You are here

Masser af ny erhvervsjord i Favrskov Kommune

  • Erhvervsområde set fra luften

    Der udlægges nye, store områder til erhverv i Søften de kommende 12 år.

Der er stor interesse for erhvervsjord i Søften, og derfor lægger den kommende kommuneplan op til yderligere udlæg af erhvervsarealer.

Favrskov er en attraktiv erhvervskommune, og der er gang i opførelsen af nyt erhvervsbyggeri flere steder. Der bygges i både Hadsten, Hammel og Søften Erhverv. Alene i Søften er der solgt tre erhvervsgrunde det seneste år, og interessen for at bygge tæt på motorvej E45 og Aarhus forventes at fortsætte mange år ud i fremtiden.

Derfor lægger forslaget til en ny kommuneplan op til, at der udlægges nye arealer til erhverv i Søften. Borgmester Nils Borring glæder sig over de mange nye erhvervsbyggerier i Favrskov Kommune.

- Det er vigtigt, at vi har attraktiv erhvervsjord på hylderne både i dag og i fremtiden, og i kommuneplanen tegner vi stregerne til de næste mange års vækst. De nye arealudlæg i Søften, hvor vi hidtil har haft lettest ved at sælge erhvervsgrunde, gør det muligt for flere dygtige virksomheder at etablere sig i Favrskov tæt ved E45. Samtidig åbner det mulighederne for, at eksisterende virksomheder kan udvikle sig og vækste, siger Nils Borring.

Favrskov Kommune har erhvervsjord til salg over hele kommunen – se de ledige erhvervsgrunde her. Klik ind på det ønskede område, og rul så ned for at se de enkelte grunde til salg i området.

Kommuneplan 2021-32 ventes godkendt i byrådet i sommeren 2021. Se forslaget til, hvor kommunens erhvervsarealer i fremtiden vil være.

Senest opdateret

26.03.2021
krtr