You are here

Søg erhvervsstøtte til udvikling af din virksomhed

  • Rundvisning hos Sall Whisky

    Sall Whisky har tidligere modtaget støtte fra LAG Randers-Favrskov til indkøb af blandt andet destillationsudstyr.

Hos LAG Randers-Favrskov kan virksomheder få erhvervsstøtte til projekter, der skaber liv og arbejdspladser.

LAG Randers-Favrskov er en af de få puljer, hvor man kan søge direkte erhvervsstøtte. Der er tale om EU-midler, der er rettet mod at skabe liv og vækst i landdistrikterne. I 2020 kan LAG Randers-Favrskov støtte erhvervsprojekter med sammenlagt 1,7 millioner kroner, hvoraf godt en tredjedel er øremærket projekter, der fremmer bæredygtig udvikling og grøn omstilling.

Virksomheder som Sall Whisky, Bidstrup Gods og Living4u har tidligere modtaget LAG-støtte til konkrete projekter, og Mette Risager, koordinator i LAG Randers-Favrskov, opfordrer både etablerede virksomheder og potentielle nye virksomhedsejere til at kontakte hende for sparring, hvis de har et spændende projekt.

- Det handler om at have en ide til et projekt, som kan skabe arbejdspladser eller på anden måde tiltrække mennesker – den skal gøre en forskel. Hvis den kan det, vil jeg opfordre til, at man ringer til mig. Jeg kommer gerne på besøg og hjælper med at afklare, om der er mulighed for at få støtte. Vi har gode eksempler på, at midler fra LAG Randers-Favrskov har været med til at realisere spændende projekter, og vi vil gerne hjælpe endnu flere gode ideer på vej, siger Mette Risager.

Et projekt skal have en samlet økonomi på mindst 100.000 kroner for at kunne få støtte, og man kan søge om støtte op til 50 procent af projektsummen. De næste ansøgningsfrister er 20. januar og 20. april 2020.

Mette Risager kan kontaktes på 6079 5313 og mr@lagranders-favrskov.dk. Der afholdes desuden to snarlige informationsmøder om LAG-ordningen, hvor man kan høre mere om, hvordan man søger og får hjælp og sparring. Første møde er mandag 20. januar kl. 17 i Inside, Dalvej 1, 8450 Hammel. Andet møde er tirsdag 21. januar kl. 19 i Hald Forsamlingshus, Tvedevej 3, 8983 Gjerlev J.

 

Eksempler på projekter, som LAG Randers-Favrskov har støttet

 

Sall Whisky har modtaget støtte til produktionsudstyr

Bidstrup Gods har modtaget støtte til publikumsfaciliteter

Købmanden i Voldum har modtaget støtte til nyt indgangsparti, LED-belysning og nyt gulv, så det blev muligt at fastholde købmandsbutikken i byen

Living4u i Foldby har modtaget støtte til at etablere både online og fysisk tebutik

Havdal Gårdmejeri har modtaget tilskud til indretning af gårdbutik, en mælkeautomat samt udstyr til at lave is

Desuden er et nyt økologisk mikromalteri under etablering

Senest opdateret

16.01.2020
krtr