You are here

Presse og kommunikation

Søger du billedmateriale, kommunens logo eller kontakt til en medarbejder, kan du finde hjælp her.

Du kan finde kontaktoplysninger på alle byrådets medlemmer under de individuelle beskrivelser af dem. Her finder du også fotos af de enkelte medlemmer i høj opløsning.  

Har du brug for at tale med borgmester Nils Borring eller kommunaldirektør Jan Kallestrup, kan du finde kontaktoplysninger under deres individuelle beskrivelser.

Du er også velkommen til at kontakte forvaltningens direktører - du finder deres kontaktinformationer her. 

Vi har samlet vores nyheder og pressemeddelelser her på hjemmesiden, og du er velkommen til at bruge dem i din nyhedsdækning.

Har du behov for at tale med en kommunikationskonsulent, er du velkommen til at kontakte:
 

 • Dorthe Lerche, kommunikationskonsulent:
  dole@favrskov.dk eller: 89 64 61 12/29 61 96 75
   
 • Tina Richard Johnsen, kommunikationskonsulent:
  tjoh@favrskov.dk eller:  89 64 61 08/21 34 64 27
   
 • Kristian Troelsen​, kommunikationskonsulent: 
  krtr@favrskov.dk eller: 89 64 63 72

  
Har du spørgsmål til Favrskov Kommune, er du velkommen til at kontakte Borgmestersekretariatet, som vil hjælpe dig videre til den rette medarbejder. 

Nedenfor finder du information om Favrskovs logo.

Find materiale her

 • Hvem må bruge kommunelogoet?

  Våbnet og logoet er mærkevarebeskyttede og må derfor kun bruges af Favrskov Kommune (det vil sige alle institutioner og afdelinger).

  Borgmestersekretariatet kan dog i særlige tilfælde give tilladelse til, at andre må bruge logoet. Det kan eksempelvis være i forbindelse med konkrete begivenheder eller arrangementer, som Favrskov Kommune støtter økonomisk eller på anden måde er involveret i.

  Ønsker du at søge om tilladelse til at bruge Favrskov Kommunes kommunevåben eller logo, kan du sende en skriftlig ansøgning til:borgmestersekretariatet@favrskov.dk.

  I din ansøgning skal du begrunde, hvorfor du ønsker at bruge våbnet, og du skal beskrive, hvad det skal bruges til - en folder, plakat, pjece eller lignende.

  Får du tilladelse til at bruge våbnet, sender vi det elektronisk til dig. Kommunen forudsætter, at filen kun bruges til det formål, der er givet tilladelse til. Filen skal slettes efter brug, med mindre der er tale om en tilbagevendende aftale.

  Favrskov Kommune kan bede om at få tilsendt en korrektur til godkendelse, hvor det fremgår, hvordan våbnet bliver brugt.

  Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til retningslinjerne for brug af logo og byvåben, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Dorthe Lerchedole@favrskov.dk.

Kontakt

Borgmestersekretariatet
Tlf. 89 64 61 05

Senest opdateret

09.04.2019
tjoh