Sheltere ejet af Favrskov Kommune

Favrskov Kommune er ejer to shelterpladser, som du kan booke via linket nederst på siden. Begge pladser er gratis at benytte.

Shelter ved Dannebrogpladsen

Dannebrogpladsen ligger i Ulstrup og er Favrskov Kommunes frilufts- og aktivitetscenter ved Gudenåen.
Der er plads til 30 overnattende gæster.
På pladsen findes:

• Toilet
  • Naturlegeplads
  • Bålplads
  • Slæbested
  • Bådebro
  • Marina
  • Shelters
  • Indenfor 300 meter er der flere spisesteder og indkøbsmuligheder i Ulstrup by

Pladsen er egnet for gangbesværede, kørestolsbrugere og barnevogne.

Shelter ved Klintholm

Shelteret er beliggende i det offentlige område Klintholm, der ejes af Favrskov Kommune. Overnatning kan her ske lige ned til Hammel Bæk. Der er plads til ca. otte overnattende gæster.

Sådan kommer du frem: Følg grusvejen ned til stuehuset på Vadstedvej 110, 8450 Hammel. Lige til venstre for bygningerne går en grusvej videre ned i det offentlige område. Når du har passeret bækken, går en sti ind på venstre hånd. Ved at følge denne kommer du efter 150 meter til shelteret.

Der er et shelter med tilknyttet bålplads, ingen toilet.

Kalenderoversigt

Du booker via linket i den grå boks. Når din booking er registreret, vil det fremgå af kalenderen nedenfor.

Der vil typisk gå to arbejdsdage, før din booking er godkendt og synlig.

Senest opdateret

12.05.2020