, salmesang og gymnastik vi kan komme til.

Vi kan også have hjemmedage, hvor vi hygger hjemme med leg, sang, bagning eller noget andet kreativt.

 

I hverdagen vil jeg prøve at gøre børnene mere selvhjulpne i form af at de, efter alder og formåen, hjælper til med borddækning, af- og påklædning og madlavning. Lidt efter hvad børnenes energi og humør er til.

Billede af dagplejer Karin Pedersen

Karin Wedel Pedersen

Gudenåparken, Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 1996.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.30 – 16.15. Fredag kl. 6.30 – 15.30.
Dyr: Høns i baghaven.

Jeg bor i eget hus eget hus sammen med min mand Lars, som arbejder ved 3F i Bjerringbro. Jeg har en stor lukket legeplads tæt ved skov og å. Hos mig finder du et røgfrit og dyrefrit hus. Jeg vægter meget udelivet, styrkelse af børns motorik, læse bøger, synge, trygge rammer og omsorg. Jeg er 60 år og har 3 store børn, 1 plejesøn og 6 børnebørn, Jeg er åben og imødekommende. Jeg har en kort periode været ansat i en privat vuggestue/børnehave i Assentoft.

Billede af dagplejer Marianne Madsen

Marianne Madsen

Østergade Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 1991.
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 6.45-16.30. Fredag kl. 6.45-15.45

Jeg bor i hus med have.
Her bliver haven brugt året rundt, hvor vi følger fuglenes færden og får besøg af naboens kat. Hvis vejret er rigtig dårligt, bruger vi det store legerum i kælderen, hvor vi leger og hører historier og musik, som vi kan danse til. 1 gang om ugen er vi i legestue og hver 14.dag er vi til gymnastik i hallen.

Billede af dagplejer Marianne Storm Jensen

Marianne Storm Jensen

Gudenåparken, Ulstrup. Lukket boligområde, med naturen lige uden for døren.
Ansat som dagplejer fra 1997.
Dyr: Ingen
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15 

Jeg bor i villa i lukket boligområde, med god stor have og naturen lige uden for døren.
Jeg lægger vægt på en tryg og rolig hverdag i hjemlige omgivelser, med udgangspunkt i det enkelte barn, bevægelse, udeliv, naturoplevelser og at være sammen med andre børn og voksne. Jeg forsøger at gøre jeres barn selvhjulpen/klar til børnehave og jeg værdsætter samarbejdet med børnehaverne højt. Til at komme rundt, bruger vi ofte min elcykel.

Billede af dagplejer Rikke Frandsen

Rikke Huus Frandsen

Kærsangervej i Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 2008.
Åbningstider: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45 

Jeg på i villa på lukket vej med meget udendørs plads, tæt på natur.
Jeg elsker at være aktiv ude og at være kreativ. Er i skoven ca et par gange ugentligt, hvor vi leger og bygger med grene og ting vi finder. Hver 14. dag er vi i hallen til gymnastik. Jeg har et godt samarbejde med de lokale børnehaver om at bruge deres faciliteter.

Billede af dagplejer Solfrid Kyhn

Solfrid Kyhn

Gudenåparken, Ulstrup.
Ansat som dagplejer fra 2000
Åbningstider: Mandag-tirsdag: kl. 6.30-16.30. Onsdag-torsdag: kl. 6.30-16.15. Fredag: kl. 6.30-15.00 

Jeg bor i 70'er villa med god plads til dagplejen både ude og inde.
Jeg er "Grønne Spirer" dagplejer, så vi er aktive ude hver dag i haven og i naturen. Jeg er idérig og god til at sætte aktiviteter i gang for min egen børnegruppe og sammen med kolleger. Jeg laver månedsbreve om børnenes dagligdag, udvikling og læringsmuligheder. Samtidig vægter jeg omsorg, nærhed og tryghed meget højt, da det efter min overbevisning er byggestenene for god trivsel og læring.

Kontakt

Dagplejen Favrskov - Vest
Danstrupvej 4, Hvorslev
8860 Ulstrup
Tlf. 89 64 33 06
Dagplejen Favrskov - Øst
Skovvej 20
8382 Hinnerup
Tlf. 89 64 33 25

Senest opdateret

20.05.2020
mste