Her kan du se Favrskov Kommunes aktuelle udbud

+ Fold all out
- Fold all in

Favrskov Kommune udbyder på vegne af Jysk Fællesindkøb udbuddet af skadeservice til kommunernes bygninger og institutioner i forbindelse med følgende skadestyper:

  • Brandskader
  • sodskader
  • vandskader
  • skimmelsvamp
  • afdækninger
  • hærværk
  • speciel rengøring.

Udbuddet er opdelt i fem delaftaler, én for hver af de deltagende kommuner: Skive, Skanderborg, Norddjurs, Favrskov og Viborg Kommune.

Tilbudsfristen er den 11. januar 2023, og materialet kan tilgås på udbudsportalen Comdia via. dette link: https://www.comdia.com/favrskov-kommune/tenderinformationshow.aspx?Id=128727&List=0

Favrskov Kommune har offentliggjort udbuddet vedrørende indkøb og udførelse af kørebaneafmærkning på Favrskov Kommunes vejnet. Udbuddet omfatter genmarkering, nymarkering og fjernelse af eksisterende kørebaneafmærkning.

Tilbudsfristen er den 23. december 2022 kl. 23:59. 

Se udbuddet på Comdia her

Viborg Kommune forventer primo 2023 at udbyde et offentlig EU-udbud på sundhedsfaglige vikarydelser på vegne af Jysk Fællesindkøb. I den forbindelse ønskes der foretaget en høring/skriftlig dialog af det foreløbige udbudsmateriale.

Alle potentielle leverandører indbydes derfor til at gennemgå det foreløbige materiale og fremsende høringssvar med kommentarer om fundne uhensigtsmæssigheder samt forslag til ændringer/forbedringer via følgende link: https://www.comdia.com/viborg-kommune/md/hoering_vedr_udbud_paa_sundhedsfaglige_vikarydelser 

Høringsfristen er tirsdag 13. december 2022 kl. 12.00

Projektet på området for Favrskov Kommune omhandler alle former for udendørs lege-, fitness- og aktivitetsudstyr, og tilbehør som f.eks., men ikke begrænset til: Traditionelle legeredskaber, Naturlegeredskaber, Solsejl, Bålhytter, Bord og bænke, Faldunderlag, Interaktive legepladser, Fitnessredskaber, Multibaner, Boldburer. Parkourbaner, Skaterudstyr

Projekterne udbydes  via det dynamisk indkøbssystem fælles for Jysk Fællesindkøb omhandlende kommunerne: Mariagerfjord Kommune, Norddjurs Kommune, Rebild Kommune, Skanderborg Kommune, Skive Kommune, Syddjurs Kommune og Favrskov Kommune både for miniudbud og omvendt miniudbud på projekter inden for udendørs lege-, fitness- og aktivitetsudstyr. Det dynamisk indkøbssystem administreres af Mariagerfjord Kommune på vegne Jysk Fællesindkøb.

Leverandører kan lade sig registrere i det dynamisk indkøbssystem for at kunne byde ind på projekterne, ved henvendelse til Mariagerfjord kommune, Nordre Kajgade 1, 9500 Hobro, Nanna Louise Dalsgaard Hoff, nahof@mariagerfjord.dk
 

Sådan offentliggør vi udbud 

Favrskov Kommune bruger udbudssystemet Comdia til offentliggørelse af egne udbud. Disse udbud kan ses i Comdia her.
 
Udbud gennemføres via Comdia, og derfor skal alle henvendelser om yderligere oplysninger, dokumentation, spørgsmål etc. sendes skriftligt derigennem.
 
Såfremt I/du ikke i forvejen er oprettet som bruger hos Comdia, skal I/du registrere virksomheden. Dette er gratis og gøres ved at klikke på ovenstående link og efterfølgende klikke på ”Online registrering”. 

Når I/du har registreret virksomheden, er der fri adgang til alle Favrskov Kommunes egne udbud og de tilknyttede dokumenter, og du kan herefter afsendes tilbud m.m.

Spørgsmål og udfordringer til funktionaliteten i systemet sendes til support@comdia.com eller til telefon 71 99 36 72.

Politikker og betingelser for udbud og indkøb

+ Fold all out
- Fold all in

Du kan på nuværende tidspunkt ikke abonnere på kommunens udbud.

I stedet kan du se alle vores udbud under aktuelle udbud, Comdia.com  eller på udbud.dk

Der findes flere onlinetjenester, hvor du mod betaling automatisk kan blive informeret, hver gang kommunen går i udbud.

Byrådet i Favrskov Kommune godkendte 28. april 2020, at kommunen tilsluttede sig ”Charter for skattelyfri kommune”.

Det følger bl.a. af chartret, at kommunen gennem sin indkøbs- og investeringspolitik vil tilstræbe at tilvælge virksomheder, der udviser en ansvarlig skatteadfærd. Dette sker som led i varetagelsen af kommunens sociale ansvar.

Leverandørlister

På forskellige områder er der mulighed for at blive registreret som leverandør - så vil du blive inviteret til at byde på forskellige opgaver

Kontakt Udbud og Indkøb

Skriv til Udbud og Indkøb

indkoeb@favrskov.dk

Ring til udbudskonsulenter

Support til e-handel