You are here

Sundhedskursus

Kurset er for borgere med diabetes, hjertesygdom, KOL, kræft og depression.

Se videoklip fra TV2-Østjylland om sundhedskursus ved at klikke på billedet ovenfor.

Vi tilbyder forløb med holdundervisning, træning og individuelle samtaler. Fokus er at give dig inspiration og redskaber til at leve et sundt liv.

  • Diabetes (type 2 eller prædiabetes)
  • Hjertesygdom
  • Kronisk Obstruktiv Lungesygdom 
  • Depression
  • Kræft*


* Borgere med kræft, som er i aktuel behandling og ønsker træningsforløb i forbindelse med sundhedskursus, skal have godkendelse hertil fra behandlende læge.

Tilmelding

Du kan selv tilmelde dig sundhedskurset ved at benytte nedenstående kontaktoplysninger. Alternativt kan du henvises via egen læge eller hospital.

Indhold på sundhedskursus

Forløbet består af en række valgfrie moduler, som du kan læse om i pjecen nederst på siden. Varigheden afhænger af hvilke moduler du vælger.

Hvor & hvornår

Sundhedskurser afvikles løbende og foregår i dagtimerne i Favrskov Kommunes Sundhedscentre i henholdsvis Hadsten, Hammel, Hinnerup og Ulstrup. Det er gratis at deltage, men du skal selv sørge for transport. 

Kontaktperson

Efter tilmelding bliver du inviteret til en samtale med din kontaktperson for at afklare din motivation, aftale mål og sammensætte dit forløb. 

'Motion for livet'

Borgere, der har eller har haft kræft, har desuden mulighed for at benytte tilbuddet 'Motion for livet'

Richard cykler for sundheden

Richard er tidligere kursist på sundhedskursus. Han får ny energi og en positiv hverdag ved at komme af sted på sin el-cykel. Han vil gerne have flere med ud at cykle og stiller som frivillig op hvis nogen vil være med. Det fortæller han om i en video på YouTube.

Publikationer

Kontakt

Sundhedsteamet
Hovvej 76
8370 Hadsten
Tlf. 89 64 25 13

 

 

Senest opdateret

21.03.2019
mbdm