Hindhøjen 73-87 er et botilbud for borgere med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse samt et synshandicap. 

Dagligdagen

Dagen starter mellem kl. 6 og 8 med morgenmad alene eller i små grupper - alt efter ønske og behov. Alle har god tid om morgenen og får en god start på dagen, inden nogle af beboerne tager afsted til aktivitetstilbud.

Når alle er kommet hjem fra arbejde, er der tid til kaffe, frugt og en snak om dagens begivenheder. Der er mulighed for forskellige aktiviteter som gåture, højtlæsning, spil, fysioterapi, massage, svømning eller klubaften. Man kan også vælge bare at være sig selv og slappe af i lejligheden. Vi tager højde for, om beboerne ønsker at gøre tingene alene eller sammen med andre.

Aftensmaden indtages ofte i små grupper, så der er tid til at småsnakke, men beboerne kan også få hjælp til at spise for sig selv. Før sengetid hygges der ofte i fællesstuen.

Personalet støtter den enkelte beboer i at mestre tilværelsen og giver mulighed for, at beboernes øger deres selvhjulpenhed i personlige og sociale færdigheder samt i kommunikationen med omverdenen.

I idet daglige er der særlig opmærksomhed på at imødekomme og kompensere for de fysiske, psykiske og sociale følgevirkninger, som en synsnedsættelse giver.

Der arbejdes til stadighed på at få større viden og fælles redskaber til at imødekomme beboernes behov. Det kan være manglende verbale kompetencer, manglende eller nedsat syn. Vi giver også støtte til at udvikle sociale kompetencer

Huset og beliggenhed

Hindhøjen 73-87 er et bofællesskab til 8 personer med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse samt et synshandicap. 

Der er vågen nattevagt.

Bofællesskabet består at ét hus med 8 lejligheder samt fællesrum. Lejlighederne er på 38 kvm og indeholder stue med køkkenniche, soveværelse og bad. Bofællesskabet ligger i et villakvarter med gåafstand til bus, indkøb, kulturhus, sportshaller m.m.

Kontakt

Hindhøjen 73-87

Hindhøjen 73
8382 Hinnerup
Tlf. 89 64 26 50
Mob 20 32 89 28

Sarah Normann

Afdelingsleder
Tlf. 24 62 26 32
snpe@favrskov.dk