You are here

GudenåSamarbejdet

GudenåSamarbejdet er et samarbejde mellem Favrskov, Hedensted, Horsens, Skanderborg, Silkeborg, Viborg og Randers kommuner

Formålet med GudenåSamarbejdet er at binde Gudenåen og oplandet bedre sammen som en sammenhængende outdoor-/friluftsdestination i Østjylland for borgere, gæster og turister. Læs det politiske grundlag for GudenåSamarbejdet her

GudenåSamarbejdet har blandt andet

Organisation

GudenåSamarbejdets politiske styregruppe er de syv kommuners borgmestre, den administrative styregruppe er et forum bestående af en direktør fra hver af de syv kommuner. Det daglige arbejde udføres af en fuldtidsansat koordinator  støttet af en faglig styregruppe.

På siden Viden om Gudenåen kan du finde opdateret og let tilgængelig viden om Gudenåsystemet uanset om man er journalist, skoleklasse, politiker, eller bare almindelig interesseret i hvad Gudenåen er for en størrelse, og hvorfor den opfører sig som den gør eksempelvis om vandstand og vandføring.
 
Er dokumenterne her på siden ikke tilgængelige for dig, er du velkommen til at kontakte os på tilgaengelig@favrskov.dk. Så præsenterer vi dokumentet for dig på anden vis inden for 48 timer.

Kontakt

GudenåSamarbejdet
Gunhild Øeby Nielsen
Tlf. 20 36 50 77

Senest opdateret

06.07.2021
anoh