You are here

Fra 2020: Lån en el-cykel

I foråret 2020 kan du låne en el-cykel helt gratis og dermed teste, om el-cykler er noget for dig.

Favrskov Kommune tilbyder i 2020-22, at du som borger kan låne en el-cykel eller el-ladcykel i en hel måned – helt gratis. På den måde kan du finde ud af, om du kan bruge en el-cykel i din daglige transport.

Udlån af el-cykler er en del af et projekt, der skal gøre trafikken i Favrskov grønnere, og måske kan du bytte bilen ud med en el-cykel. Nu har du i hvert fald chancen for at prøve en.

I efteråret 2019 indleder Favrskov Kommune et samarbejde med 1-2 cykelhandlere, vi indkøber cykler, og vi opretter et online bookingsystem. Forventningen er, at du fra foråret 2020 kan booke dig ind på en el-cykel.

Der er fire el-cykler og to el-ladcykler til udlån, så du kan opleve ventetid. Du kan låne cyklen i op til én måned, men må selvfølgelig gerne levere den tilbage før tid, så den næste borger i køen kan låne den.

Som en del af samme projekt tilbyder vi også el-delebiler i Hadsten, Hinnerup og Hammel og el-delebilsordninger til fællesskaber.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Didde Egestad på 89 64 53 18 eller dege@favrskov.dk

Spørgsmål og svar om udlån af el-cykler

  • Hvordan låner jeg en el-cykel?

    Du opretter dig på vores online bookingsystem og reserverer en el-cykel eller el-ladcykel i kalenderen. Link til bookingsystem kommer i efteråret 2019.

  • Hvor kan jeg låne en el-cykel?

    Svar kommer på siden her i løbet af efteråret 2019.

  • Koster det noget at låne en el-cykel?

    Nej, det er gratis at låne en el-cykel.

Kontakt

Didde Egestad
Tlf. 89 64 53 18

Senest opdateret

02.10.2019
tjoh