You are here

Ny arbejdsmarkedschef vil dyrke dialogen med virksomhederne

Erhvervslivet løfter i dag et stort ansvar, og det er afgørende for successen i forhold til jobindsatsen, mener ny arbejdsmarkedschef.

Anders Blæsbjerg Baun er ny arbejdsmarkedschef i Favrskov. Han tiltrådte 1. juli 2020, og har tidligere haft flere chefstillinger i Favrskov Kommune. Han vil som arbejdsmarkedschef blandt andet fokusere på at holde fast i den gode kontakt med virksomhederne.

- Vi skal være synlige og i dialog med virksomhederne. Jeg ser det som en del af mit job at komme rundt til virksomhederne og dyrke dialogen. Det ser jeg frem til, for det er helt afgørende for, at vi løbende kan udvikle og justere vores indsatser, så vi imødekommer virksomhedernes behov bedst muligt. Vi vil være virksomhedernes professionelle samarbejdspartner, siger Anders Blæsbjerg Baun.

Han peger på rekruttering, matchning af relevant arbejdskraft og fastholdelse af medarbejdere som nogle af de services, som kommunen tilbyder virksomhederne. Mange af tilbuddene er funderet i Jobcenter Favrskov, og Anders Blæsbjerg Baun vil fortsætte arbejdet med at gøre det let for virksomhederne at få hjælp i jobcentret.

- For mig er det et stort privilegie at få lov til at arbejde med en af samfundets mest centrale hjørnestene - erhvervslivet. Vi har som kommune en særlig vigtig opgave i at understøtte virksomhederne, og vi har et stærkt erhvervsliv i Favrskov, som består af både store internationale virksomheder og mindre lokale virksomheder. Den mangfoldighed er en styrke, og jeg vil gøre mit til at værne om det gode og tætte samarbejde, vi har, siger Anders Blæsbjerg Baun.

Et eksempel på det gode samarbejde med erhvervslivet, er Task Force Favrskov, hvor en gruppe virksomhedsledere hjælper med at gøre en forskel for nogle borgere, som har brug for lidt ekstra hjælp for at bide sig fast på arbejdsmarkedet.

- Flere og flere af vores virksomheder løfter hver dag et socialt ansvar, der har stor betydning for den enkelte og for samfundet generelt. Arbejdet i Task Force Favrskov udføres med et stort hjerte, og jeg er stolt over, at vi har fået opbygget et samarbejde, der går nye veje og virkelig gør en forskel. Det glæder jeg mig også til at udvikle yderligere, siger Anders Blæsbjerg Baun.

Senest opdateret

14.08.2020
krtr