You are here

At være ansat i Favrskov

Finn Rubach-Larsen, næstformand i HMU, fortæller om fordelene ved at være ansat i en lille kommune og om, hvordan du som medarbejder også har en stemme i organisationen.

Søger du job i Favrskov Kommune?

Hvis du gør, er der sikkert mange ting, du gerne vil vide mere om. 

Du kan finde information om, hvordan organisationen er opbygget her.

Du kan også læse mere om vores ledelsesgrundlag, den personalepolitiske redegørelse og vores ligestillingsredegørelse, der er giver dig indblik i ligestillingssituationen i kommunen.

Du kan også tage et kig i vores personaleblad 'Mosaik', som giver et godt indblik i, hvordan hverdagen i Favrskov kommune ser ud. 

Og så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at få en god snak med den kontaktperson, du finde på de individuelle stillingsopslag, hvis du har uddybende spørgsmål til en stilling, du gerne vil søge. 

Rigtig god læselyst!

Bliv klogere på Favrskov som arbejdsplads

Ledelse i Favrskov Kommune

Gode ledere er forudsætningen for, at medarbejdernes evner og potentiale bliver udnyttet optimalt. At der bliver sat en kurs, så alle ved, hvor skibet skal sejle hen. 

Læs vores ledelsesprincipper her. 

Er dokumenterne ikke tilgængelige for dig, er du velkommen til at kontakte os på tilgaengelig@favrskov.dk. Så præsenterer vi dokumenterne for dig på anden vis inden for 48 timer.

Ledelsesprincipper

Personalepolitisk redegørelse

Læs anden udgave af Favrskov Kommunes personalepolitiske redegørelse, hvor vi gør status på det personalepolitiske område og beskriver resultaterne af vores MED- og arbejdsmiljøindsat. 

Personalepolitisk redegørelse

Senest opdateret

14.08.2020
tjoh