You are here

Lading, Voldby, Anbæk, Svendstrup

Pasning i landlige omgivelser

Dagplejerne i Lading, Voldby, Anbæk og Svenstrup tilbyder pasning i landlige omgivelser, hvor der er højt til loftet. Vi nyder udelivet og fordyber os sammen med børnene i vores omkringliggende natur. Vi mødes jævnligt, da det giver børnene mulighed for at lære andre dagplejere og børn at kende, og børnenes sociale kompetence dermed styrkes. Jeg har også meget fokus på at anvende en anerkendende tilgang så barnet bliver set og hørt.

Dagplejere:

Camilla Hougaard Hjort gr. 61

Camilla Hougaard Hjort

Jeg bor Viborgvej, Anbæk.
Ansat som dagplejer fra 2018.
Dyr: ingen
Åbningstid:: Mandag-torsdag: kl.6.45-16.30. Fredag kl.6.45-15.45.

Jeg bor i et 2-plans hus med egen dagpleje afdeling. Jeg vægter en rolig dag, hvor der er plads til leg og nærvær. Vi bruger udelivet hver dag, hvor det enten er i haven, legepladsen eller en gåtur. 1 gang om ugen er vi i legestue rundt ved kollegaerne. Vi hører meget musik, læser bøger, synger sange og går også engang imellem i det kreative hjørne, alt efter barnets alder.
 

Billede af dagplejer Else Nielsen

Else Nielsen

Jeg bor Nyvej, Anbæk.
Ansat som dagplejer fra 1987.
Dyr: Kat

Åbningstid: Mandag-tirsdag: kl. 6.30-16.15. Onsdag-fredag: kl. 6.30-16.00

Jeg bor i parcelhus med dejlig stor gårdhave.
Det er vigtigt for mig at give børnene en tryg, rolig og lærerig hverdag, hvor der er tid til nærvær, fordybelse, knus og kram. Jeg arbejder ud fra de 6 læreplanstemaer. Her bruges især udelivet som udgangspunkt og hverdagen vil derfor byde på masser af frisk luft, scooterræs, gåture og naturoplevelser, eller inde leg med f.eks. samvær omkring en god bog eller kreativ hygge med naturens materialer.

Hasret Simsek gr. 61

Hasret Simsek

Jeg bor Møllevangen, Lading.
Ansat som dagplejer fra 2018
Dyr: Ingen
Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 7.00-16.45. Fredag kl. 7.00-16.00

Jeg bor i et parcelhus med en stor have hvor der er plads til leg.

Hos mig lægges der vægt på et godt samarbejde med forældrene og en god omgangstone. Jeg har fokus på, at barnet får en tryg tilknytning. Omsorg og nærvær er begreber, jeg går meget op i. Jeg har særlig fokus på udelivet. Derfor er vi ude hver dag, hvis vejret er til det. Vi leger på legepladser, går ture hvor jeg har særligt fokus på det sproglige og sætter ord på de ting vi møder i naturen. Jeg tilbyder børnene en god og sund kost. Vi synger i fællesskab, vi danser, vi leger og læser bøger. 1 gang om ugen er vi i legestuen for at lege sammen med andre dagplejere og deres børn. Jeg er uddannet socialrådgiver.

Billede af dagplejer Heidi Klitgaard

Heidi Aggerholm Klitgaard

Jeg bor Engbakken, Lading.
Ansat som dagplejer fra 2015.

Åbningstid:Mandag-torsdag: kl. 6.45 -16.30. Fredag: kl. 6.45 - 15.45.

Jeg bor i parcelhus med lukket legeplads.
Hos mig lægges der vægt på at vi har en ordentlig omgangstone, og at det er et trygt og rart sted at være. Jeg arbejder med at børnene inkluderes og lærer at tage hensyn til hinanden, det er vigtigt for mig, at alle børn bliver set og hørt. Jeg er meget kreativ med børnene, og er rigtig glad for sang og bevægelse, og så synes jeg også at det er vigtigt, at børnene får tid til at lege selv. Frisk luft er højt prioriteret.

Billede af dagplejer Irene Guldborg

Irene Quist Guldborg

Jeg bor Viborgvej i Voldby.
Ansat som dagplejer fra 2008.
Dyr: Hunde, katte og kaniner.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45-16.30. Fredag: kl. 6.45-15.45

Jeg bor på en nedlagt landejendom med en stor lukket legeplads med god plads til leg og fysisk udfoldelse, både på græs og fliser.

I hverdagen vægter jeg en stille og rolig hverdag med udeliv og en masse knus og kram. Jeg arbejder meget med sprog og motorik og på at gøre børnene selvhjulpne og robuste frem mod børnehaven. Jeg holder meget af at synge og læse med børnene og et godt scooter ræs er der altid plads til.

 

Billede af dagplejer Irene Waldman

Irene Waldman

Viborgvej, Lading. 
Ansat som dagplejer fra 1997.
Dyr: 2 katte

Åbningstid: Mandag-onsdag: kl. 7.00-16.45. Torsdag: kl. 7.00-16.30. Fredag: 7.00-16.00.

Jeg bor i en gammel købmandsgård med en hyggelig lille have.

Jeg holder af udelivet, så skoven og den omkringliggende natur bliver hyppigt besøgt. Her får børnene mulighed for fordybelse og udfoldelse, og fantasien får frie tøjler. Dagens oplevelser bliver inddraget i lærerplanernes temaer, hvor vores besøg udleves gennem snak og leg. Spontanitet udnyttes alt efter, hvad dagen bringer og børnenes forskelligheder tages i betragtning.

 

 

 

 

 

Billede af dagplejer Isabella Christiansen

Isabella Christiansen

Vadstedvej, Svenstrup Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1996.
Dyr: Hund.
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.15-16.00. Fredag: kl. 6.15-15.15.

Jeg bor i 2 plans hus med lukket legeplads, hvor der er plads til leg på både græs og fliser.
I hverdagen vægter jeg at give børnene en stille og rolig dag med meget udeliv. Jeg arbejder med at gøre børnene robuste, så de er klar til livet i børnehaven. Jeg arbejder meget med sprog, motorik og gøre dem selvhjulpne. Jeg kan godt lide at synge, læse og bage med børnene. Det er vigtigt, at der er tid til at kramme.

Billede af dagplejer Selma Ataman

Selma Ataman

Jeg bor Engbakken, Lading. 
Ansat som dagplejer fra 2014.
Dyr: Ingen
Åbningstid: Mandag-torsdag: kl. 6.45- 16.30. Fredag 6.45- 15.45

Jeg bor i en villa med dejlig stor have. Mit hjem er allergivenligt og der er god plads til børns fri fantasi, leg og læring.

At give børnene tryghed, omsorg og masser af kærlighed. Jeg tilbyder en tryg og rolig hverdag, hvor tingene forgår på børnenes præmisser og tempo. Dagens aktivitet tager udgangspunkt i den enkelte børnegruppe, alt efter lyst, vejr og årstid. Jeg er meget nede på gulvet sammen med børnene, hvor vi leger, synger og læser. Derudover er vi også meget kreative, og vi danser og laver også gymnastik. Jeg tilbyder børnene en god, sund og varieret dansk kost.

Vi går i legestuen en gang om ugen, hvor vi mødes og leger med andre dagplejer og deres børn.

Jeg prioriterer et godt forældre sammenarbejde gensidig tillid højt.

Senest opdateret

19.11.2019
mste