Tilbud om afklaring og opkvalificering til job og uddannelse

Er du ledig, kan du få tilbud om afklaring og opkvalificering til job og uddannelse via din sagsbehandler i Jobcentret.

Center for Vejledning og Afklaring (CVA) er Jobcenter Favrskovs afklaring- og vejledningscenter. CVA tilbyder undervisning, samtaler og virksomhedspraktik. Målet er, at udvikler de nødvendige kompetencer til at starte i job eller uddannelse.

Det er din situation og dine behov, der afgør, hvilket tilbud du får.

Målgruppen er kontanthjælpsmodtagere, uddannelseshjælpsmodtagere, sygedagpengemodtagere, forsikrede ledige og fleksjobbere.

I jobcaféen kan du få hjælp til din ansøgning. Læs mere om jobcaféen i pjecen nedenfor og se datoerne for workshops.

Serviceholdet

Hos Serviceholdet arbejder du blandt andet på Værkstederne, hvor du er med til at løse konkrete opgaver for andre.  Det kan være at gøre rent, fjerne ukrudt og praktiske opgaver for de omkringliggende børnehaver.

Derudover har Værkstederne et køkken og et kreativt værksted.

Udover de praktiske opgaver, er der motionstræning to gange om ugen og gåture om morgenen samt individuelle samtaler.

Jobcafé

Vores jobcafé er et frivilligt tilbud til dig, der ønsker sparring, ny viden og input til din jobsøgning. På caféerne har du mulighed for at arbejde med dit CV, få mere viden om arbejdsmarked og uddannelsessystem - eller afklaring om, hvordan du bedst bruger netop dine kompetencer.

Du kan frit møde op kl. 12.30 til de temaeftermiddage, du har brug for. Du kan se datoerne for jobcafé nedenfor.

DatoTema
19. decemberNye muligheder i jobsøgningen