You are here

Corona-vaccination i Favrskov Kommune

Er du 65 år eller derover, og modtager du både personlig pleje og praktisk hjælp? Så får du snart tilbudt en corona-vaccination.

I uge 1 åbnede Region Midtjylland for booking af tider til de første vaccinationer mod Covid-19 for borgere, der er 65 år eller derover, og som modtager både personlig pleje og praktisk hjælp. Sundhedsstyrelsen sender i disse dage information ud til netop disse borgere via e-Boks. Borgere, der er undtaget digital post, modtager et almindeligt brev med posten.

Når du har modtaget brevet, skal du selv bestille tid til selve vaccinationen. Region Midtjylland vil løbende lægge ledige tider ud i takt med, at vaccinerne modtages. I første omgang vil der være tale om et meget begrænset antal tider.

Hvis du er i målgruppen for vaccinen, og ikke selv - eller ved dine pårørendes hjælp - kan transportere dig til vaccinationscentrene, kan du få tilbudt kørsel. Det vil du få nærmere besked om fra Favrskov Kommune. Der er etableret et vaccinationscenter i Randers, som Favrskov Kommune har tæt samarbejde med.

Hvis du endnu ikke har modtaget et brev fra Sundhedsstyrelsen, betyder det, at du endnu ikke står for tur til at blive vaccineret.

Er du i tvivl om, hvornår du skal vaccineres, kan du orientere dig i Sundhedsstyrelsens vaccinationskalender. 

Har du spørgsmål om transport til vaccination eller vaccination i øvrigt, kan du kontakte os i Visitationen på 89 64 25 05 på hverdage mellem kl. 9 og 11.

Hvis du vil vide mere om vacciner: 

Se Sundhedsstyrelsens korte film 'Værd at vide om vacciner'

 

Senest opdateret

12.01.2021
dole