You are here

Naturens Dag på Busbjerg

Søndag 13. september kl. 10-13 markeres Naturens Dag med temaet ’Vild i naturen’.

Naturvejledning, Favrskov Kommune, Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening Favrskov står bag arrangementet for børn og voksne, med mødested ved Busbjerg, Hagenstrupvej 25, 8860 Ulstrup. Følg flagalleen fra p-pladsen.


Junior Rangers-eleverne deltager sammen med kommunens naturvejledere, og du kan også møde skuespillere fra Busbjergspillene. Du kan blandt andet bygge dit eget krible-krable hotel og høre mere om, hvordan du selv kan gøre din have ’mere vild’.

Der er forberedt en rute med poster, som starter og slutter i hver sin ende af skuespilspladsen nær Busbjergs indre. Ruten går op over bakkekammen ad stejle trapper og er desværre ikke velegnet for gangbesværede, men alle er velkomne på skuespilspladsen. Vi følger Covid-19 udviklingen og myndighedernes anbefalinger. Derfor bliver deltagerne sendt af sted i de grupper, de møder op i, og ruten er ensrettet.

Alle må gerne tage madkurv og tæppe med, så frokosten kan nydes med en helt fantastisk udsigt over Gudenådalen. Tag også gerne et par arbejdshandsker med, så der kan sættes ind over for ørnebregnen, der truer med at indtage hele Busbjerg.

Det er gratis at deltage, men af hensyn til Covid-19 er det vigtigt at vide, hvor mange mennesker der er samlet, så husk tilmelding via dette link.

Læs mere på www.naturensdag.dk 

Dato: 28. august 2020

Senest opdateret:

28. august 2020