Cykelsti på vej mellem Hadsten og Hadbjerg

En 1,3 km lang dobbeltrettet cykelsti langs Bavnehøjvej er på vej. Cykelstien skal skabe mere tryghed og få flere til at vælge cyklen

Borgerne i Hadbjerg og Hadsten har i mange år ønsket en sikker cykelforbindelse, så skolebørn og andre cyklister og bløde trafikanter kan komme sikkert frem og tilbage mellem de to byer.

Efter at byrådet i sidste uge vedtog en anlægsbevilling på 3,6 mio. kr. til etablering af en 1,3 km lang cykelsti langs Bavnehøjvej, så tyder meget på, at ønsket nu bliver til virkelighed.

En glad formand 

Søren Gade, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget i Favrskov Kommune glæder sig over, at endnu en vigtig cykelforbindelse er på vej:

- Det er altid en fed fornemmelse at sætte gang i et nyt cykelstiprojekt, fordi det både skaber mere tryghed og er med til at få flere til at vælge cyklen. Jeg glæder mig til at se den nye cykelsti i brug, og jeg er sikker, at den vil være til stor gavn for rigtig mange i både Hadbjerg og Hadsten.

Den kommende dobbeltrettede cykelsti vil blive placeret på den sydlige side af Bavnehøjvej og forventes at være klar til brug i sensommeren 2023.

kort over cykelsti

Kontakt

Trafik og Veje

Torvegade 7
8450 Hammel
Tlf. 89 64 10 10

trafikogveje@favrskov.dk