50-års fejring i smukt vejr

02.09.2022
En elev hjælper med at plane et træ på en skole
Udvalgsformanden holder tale på Skovvangskolen
Skoleleder på Skovvangskolen Morten Tipsmark holder tale

Skovvangskolen i Hammel fylder 50 år, og det blev fejret i smukt solskinsvejr i dag på skolens store græsplæne. Traditionen tro blev der også taget et dronefoto af skolens 625 elever og 100 medarbejdere.

Ugen har stået i jubilæets tegn på Skovvangskolen, hvor eleverne har kigget nærmere på skolegangen igennem de sidste 50 år. I dag var der så inviteret gæster, og taler, træplantning og hurraråb var planlagt. Fra byrådet deltog borgmester Lars Storgaard, Flemming Nørgaard, Maria Degn og Lone Boye. De tre sidstnævnte sidder i Børne- og Skoleudvalget, og Maria Degn har faktisk selv gået på skolen.

Skoleleder Morten Tipsmark holdt tale, og det samme gjorde Flemming Nørgaard, der er formand for Børne- og Skoleudvalget. For at markere den runde dag og have noget, man kan følge igennem de næste mange år, så var der også plantet en fin, stor rødbøg. Den manglede lige at få det sidste jord hældt på, og det hjalp Victor og Ellen med til – de er henholdsvis formand og næstformand i det store elevråd.

Bagefter tog skolens 625 elever en dyb indånding og hjalp med til at råbe højt hurra for skolen.