You are here

Corona og Tandplejen

Her kan du læse, hvad den nuværende Coronapandemi betyder for Tandplejen

Der kan fortsat være kapacitetsudfordringer på grund af restriktive retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen for at minimere smittespredning både på klinikker og i samfundet generelt.

Det omfatter både brug af værnemidler, antal personer på klinikken, og det antal besøg, vi kan nå. De, der har fået aflyst tider i nedlukningsperioden, vil få tilsendt nye tider, så hurtigt som muligt. Vores telefon er åben som normalt

VIGTIGT: Det er nu påkrævet at børn over 12 år samt ledsagere bærer mundbind på tandklinkkerne

Vi modtager kun patienter på klinikkerne efter forudgående telefonisk aftale eller efter direkte tilsendt tid. 

Vi modtager ikke patienter på klinikkerne, der er syge, har symptomer eller kan være smittet med Coronavirus, dette gælder også disses ledsagere til besøget på klinikken.

Det gælder ligeledes, hvis medlemmer af patientens eller ledsageres husstand er syge, har symptomer eller kan være smittet med Coronavirus.

Symptomer på sygdom med Coronavirus er feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød. Har du disse symptomer, må du IKKE møde op på klinikken. I stedet skal du melde afbud til den aftalte tid.

Tandplejen modtager heller ikke patienter og disses pårørende eller ledsagere, der er omfattet af karantænereglerne i forbindelse med rejser til lande, hvortil aktuelle rejsevejledninger fraråder ikke nødvendige rejser.

Senest opdateret

04.01.2021
jkro