You are here

Anlægget i Ulstrup

Anlægget er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på skoven og Gudenåen med gåafstand til Ulstrups indkøbsmuligheder og transport.

Plejecentret blev bygget i 1987 og består af 20 toværelses plejeboliger på 65-69 m2. Fem af boligerne fungerer som en skærmet enhed indrettet til borgere med demenssygdom. Alle boliger har et lille køkken i forlængelse af stuen, et soveværelse og et stort badeværelse. Derudover er der fire korttidspladser og 26 ældreboliger på plejecentret.

Der er adgang til terrasser fra alle boliger og flere fællesrum. Derudover er der mulighed for at låne lokaler fx til fest og andre personlige arrangementer.

Aktiviteterne på Anlægget arrangeres og planlægges af beboere, bruger- og pårørenderåd og medarbejdere. Der tilbydes forskellige former for ugentlige aktiviteter såsom gåture, banko, mandegrupper, gudstjeneste m.m., og der afholdes forskellige arrangementer og fester, der knytter sig til årstiden. Støtteklubben på Anlægget har sponsoreret en bus til Anlægget, som flittigt bruges af vores aktivitetsmedarbejdere, frivillige, pårørende m.fl.

Læs mere om Anlægget

Du finder blandt andet tilsynsrapporter på Plejehjemsoversigten.

Ældre- og handicapvenlige boliger

Udover plejecentre har Favrskov Kommune også ældre- og handicapvenlige boliger.

Det aktive liv

Favrskov Kommune sætter fokus på de muligheder for bevægelse, der findes på pleje- og sundhedscentrene.

Kontakt

Administration
Anlægsvej 50
8860 Ulstrup
Tlf. 89 64 13 00
Bente Christensen
Gruppeleder
Mob 20 23 60 82

Senest opdateret

13.01.2021
anoa