Alkoholrådgivningen hos Favrskov Rusmiddelcenter er et gratis tilbud til alle, der ønsker at ændre deres alkoholvaner.

Uanset om du har små eller store problemer med alkohol, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 89 64 32 50 eller skrive til os via formularen her

Læs mere om Favrskov Rusmiddelcenters tilbud om alkoholbehandling her

rødvin hældes i glas

Er du pårørende til en, som drikker?

Når en nær person har et alkoholproblem, kan det være svært at få hverdagen til at hænge sammen. Du oplever måske en tvivl om, hvor meget personen drikker, eller du har måske en følelse af skyld eller skam over det store forbrug af alkohol.

Kontakt os, hvis du ønsker rådgivning.

Du kan læse mere om problematisk brug af alkohol på Alkolinjen for børn og unge. Siden er også for pårørende.

Skriv til Favrskov Rusmiddelcenter
Fyldte vinglas

Sådan hjælper vi dig

Det indledende arbejde består ofte af to anonyme rådgivende samtaler, så du og rådgiveren sammen kan pejle jer ind på det rette forløb.

Vores tilgang er motiverende samtaler og kognitiv behandling. De motiverende samtaler er en del af den indledende rådgivning. Målet er at skabe klarhed om den beslutning, du er ved at træffe for dig selv og dem omkring dig.

Kognitiv behandling retter opmærksomheden på sammenhæng mellem tanker, følelser, kroppens reaktioner og handlingsmønstre. Når du søger nye vaner, er det vigtigt at forstå, hvad der foregår i din hjerne og resten af din krop. Det er igennem den forståelse, det gamle kan nedbrydes, så nye og sundere vaner kan bygges op.

Kontakt

Favrskov Rusmiddelcenter

Stationsstræde 51
8370 Hadsten
Tlf. 89 64 32 50

Afdelingsleder

Susanne Dehn-Andersen

Tlf. 23 49 24 43