Drømmer du om mere fællesskab?

Skriv dig på vores interesseliste og få besked, når der er nye boligprojekter på vej.

Favrskov Kommune oplever en stigende interesse for boliger med en større eller mindre grad af fællesskab. Det er en udvikling, som vi gerne vil understøtte.

Få besked om nye projekter

Er du interesseret i en bolig med fællesskab, kan du skrive dig op på vores interesseliste herunder. Så kontakter vi dig, hvis der er en bolig på vej, som matcher dine ønsker.

Når du skriver dig op, giver du samtykke til, at Favrskov Kommune må sende dig nyheder om boliger med fællesskab. Du giver samtidig samtykke til, at Favrskov Kommune må bruge dine svar til at forbedre planlægningen af boligprojekter og boligområder i Favrskov Kommune.

Nederst på siden kan du læse mere om interesselisten, og om hvordan Favrskov Kommune behandler dine data.

Dekorativt element

Interesseliste for boliger med fællesskab

Tilmeld dig interesselisten, så kontakter vi dig om ledige boliger med fællesskab og nye projekter.

Tilmeld dig interesselisten

Om interesselisten for boliger med fællesskab

+ Fold all out
- Fold all in

Når du skriver dig på interesselisten, giver du samtykke til at Favrskov Kommune må sende dig nyheder og information om kommende projekter om boliger med fællesskab.

Formålet med interesselisten er at facilitere dialog mellem interesserede borgere og virksomheder med planer om at opføre boliger med fællesskab.

Favrskov Kommune vil fungere som redaktør og bindeled for dialogen. Favrskov Kommune tager dog forbehold for, at det materiale, som formidles via interesselisten, ofte vil være på et meget indledende stadie, hvorfor. Favrskov Kommune endnu ikke har godkendt disse projekter.

Dine svar bruges i vores fremtidige planlægning

Når du skriver dig op, bliver du bedt om at besvare en række spørgsmål, som skal sikre, at Favrskov Kommune kun kontakter dig, når det er relevant.

Alle dine oplysninger vil kun være tilgængelige for Favrskov Kommune og vil ikke blive udleveret til andre.

Dine besvarelser giver desuden Favrskov Kommune vigtig viden om, hvor stort et behov der er for disse boligformer. Denne viden vil vi lade indgå i vores generelle planlægning for udvikling af boligområder i Favrskov Kommune.

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med reglerne for databeskyttelse. Du kan læse mere om databeskyttelse i Favrskov Kommune her.

Du kan til enhver tid ændre din profil og afmelde dig nyhedsbrevet.

Slutdato for profilens gyldighed og brug af dine oplysninger er, når Favrskov Kommune modtager et ønske fra dig om at blive slettet, eller når Favrskov Kommune selv vælger at lukke interesselisten.

Vi sender dig en mail, når vi får kendskab til kommende projekter om boliger med fællesskab.

Når du opretter dig på interesselisten, stiller vi dig nogle spørgsmål. Det gør vi for at sikre os, at vi kun kontakter dig, når det er relevant for dig.

Det er Favrskov Kommune, der er afsender på alle de mails, du modtager. Projekterne, som du præsenteres for, vil dog ofte stamme fra andre end Favrskov Kommune - fx andre borgere, organisationer eller byggevirksomheder. Det vil altid fremgå tydeligt, hvad Favrskov Kommunes rolle er i de forskellige projekter.

Ja. Interesselisten kan bruges til at udsende materiale, som oplyser om et konkret projektforslag.

Det kan være et projekt, hvor der allerede er fundet en placering. Det kan også være en beskrevet projektidé, hvor der søges en lokalitet eller nogle beboere.

Det afgørende er, at informationen knytter sig til et projekt for boliger med fællesskab.

Efter den indledende information om et projektforslag er sendt ud via interesselisten, skal den efterfølgende dialog mellem projektudviklere og kommende beboere foregå separat og afkoblet fra Favrskov Kommunes interesseliste.  

I alle tilfælde er det Favrskov Kommune, der er afsender på formidlingen, og det er udelukkende Favrskov Kommune, der administrerer og har adgang til interesselistens oplysninger.

Kontakt

Planafdelingen

plan@favrskov.dk