You are here

Voldumcentret i Voldum

Voldumcentret blev bygget i 1995 midt i Voldum tæt på købmand, kirke, bank og idrætshal. Boligerne er samtidigt tæt på skøn natur.

Vores center i Voldum fungerer som et leve-bo-miljø. Her er der plads til, at den enkelte borger efter behov både kan være sig selv og en del af fællesskabet. Dette indebærer, beboerne selv præger deres egen hverdag og tager del i dagens gøremål ud fra de ressourcer, den enkelte borger har.

Hos os er der både hyggeligt og moderne. Plejecentret er bygget op omkring 10 toværelses plejeboliger, der alle har et lille køkken i forbindelse med stuen, et soveværelse og et stort badeværelse.

Vores aktiviteter arrangeres og planlægges af borgerne, bruger/pårørenderådet og medarbejderne. Vi har flere forskellige former for aktiviteter hver uge, og vi afholder forskellige arrangementer og fester, der hører sig til årstiden.

I et samarbejde mellem pårørende, beboere, medarbejdere og ledelse har vi lavet en pjece, der siger en masse om vores hverdag. Den kan du finde nedenfor.

Læs mere om Voldumcentret

Du finder også tilsynsrapporter på Plejehjemsoversigten.

Ældre- og handicapvenlige boliger

Udover plejecentre har Favrskov Kommune også ældre- og handicapvenlige boliger.

Det aktive liv

Favrskov Kommune sætter fokus på de muligheder for bevægelse, der findes på pleje- og sundhedscentrene.

Publikationer

Kontakt

Administration
Toftevej 1, Voldum
8370 Hadsten
Tlf. 89 64 17 90
Gruppeleder
Rikke Moesgaard Skjødt
Tlf. 89 64 17 91

Senest opdateret

16.06.2020
mbdm