You are here

Kulturhuse

Vi har fire kulturhuse i Favrskov Kommune, hvor du kan opleve aktiviteter rettet mod både unge og gamle.

 

Vores kulturhuse skaber en fleksibel ramme og står til rådighed for en bred vifte af aktiviteter - både kulturelle og folkeoplysende. 

Vi bruger kulturhusene til mange ting:

  • Foredrag
  • Møder
  • Kurser og konferencer
  • Koncerter og sportsaktiviteter
  • Messer og udstillinger m.m.

 

Booking af lokaler

I vores Webbook-kalender kan du se hvornår lokalerne i hhv. InSide, Sløjfen og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus er ledige. Tryk "Log in" og vælg derefter det relevante hus under Grupper.  Du kan vælge at sende en forespørgsel  ang. lån/leje ved at klikke på "Book" i kalenderen eller du kan kontakte bibliotekerne pr.mail eller telefon:

InSide:  bookinginside@favrskov.dk,  tlf. 89 64 15 06 (kl. 9.00 - 13.00) 
Sløjfen: sloejfen@favrskov.dk , tlf. 89 64 15 85
Hinnerup Bibliotek & Kulturhus:  hinnerupskranke@favrskov.dk,  tlf.: 89 64 14 55.
Ønsker du at booke Ulstrup Skoles lokaler/Samlingssalen, kan du kontakte Ina Nielsen, Ulstrup Skole, tlf. 89 64 28 00  (8.30-14.00).

Arrangører kan ansøge Kulturelt Samvirke om støtte til arrangementer.


Sådan bestiller du billetter til arrangementer 

Bibliotekerne og kulturhusene i Favrskov samarbejder med www.billetten.dk. Det betyder, at du kan bestille og købe billetter til næsten alle bibliotekernes og kulturhusenes arrangementer hjemmefra via www.favrskovbilletten.dk.

Derudover er der via Favrskovbilletten adgang til andre billetbyer i samarbejdet. Du har også mulighed for at købe billetter på bibliotekerne, hvor personalet kan hjælpe dig med at bestille og købe billetter til arrangementer i og uden for kommunen.
 

Handicapvenlige huse 

Hammel, Hadsten og Hinnerups kulturhuse er handicapvenlige  og kørestolsegnede. Derudover er der er teleslynge i de store sale.

Hvert kulturhus har forskellige forhold og aftaler. Man kan altid kontakte det enkelte sted og få svar på sine spørgsmål.


Sundhedscentre

Inside i Hammel huser også et sundhedscenter – du kan læse mere om det og andre sundhedscenter på vores side: Sundhedscentre.  

Kulturhuse i Favrskov Kommune

Hinnerup kulturhus

Hinnerup

Skovvej 18
8382 Hinnerup
Tlf: 89 64 14 55

Kulturhus i Ulstrup

Ulstrup

Hovedgaden 60
8860 Ulstrup
Tlf.: 89 64 15 60

Senest opdateret

03.05.2016
anoh