Junior Rangers er for seje piger og drenge i Favrskov

Junior Ranger er et fritidstilbud til 10 seje piger og 10 seje drenge med mod på natur

Formålet med Junior Rangers er at:

• Lære at formidle natur, biodiversitet og benyttelse/beskyttelse af naturområder
  • Indgå i et nyt fællesskab med andre unge, der har samme interesse for natur, som dem selv.
  • Understøtte kommunale arrangementer i kommunale skov- og naturområder
  • Være ambassadører for natur i Favrskov Kommune

Favrskov Kommunes første hold af Junior Rangers blev sat i februar 2020. Kommer der flere hold, skriver vi om det på siden her.

Mødested - hvor foregår Junior Rangers?

Vi mødes forskellige steder i kommunen for at opleve forskellige typer natur. Nogle gange har vi en bus, andre gange bliver der brug for forældrekørsel.

Datoer og aktiviteter

Overblik over særlige datoer for Junior Rangers:

• 24. juni kl. 17-20: Opstart efter coronapause med tur i Tinning Mose

Forventninger

I mellem mødedage vil der være en opgave, som Junior Rangers skal arbejde med hjemme. Det kan for eksempel være en formidlingsvideo eller et formidlingsark om et dyr.  Der er mange måder at formidle på, så formidling af bænkebidere kan helt sikkert både gøres på en video, hvor man selv fortæller, som skuespil eller tegnefilm.

Til jer forældre

Der er muligvis brug for forældresamkørsel til nogle mødegange, da kommunen geografisk er ret stor. Vi skal have tilladelser til at tage og bruge billeder og video.

Hele Junior Ranger-forløbet koster 250 kr. pr. deltager.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte naturvejlederne.

Naturvejleder
Maja Birkeland Sell