You are here

Gæstedagplejere i Hammel, Ulstrup, Laurbjerg

Når dit barns dagplejer skal holde ferie eller er syg, vil dit barn blive tilbudt gæstedagpleje

Dagplejen har 2 muligheder for gæstedagpleje. Der vil altid blive arbejdet målrettet på at skabe stabilitet for dit barn.

Vi tilbyder enten gæstedagpleje hos en af vores faste gæstedagplejere eller at dit barn bliver passet som 5. barn hos en dagplejer. 

En gæstedagplejer har ikke faste børn indskrevet. Derfor vil gæstedagplejeren ofte kunne modtage en hel børnegruppe fra en dagplejer.

Gæstedagplejere:

Billede af dagplejer Charlotte Fangel

Charlotte Fangel

Bor i hus på Sønderalle, Hammel.
Ansat som dagplejer fra 1993.
Dyr: Hund
Åbningstid: Jeg åbner og lukker efter de tider som børnene har hos deres faste dagplejer.

Jeg bor i et hus sammen med min mand Torben der er have og en lukket legeplads der er tilpasset børnene. Vi har to voksne piger som er flyttet hjemmefra.

Jeg er gæstedagplejer og vil derfor altid tage udgangspunkt i den børnegruppe,  jeg har på dagen.

Min hverdag er rummelig. Her er plads til alle, med de forskelligheder der er, og jeg vægter at børnene får en stille og rolig dag uden stress og jag. Vi har mange aktiviteter, bl.a. med sproget og dets mange facetter, musik og sang, samt en go leg med inspiration fra børnene selv. Jeg vægter også udendørs livet og friskt luft til de små kinder. Jeg har en glæde i at give børnene gode og sunde oplevelser med mad og måltider, hvor de også selv deltager.

 

Billede af dagplejer Linda Laborn

Linda Boye Laborn

Kløvervej, Hammel. Villa
Ansat som dagplejer fra 2001.

Jeg er gæstedagplejer i Hammel. Dagen tilrettelægges ud fra de børn, der er i dagplejen. Jeg vægter at se det enkelte barn og deres behov, og at vi lærer hinanden at kende på den enkeltes præmisser. Jeg bestræber mig på, at hverdagen ligner den kendte. Vi læser,synger, leger inde/ude er kreative med årstiderne, går turer og bruger skoven. Med trygge børn deltager vi i aktiviteter, der kendes fra den faste dagplejer.

Billede af dagplejer Elsy Thomsen

Elsy Holmgaard Thomsen

Sallvej, Hammel by. Rækkehus med uderum til børnene.
Ansat som dagplejer 1986.

Jeg er gæstedagplejer i Hammel, hvilket vil sige at jeg modtager børn fra andre dagplejere, ved deres fravær. Det vigtigste for mig, er at se det enkelte barn og mærke hvad der er brug for, så gæsteplejen er en god oplevelse.​ Jeg glæder mig rigtig meget til at møde Jer og Jeres barn. ​

Billede af dagplejer Kirsten Lange

Kirsten Lysdal Lange

Pilevej, Laurbjerg.
Ansat som dagplejer fra 1996.

Jeg bor i parcelhus tæt ved skov og grønne områder.

Som gæstedagplejer modtager jeg mange forskellige børn. Jeg vægter tryghed for det enkelte barn højt, således at barnet får en god oplevelse af at være i gæstepleje. Jeg tilrettelægger dagen efter barnets behov og tager udgangspunkt i den børnegruppe, jeg har på dagen. Jeg lægger vægt på at skabe en dag med fokus på omsorg, nærvær og glade børn.

 

Jeg deltager så vidt det er muligt i de aktiviteter vi har; heldagslegestue, salmesang, gymnastik i hallen og andre aktuelle tilbud som f.eks julearrangementer, dagplejens dag m.m..

 

Jeg ser frem til at møde dig og dit barn.

Senest opdateret

01.11.2019
mste