You are here

Sundhedskursus

Kurset er for borgere med diabetes, hjertesygdom, KOL, kræft og depression.

Se videoklip fra TV2 Østjylland om sundhedskursus ved at klikke på billedet ovenfor.

Se videoklip fra TV2 Østjylland om sundhedskursus ved at klikke på billedet ovenfor.

Vi tilbyder forløb med holdundervisning, træning og individuelle samtaler og kurset er for dig med:

  • Diabetes (type 2 eller prædiabetes)
  • Hjertesygdom
  • Kronisk Obstruktiv Lungesygdom 
  • Depression
  • Kræft*


Fokus er at give dig inspiration og redskaber til at leve et sundt liv.

*Borgere med kræft, som er i aktuel behandling og ønsker træningsforløb i forbindelse med sundhedskursus, skal have godkendelse fra behandlende læge.

For borgere, der har eller har haft kræft, er der desuden mulighed for at benytte tilbuddet 'Motion for livet'. Derudover kan du blive tilknyttet en kræftkoordinator eller deltage i netværksgrupper for kræftramte om senfølger af sygdommen.
 

Tilmelding

Du kan selv tilmelde dig sundhedskurset ved at benytte nedenstående kontaktoplysninger. Alternativt kan du henvises via egen læge eller hospital.

Indhold på sundhedskursus

Forløbet består af en række valgfrie moduler. Varigheden afhænger af hvilke moduler du vælger. Hvis du vil vide mere om indholdet på kurset kan du kontakte Sundhedsteamet. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

Hvor & hvornår

Sundhedskurser afvikles løbende og foregår i dagtimerne i Favrskov Kommunes Sundhedscentre i henholdsvis Hadsten, Hammel, Hinnerup og Ulstrup. Det er gratis at deltage, men du skal selv sørge for transport. 

Kontaktperson

Efter tilmelding bliver du inviteret til en samtale med din kontaktperson for at afklare din motivation, aftale mål og sammensætte dit forløb. 

 

Sund mad

Mad har stor betydning for din sundhed. Hvis du spiser sundt og varieret, får du mere overskud til hverdagens udfordringer.

Sundhedskonsulenterne i Favrskov Kommune viser i en række videoer, hvordan du kan lave nogle sunde og nemme retter derhjemme:

Gulerodssuppe

Gulerodssalat

Torskerognssalat

Torskerognssalat

Æble-Sellerisalat

Æble-selleri salat

Kontakt

Sundhedsteamet
Hovvej 76
8370 Hadsten
Tlf. 89 64 25 13

 

 

Senest opdateret

13.01.2021
anoa