You are here

Corona-vaccination i Favrskov Kommune

Er du 85 år? Så får du snart tilbudt en corona-vaccination.

I uge 5 åbnede Region Midtjylland for booking af tider til de første vaccinationer mod Covid-19 for borgere, der er 85 år eller derover. Flere af disse +85 årige blev således vaccineret i slutningen af uge 6. Vi er blevet oplyst, at Sundhedsstyrelsen i løbet af den kommende uge sender information ud til resten af gruppen af +85 årige, der forventes at kunne blive vaccineret første gang i uge 8. Borgere, der er undtaget digital post, modtager et almindeligt brev med posten.

Når du har modtaget brevet, skal du selv bestille tid til selve vaccinationen. Region Midtjylland vil løbende lægge ledige tider ud i takt med, at vaccinerne modtages.

Hvis du er i målgruppen for vaccinen, og ikke selv - eller ved dine pårørendes hjælp - kan transportere dig til vaccinationscentrene, kan du få tilbudt kørsel. Det vil du få nærmere besked om fra Favrskov Kommune.

I Favrskov Kommune har vi et midlertidigt vaccinationssted i Hammel, og der er også et vaccinationscenter i Randers, som Favrskov Kommune har tæt samarbejde med. I starten af marts etableres der et fast vaccinationssted i Hammel Idrætscenter, hvor vaccinationer af borgere i Favrskov skal foregå fremadrettet.

Læs nyheden om, at Favrskov Kommune får et vaccinationssted i Hammel

Læs nyheden om, at der etableres et fast vaccinationssted i Hammel i begyndelsen af marts.

Hvis du endnu ikke har modtaget et brev fra Sundhedsstyrelsen, betyder det, at du endnu ikke står for tur til at blive vaccineret.

Er du i tvivl om, hvornår du skal vaccineres, kan du orientere dig i Sundhedsstyrelsens vaccinationskalender. 

Spørgsmål og hjælp

Har du generelle spørgsmål om vaccination mod COVID-19, kan du ringe til myndighedernes coronahotline på 70 20 02 33.

Har du spørgsmål om transport til vaccination, kan du kontakte os i Visitationen på 89 64 25 05 på hverdage mellem kl. 9 og 11.

Har du intet NemID og har brug for hjælp til at bestille tid til vaccination, kan du ringe på 70 23 24 15.

Favrskov Kommune har også oprettet CoronaKontakt Favrskov, der blandt andet kan hjælpe dig med spørgsmål om test, vaccination, NemID, e-Boks og forebyggelse af smitte.

Nummeret er: 89 64 30 30

Åbningstider:
Mandag - onsdag: 9-15
Torsdag: 9-17
Fredag: 9-12

Hvis du vil vide mere om vacciner: 

Se Sundhedsstyrelsens korte film 'Værd at vide om vacciner'

 

Senest opdateret

18.02.2021
dole