Arvede penge giver ældre gode oplevelser

22.10.2021

Sommerhustur, musik og forskellige udflugter er noget af det, der er blevet muligt for arvede penge i Hjemmeplejen Favrskov Øst – Hadsten.

Tilbage i 2018 arvede blandt andre Hjemmeplejen Favrskov Øst i alt 300.000 kr. efter en lokal borger. Med pengene fulgte en besked om, at de skal gå til musikalske oplevelser, udflugter, sommerhusture, museumsbesøg m.m.

Flere oplevelser har allerede været i kalenderen – sommerhustur til Dronningens Ferieby i Grenå, juletur til den julepyntede Fredensgade i Hinnerup og en tur til Tivoli Friheden.

Lige før corona lukkede landet ned sidste år, var der også sat en koncert med Lis og Per i kalenderen. Den bliver nu gennemført 25. oktober i Sløjfen i Hadsten, og med den koncert følger også en tre-retters menu og transport til og fra Sløjfen.

- Arven gør, at vi kan planlægge lidt flere arrangementer, end vi plejer at gøre. Det bliver til nogle ekstra goder og nogle hyggelige timer, og de ældre borgere er meget taknemmelige. De får nogle oplevelser sammen, og det sætter de stor pris på. I 2022 er der også planlagt en sommerhustur til Slettestrand, hvor ti borgere kan komme med, fortæller hjemmehjælper Anna Grethe Engberg, som sammen med sosu-hjælper Hanne Nørring og sosu-hjælper Pia Bang Jensen har stået for hele planlægningen af festen 25. oktober i Sløjfen.  

(Billedet er fra Thorshøj, hvor Lis og Per gav koncert i september i år)