You are here

Anlægget i Ulstrup

Anlægget er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på skoven og Gudenåen med gåafstand til byens indkøbsmuligheder og transport.

Vores center blev bygget i 1987, og i dag består Anlægget af 20 toværelses plejeboliger på 65-69m2. De fem af boligerne har vi som en skærmet enhed, hvor vi har indrettet os til borgere med demens. Alle boliger består af et lille køkken sammen med stuen, et soveværelse og et stort badeværelse. Derudover er der 4 korttidspladser og 26 ældreboliger på vores center.

Der er flere fællesrum, adgang til terrasser fra alle boliger, samt lokaler til udlån f.eks. i forbindelse med fest og andre personlige arrangementer.

Aktiviteterne på Anlægget arrangeres og planlægges af beboerne, bruger/pårørenderådet og medarbejderne. Der tilbydes forskellige former for ugentlige aktiviteter, såsom gåture, banko, mandegrupper, gudstjeneste m.m., og der afholdes forskellige arrangementer og fester, der knytter sig til årstiden. Støtteklubben på Anlægget har sponsoreret en bus til Anlægget, som flittigt anvendes af vores aktivitetsmedarbejdere, frivillige, pårørende m.fl.

Vi udgiver hver tredje måned et program, der har til formål at vise de næste tre måneders aktiviteter.

Læs mere om Anlægget

Du finder også tilsynsrapporter på Plejehjemsoversigten.

Det aktive liv

Favrskov Kommune sætter fokus på de muligheder for bevægelse, der findes på pleje- og sundhedscentrene.

Kontakt

Administrationen Anlægget
Anlægsvej 50
Ulstrup
Tlf. 89 64 13 00
Bente Christensen
Gruppeleder

Senest opdateret

06.08.2019
mbdm