Vi vægter, at du bliver set, hørt og forstået med den nære relation i centrum.

På Ellemosevej 28A, 1. th anvendes blandt andet tegnsprog/tegn til tale og billedstøtte i kommunikationen med den enkelte.

Vi tager udgangspunkt i mest muligt i eget liv, hvilket betyder, at den støtte og hjælp, vi yder, er med respekt for dine funktioner, ønsker og behov og ud fra din individuelle handleplan. Samtidig styrker og vedligeholder vi dine ressourcer og potentiale via en anerkendende tilgang.

Vi hjælper dig til at deltage i forskellige fritidsaktiviteter, hvis du har lyst. Det kan være kunstterapi, klub, svømning, eller at deltage i den lokale handicapidrætsforening, bowling m.m.

Når der er sommerferie fra arbejdet, laver vi forskellige små aktiviteter sammen med de andre borgere i 28A. Her er plads til sjov, leg og humor, hvilket er med til at skabe glæde og livskvalitet.

Der afholdes to temamøder for borgerne med fokus på "Mest Muligt I Eget Liv".

På Ellemosevej 28A 1.th er der 8 individuelle boliger, der hver har en stue med tekøkken (køkken og køleskab) samt soveværelse og eget stort og handicapvenligt bad/toilet. Der er mulighed for at fjerne væg mellem stue og soveværelse, så der skabes et stort rum. Derudover opfordrer vi til, at du gør dit hjem personligt ved farvevalg og indretning.

Lejlighederne har indgang fra fællesgang med adgang til et stort fællesareal med stue og spisekøkken og med adgang til terrasse og græsareal med bålplads.

Ellemosevej 28A 1. th ligger i Hadsten i et to-etagers byggeri tæt på skov og natur og i umiddelbar tæt på centrum af Hadsten. I umiddelbar nærhed er der mulighed for fritidsaktiviteter. Boligerne ligger tæt på Cafe AG og aktivitetscentret i Hadsten, hvor flere beboere har deres dagtilbud.

Pædagogisk arbejder vi ud fra forskellige metoder, målrettet den enkelte borgers behov.

Ellemosevej 28A 1. th

Ellemosevej 28A