Læs mere om, hvad der arbejdes med i håndboldtræningen og mød både trænere og en spiller.

Håndbold

Træningen

Håndbolden på Favrskov Talent skal optimere dit håndboldspil. Du skal forvente at blive udfordret, men også blive reflekteret om din egen træning. Du skal lære at være selvbestemmende over, hvilke områder i dit spil du har lyst til at styrke.

Grundlæggende vil træningen bestå af individuel træning. Der er plads til alt fra skruebolde til forskellige skudformer. Vi vil nørde med dine individuelle kompetencer og færdigheder. Der vil være fokus på det tekniske, taktiske og mentale aspekt i håndbold.

Vigtigste af alt er legen med bolden.

Sebastian Thorsen

Træner Sebastian Thorsen

Sebastian Søndberg Thorsen er uddannet lærer fra Aarhus. Inden for håndbolden har han erfaring på højeste hylde i ungdom og masser af divisionskampe i ryggen som senior.

Han er håndboldtræner på 15. år og har derfor meget erfaring.

Til daglig træner Sebastian Aarhus Håndbold U19, hvor han har med nogle af landets bedste U19-spillere at gøre.

Mathias Broløs

Træner Mathias Broløs

Udover selv at have spillet håndbold i 22 år, og flere års erfaring fra at spille håndbold i 1. division plus et enkelt år i ligaen, så har Mathias været træner på ungdomssiden i Randers HK på både U16 og U18-hold i flere sæsoner. Sideløbende har han været træner på Randers Elitesportscollege til morgentræning. Han skal nu i gang med den tredje sæson i Hadsten Håndbold som træner for 1. division damer.

Om Favrskov Talent siger han: Talenttræningen er en rigtig god mulighed for unge motiverede håndboldspillere, der ønsker at udvikle sig. Det er vigtigt for mig at kunne inspirere spillerne og samtidig få dem til at reflektere over, hvorfor vi træner, hvad vi træner. Det primære fokus er på, hvordan den enkelte spiller får det mest optimale udbytte ud af den enkelte træning, hvor det individuelle fokus er prioriteret over kollektiv træning. Der vil selvfølgelig være opstillet øvelser, som ligner kampsituationer, og de kan udfordre spillernes evne til at tænke i løsninger.

Hvad siger Smilla til at være en del af Favrskov Talent?

Smilla Mørk Bojesen, 15 år, Hadsten:

Jeg har været med i to år, og jeg kan mærke, at jeg får meget ud af den ekstra træning, fordi der også er meget fokus på det individuelle. Fysisk har jeg udviklet mig, da der er en god basistræning en gang om ugen. Jeg har også lært en del om kost og skadesforebyggelse, og på den måde er jeg blevet klogere på min egen krop. Det er brugbart, når jeg skal passe på mig selv for at kunne holde til at dyrke håndbold. Jeg træner to gange om ugen med mit klubhold, og det er lidt for lidt, så det er godt med den ekstra træning.

Det er tidligt at stå op kl. 6 for at komme til træning, men det går overraskende godt og er dejligt at røre sig tidligt på dagen. Træningen passer også fint ind i mit skoleskema, så jeg går ikke glip af ret meget.

Smilla Bojesen

Kontakt

Sebastian Søndberg Thorsen

Tlf. 28 30 96 91

seba3011@favrskoler.dk