You are here

Mød sekretariats-medarbejderne

At arbejde i maskinrummet

I Borgmestersekretariatet og HR ser dagene sjældent ens ud. Medarbejderne skal være omstillingsparate, og der stilles høje krav til både faglighed og til resultatet af deres arbejde. 

Men det er også en afdeling, hvor der plads til både grin og gode historier. Det skaber et godt kollegialt sammenhold, er medarbejderne enige om.

BMS og HR er en arbejdsplads, hvor kollegerne drager omsorg for hinanden, og hvor de faglige udfordringer står i kø

- Charlotte Møller Hornum, HR-konsulent

Afdelingen er sammensat af mange forskellige faggrupper, og det giver mulighed for sparring på tværs af fagområder. Det er en stor styrke, føler medarbejderne.

- Vi har en travl hverdag, hvor tingene ofte skal gå stærkt. Og vi sidder tæt på ledelsen, direktionen og byrådet. Det betyder, at der stilles høje krav til både effektivitet og kvalitet, og at du kan arbejde inden for rammerne af den politiske virkelighed, forklarer kommunikationskonsulent, Dorthe Lerche.

- Arbejdsdagen kan tage en pludselig drejning, hvis en akut opgave skal løses.  Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og trives med en hverdag, hvor du sparrer mere med dine kolleger end med din leder, uddyber Jane Mia Hesselgart, juridisk konsulent.

Der er rum for fleksibilitet i både arbejdsopgaver, som du selv er med til at påvirke, og mødetider, så du ikke behøver stemple ind præcis kl. 08.00. Og det bliver der sat stor pris på, for det er med til at skabe den nødvendige balance i en travl hverdag.

Det siger lederen: Ulrich Remien Zickert

 • Hvad synes du, er afdelingens største styrke?

  De mange forskellige fagligheder hos medarbejderne, som kan kombineres afhængigt af den konkrete opgave.

  Dertil kommer et meget stærk sammenhold i afdelingen, der gør Borgmestersekretariatet og HR til at godt sted at arbejde. 

 • Hvordan er mulighederne for videreuddannelse?

  Der er gode muligheder for videreuddannelse ud fra devisen ”vi skal have de rette kompetencer til opgaverne”.

  Kompetenceudvikling sker med udgangspunkt i den enkelte medarbejders situation og omfatter både korte kursusforløb og egentlig efteruddannelse.
   

 • Hvordan er dine tanker om work-life-balance?

  Fleksibilitet går begge veje. Vi forventer meget af dig, men du har til gengæld rigtig gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet, så det passer med familie- og fritidsliv.

  Vi har brug for medarbejdere med balance i livet, hvis vi skal kunne levere resultater af høj kvalitet.
   

Senest opdateret

15.10.2018
tjoh