20 nye boliggrunde solgt i Hadsten på kort tid

Der er heldigvis godt gang i salget på den nye udstykning Seglager i Hadsten.

Det går strygende med grundsalget i Favrskov Kommune, hvor corona-pandemien heldigvis ikke har lagt en dæmper på byggelysten.

Af de 36 grunde i den nye udstykning ”Seglager” i Ginneruplund-området i Hadsten, der blev udbudt medio april 2020, er der allerede solgt 20 grunde, mens 12 er reserverede.

2. etape af udstykningen på ”Seglager” indeholder yderligere 28 grunde, som forventes at være klar til at blive udbudt i begyndelsen af 2021. Hertil kommer 25 ledige boliggrunde på ”Flegebakken”, der ligger umiddelbart nord for ”Seglager”.

Den store interesse for grundene i Hadsten glæder formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Anders G. Christensen:

- Det er dejligt, at så mange har opdaget, at Hadsten og Favrskov Kommune er et godt sted at bo. Både infrastrukturen, skolerne, pasningstilbuddene, naturen og byens handelsliv skaber en god ramme for børnefamilier, der jo ofte skal have en masse familielogistik til at gå op i en højere enhed – og det kan vi tilbyde i Hadsten.

Også gang i grundsalget i Lading og Hammel

Det er ikke kun i Hadsten, at salget af kommunale byggegrunde er inde i en positiv fase. Samme tendens opleves også i Lading og Hammel, hvor der hele tiden sælges og reserveres nye parcelhusgrunde.

Borgmester Nils Borring tror, at den positive udvikling fortsætter.

- Kommunerne rundt om Aarhus bejler alle til de borgere, der er på udkig efter lidt større boliger med god udenomsplads. Så vi er mange om buddet. Derfor er det dejligt at se, at både tilflyttere og nuværende Favrskov-borgere har lyst til at bygge nyt i vores kommune. Det giver dynamik og skaber aktiviteter, der giver grobund for en fortsat positiv udvikling af vores kommune. Og så er det meget glædeligt, at der i corona-krisen er godt gang i nybyggeriet til gavn for ikke mindst beskæftigelsen, lyder det fra Nils Borring.

Senest har Favrskov Kommune været sponsor for vejrudsigten på TV2 Østjylland for at gøre opmærksom på de bosætningsmæssige fortræffeligheder, som Favrskov Kommune rummer.

Læs mere om nogle af de nye tilflyttere og om Favrskov Kommunes udbud af boliggrunde.

Se oversigten med grundene på Seglager

Dato: 02. juli 2020

02. juli 2020