You are here

Aarhus 2017: Gentænk Landsbyen

I Grundfør markerer vi Aarhus 2017 med et brag af en fest, hvor alle er inviteret til at fejre landsbylivet og dets mange kvaliteter!

Hvad får nogle mennesker til at bosætte sig i landsbyerne væk fra storbyens mange tilbud? Det enkle svar er, at landsbyen rummer nogle kvaliteter, byen ikke kan hamle op med - hvad enten der er tale om freden og roen, naturen eller det særegne fællesskab.

Landsbytræffet i Grundfør d. 23. september 2017 bliver et brag af en fest, hvor landsbyens unikke udtryk og mange kvaliteter bliver sat under lup. Fra hele regionen kommer det bedste af det bedste, landsbyerne kan præstere, til en udendørs festival, hvor hele sansespektret kommer på overarbejde.

Festivalen fyldes af gårdbutikker og mikro-bryggerier med smagsprøver, workshops, musik, oplæg og muligheden for selv at mærke landsbyernes dynamik i samtale med Gentænk Landsbyens egne projekter.  Landsbytræffet bliver et koncentrat af alt det bedste fra landsbyerne - alt sammen inden for gå-afstand i smukke Grundfør.

Det bedste ved det hele er, at Landsbytræffet er åbent for alle, hvad enten du selv bor i en landsby, eller ligger inde med en drøm om at flytte ud i en landsby. Så skriv 23. september 2017 i kalenderen og forbered dig på en stor fest!

Landsbytræffet i 2017 er kulminationen på flere års projekter inden for Gentænk Landsbyen, der er en del af Aarhus 2017. Gentænk Landsbyens arbejde kan du læse mere om i fold-ud menuen nedenunder.

Senest opdateret

16.01.2017
anoh