You are here

Hjælp til din virksomhed

Virksomheder kan benytte sig af programmer og tilskudsordninger i forbindelse med opstart og udvikling.

Favrskov Erhvervsråd

Favrskov Kommune har en resultatkontrakt med Favrskov Erhvervsråd om at levere kommerciel erhvervsservice til de lokale virksomheder. Erhvervsrådet tilbyder adgang til lokale netværk, iværksætterkurser og arrangementer om alt fra kundeservice, ledelse, online salg mv.

Læs mere om Favrskov Erhvervsråds tilbud her.

Læs Favrskov Kommunes resultatkontrakt med Favrskov Erhvervsråd her

 

Startvækst

Startvækst er en portal for iværksættere og virksomheder i idéfasen, opstart, drift, vækst og nedgang. Her kan du få information om moms, valg af virksomhedsform, GDPR og finde nyttige links til kontrakter, værktøjer m.m.

Læs mere om Startvækst

 

Erhvervshus Midtjylland

Få gratis sparring til udviklingen af din virksomhed, adgang til tilskudspuljer fx digital omstilling, hjælp hvis din virksomhed viser krisetegn eller meget andet.

Læs mere om Erhvervshus Midtjylland og tilbuddene her.

 

Nyeforretningsmodeller.dk

Platformen er myndighedernes fælles indgang til dig, som arbejder med nye forretningsmodeller eller ny teknologi, men som er i tvivl om hvilke regler, der gælder for din virksomhed. På platformen kan du få svar fra de relevante myndigheder, hvis du har spørgsmål om regler inden for:

  • Data og ny teknologi
  • E-handel
  • Cirkulære forretningsmodeller
  • Deleøkonomiske forretningsmodeller

Læs mere her om platformen, der er én indgang for nye forretningsmodeller

 

Brug Data

Platformen brugdata.dk giver virksomheder et overblik over, hvad man må og ikke må, når man indsamler, opbevarer, videregiver og beskytter data. Blandt andet kan man på sitet finde aftaleskabeloner om brug af data, som du kan bruge i aftaler med leverandører eller kunder.

Hvis man som virksomhed er i tvivl om brugen af data, så er der hjælp at hente her.

Senest opdateret

18.06.2019
tjoh