Trygt miljø med fleksible kommunikationsformer.

På Ellemosevej 28 A,1. sal er der et varmt, trygt og omsorgsfyldt miljø. Vi tager udgangspunkt i mest muligt i eget liv. Det betyder, at den støtte og hjælp, vi yder, er med respekt for dine funktioner, ønsker og behov.

Vi vægter forståelse og kommunikation højt. Derfor målretter vi kommunikationen i forhold til dig, f.eks. med billedstøtte, talemaskine, Ipad og tegnsprog. Vi tager udgangspunkt i din individuelle handleplan. Samtidig styrker og vedligeholder vi dine ressourcer og potentiale via en anerkendende tilgang.

Vi hjælper dig til at deltage i forskellige fritidsaktiviteter, hvis du har lyst, det kan eksempelvis være kunstterapi, klub, svømning eller aktiviteter i den lokale handicapidrætsforening m.m.

Når der er sommerferie fra arbejdet, laver vi forskellige små aktiviteter sammen med de andre beboere i 28A. Her er plads til sjov, leg og humor, hvilket er med til at skabe glæde og livskvalitet.

På Ellemosevej 28A 1. sal holdes der ugentligt et borgermøde, og der holdes to temamøder for borgerne med fokus på Mest Muligt I Eget Liv, sund kost og motion.

På 1.sal er der 8 individuelle boliger, der hver har stue med tekøkken samt soveværelse og eget stort og handicapvenligt bad/toilet. Der er mulighed for at fjerne væg mellem stue og soveværelse, så der skabes et stort rum. Der er også mulighed for at sætte sit personlige præg ved f.eks. farvevalg og indretning.

Lejlighederne har indgang fra fællesgange med adgang til et stort fællesareal med stue og spisekøkken. Der er også en stor altan.

Ellemosevej 28 A, 1. sal ligger i Hadsten i et to-etagers byggeri tæt på skov og natur og tæt på centrum af Hadsten. Der er også mulighed for fritidsaktiviteter tæt på. Boligerne ligger tæt på Cafe AG og aktivitetscentret i Hadsten, hvor flere borgere har deres dagtilbud.

Der er vågen nattevagt i huset.

Pædagogisk arbejder vi ud fra forskellige metoder, der er målrettet den enkelte borgers behov.

Ellemosevej 28A 1. sal

8370 Hadsten