You are here

Fejlmeld gade- og trafiklys

Hjælp os med at minimere fejl på gade- og trafiklys.

Via linket i den første grå kasse, kan du selv fejlmelde defekte gadelys til EL:CON. Jo mere præcise oplysninger du kan give om fejlen, des hurtigere kan El:CON rette op på den, derfor er det vigtigt, at du udfylder hele skemaet i linket.

 
Har du ikke mulighed for at bruge denne løsning, kan du ringe til EL:CON på 72 22 65 00. 
 
Fejl vedrørende trafiklys kan du fejlmelde direkte til VERDO. Brug linket i den nederste grå kasse, og vær opmærksom på, at du skal vælge "trafiklys" i feltet "lyskilde" for at få adgang til fejlmelding vedrørende Favrskov Kommune. 
 
Udenfor almindelig arbejdstid henvises til Verdos vagttelefon: 89 11 48 11.

 

Vil du vide mere?

 • Plan for renovering af gadelys

  Favrskov Kommune er i gang med at udskifte og renovere gadelys i store dele af kommunen. Gadelysene bliver udskiftet til nye og væsentligt bedre armaturer med LED, som både giver bedre lys, et mere korrekt lys ned på vej og stier end tidligere armaturer var i stand til, og for en langt mindre udgift. LED-armaturerne dæmpes ned til 50 procent 8 timer om natten (ca. fra kl. 22.00 og frem til ca. kl. 06.00).


  På dette kort kan du se plan for, hvornår der forventes udskiftning af gadelysene i de forskellige områder.

  Oversigtskort vedr. plan for udskiftning af gadelys  

 • Hvorfor er lyset tændt om dagen?

  Det er firmaet EL:CON, som står for drift og vedligehold af gadelys i  kommunen.

  Når anlæggene skal tjekkes eller serviceres, er det nødvendigt at have gadelyset tændt, da det meste af arbejdet foregår i dagtimerne indenfor normal arbejdstid.

  I flere byer hænger gadebelysningen sammen. Det betyder, at lyset kan være tændt på flere veje, hvis der skal arbejdes ét sted.  

 • Hvor hurtigt kan jeg forvente, at fejl bliver rettet?

  Du kan fejlmelde gadelys direkte til EL:CON via linket i den grå kasse.

  Større fejl udbedres hurtigst muligt.

  Ved mindre fejl kan der gå op til 14 dage. Ved generelle fejl og udfald, som strømafbrydelser eller væltede master, hvor der er tale om spændingsfare eller anden trafik- eller personrisiko, skal EL:CON øjeblikkelig afhjælpe fejlen. Det vil sige, at de påbegynder udbedring af fejlen indenfor 2 timer.

  Fejlmelding kan også ske på telefon  72 22 65 00. 

Kontakt

Trafik og Veje
Torvegade 7
8450 Hammel
Tlf. 89 64 10 10
 

 

Senest opdateret

03.01.2018
anoh