You are here

Favrskov Musikskole

Favrskov Musikskole er en kommunal institution, som tilbyder kommunens børn og unge fra 0-25 år mulighed for at fordybe sig i musikken.

Musikskolen har godt 700 elever og cirka 22 undervisere.

Her er musik og leg for de yngste - og undervisning på de fleste klassiske og rytmiske instrumenter, når børnene bliver lidt ældre. Der er også mulighed for at dyrke sammenspil, spille i band/orkester og gå til sang og kor.

Kerneopgaven for Favrskov Musikskole er at udvikle elevens forudsætninger for at udfolde sig i musikkens verden, gennem musikalsk læring.

Vi arrangerer løbende koncerter, optræder og deltager i forskellige projekter. I den forbindelse samarbejder Favrskov Musikskole med kommunens folkeskoler, biblioteker og kulturhuse samt andre musik- og kulturinstitutioner.

Musikskolens sæson løber fra august til juni, altså sideløbende med skolernes ferieår. Undervisningen foregår på skoler og i kulturhuse og planlægges og udføres af professionelle musiklærere, så du kan få den bedste musikundervisning tæt på din hverdag.

Tilmelding er mulig året rundt på: http://www.favrskovmusikskole.dk/
Bemærk, at der kan forekomme venteliste på især instrumentalfag.

Se musikskolens takster

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne i Musikskolen, er du altid velkommen til at kontakte kontoret på 89 64 44 20.

Senest opdateret

12.06.2020
dsoe