255 Favrskov-elever til DM i Skills

Fredag 5. februar tager 255 elever fra 8. klasse og 17 lærere fra Favrskov afsted til DM i Skills i Fredericia.

DM i Skills er et slags danmarksmesterskab for unge på erhvervsuddannelserne. Her kan de prøve deres færdigheder af, og de bedste inden for bestemte fag bliver hyldet.

Fra Favrskov kører seks busser fyldt med elever, lærere og UU-vejledere mod Fredericia fredag morgen for at deltage som besøgende til den årlige begivenhed. Det er UU, der har arrangeret turen.

- Vi vil meget gerne give folkeskoleeleverne et indblik i forskellige muligheder inden for de erhvervsrettede uddannelser. DM i Skills giver eleverne en anderledes oplevelse af erhvervsuddannelserne, siger leder af UU i Favrskov, Lene Thøgersen.

Favrskovmesterskabet i Skills for folkeskoler blev vundet af Præstemarkskolen, der derfor bliver Favrskovs repræsentant til DM sammen med Den Jyske Haandværkerskole.

Læs mere om DM i Skills på http://skillsdenmark.dk/

Dato: 04. februar 2016