You are here

Erhvervspolitik

Erhvervspolitik 2020 beskriver byrådets ambitioner for Favrskovs fremtidige erhvervsudvikling og de erhvervsmæssige fokusområder.

I 2016 godkendte byrådet den nye erhvervspolitik for Favrskov Kommune. Politikken er blandt andet baseret på input og idéer fra Favrskov Erhvervsråd, lokale virksomheder og en række relevante organisationer. Erhvervspolitik 2020 beskriver byrådets ambitioner for Favrskovs fremtidige erhvervsudvikling, og politikken opstiller fem erhvervsmæssige temaer, der skal fokuseres på:

  • Vækst, der skaber nye arbejdspladser
  • Iværksætteri, som fører til succes
  • Fysiske rammer, som styrker erhvervslivet
  • Arbejdskraft, der matcher erhvervslivets behov
  • Lokal erhvervsservice, der skaber udvikling


Læs Erhvervspolitik 2020 her.

Resultatkontrakt mellem Favrskov Kommune og Favrskov Erhvervsråd 2020

Favrskov Kommune har indgået en resultatkontrakt med Favrskov Erhvervsråd for 2020. Kontrakten danner rammerne for den lokale erhvervsservice, som Favrskov Erhvervsråd skal levere på vegne af Favrskov Kommune til erhvervslivet. Erhvervsservicen spænder over IværksætterCaféer, vejledning af virksomhederne til erhvervsarrangementer mv.

Læs om resultatkontrakten mellem Favrskov Kommune og Favrskov Erhvervsråd 2020 her

Er dokumenterne ikke tilgængelige for dig, er du velkommen til at kontakte os på tilgaengelig@favrskov.dk. Så præsenterer vi dokumenterne for dig på anden vis inden for 48 timer

Senest opdateret

19.10.2020
tjoh